Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uşaklar şey dicem ben anlamam telefondan çok facebook da sohbet varmı bold da ?
  • Var tabikide.
  • Benim iki sorum var, makineyi cuma aksami aldim, bataryayi bitirip full dolana kadar sarj ettim ama bir gun dayandi sadece, ilk oldugu icin biraz kurcaladim ama o kadar da asiri degil, sarjin bu kadar cabuk tukenmesi normal mi?

Ikinci soru, ben evdeyken internete girdigim zaman, interneti wi-fi den mi cekiyor yoksa operatorden mi? Kotayi yemeyelim bosu bosuna Kendi otomatik wi-fi den aliyormus, disaridada operatorden aliyormus, bir ayar degisikligi yapmaya gerek yokmus diye duydum, dogrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Benim iki sorum var, makineyi cuma aksami aldim, bataryayi bitirip full dolana kadar sarj ettim ama bir gun dayandi sadece, ilk oldugu icin biraz kurcaladim ama o kadar da asiri degil, sarjin bu kadar cabuk tukenmesi normal mi?

Ikinci soru, ben evdeyken internete girdigim zaman, interneti wi-fi den mi cekiyor yoksa operatorden mi? Kotayi yemeyelim bosu bosuna Kendi otomatik wi-fi den aliyormus, disaridada operatorden aliyormus, bir ayar degisikligi yapmaya gerek yokmus diye duydum, dogrumudur?

3g açıksa 1 gün gider şarj normal yani .. 2g yaparsanız 3 gün götürür..

wifi den bağlanınca otomatik olarak ayarlıyor.. wifi bağlantısı gidince hattan bağlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: icaa_61

bak bu konu kafamı karıştırdı bende bb 9780 almayı düşünüyordum bi arkadaşta var bana mesaj atıyor selam ı seeelammmm diye yolluyordu acaba hepsinde aynı mı ?

başka bir arkadaşta da war onda sıkıntı olmuyo

arkadaşın isteteyerek uzatmıyor yanlışlıkla mı oluyor yani?? bunu kesin olarak biliyor musun? hani bende de bu sorun oluyor ara sıra ama selam yazmak isteyince öyle abartılı bişey olmuyor en fazla "seelam" yazıyor.. yani bi har 2 den fazla basmıyor bende kendi kendine
  • @bdurmus tesekkurler,
  • bende bu cift yazma isi surekli oluyor, telefonda gayet de hızlı yazdıgımız dusunuyorum, iphone dan sonra cabuk alıstım ama tekrarlayan harfler biraz sinir bozucu. arkadasıma yazıyorsam dikkat etmiyorum ama ciddi bir sms atıyorsam surekli geri gelip duzeltmek zorunda kalıyorum.

bunlar tahammul edilebilir ancak dedigim gibi telefon bankacılıgında hatasız rakam girmek neredeyse imkansız telefondan. ozellikle kredi kartı numarası giriyorsam illa 16 rakamda birkez cift basıyor ve yanlıs oluyor islememim, gecen gun delirtti beni :)

bunu nasıl cozebiliriz? bu problemi yasayan arkadaslar konuyu guncel tutarlarsa sevinirim, cozume ulasan burada paylassın
  • Telefonu alalı 2hafta oldu we son derece memnunum 9780 aldığım için.
    Yalnız şu google maps(v4.5.3) olayını bir türlü çözmüş diilim.
    Uygulama bir türlü açılmıyor, şebekeye erişilemiyor Veri bağlantısı gerektirir ve düzgün çalışması için BB'nin yeniden yapılandırılması gerekebilir.
    gibisinden bir cümle çıkıyor
    Nasıl halledebilirim bu sorunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staphy -- 1 Ağustos 2011; 1:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: staphy

Telefonu alalı 2hafta oldu we son derece memnunum 9780 aldığım için.
    Yalnız şu google maps(v4.5.3) olayını bir türlü çözmüş diilim.
    Uygulama bir türlü açılmıyor, şebekeye erişilemiyor Veri bağlantısı gerektirir ve düzgün çalışması için BB'nin yeniden yapılandırılması gerekebilir.
    gibisinden bir cümle çıkıyor
    Nasıl halledebilirim bu sorunu?

3G yada internet bağlantın var mı??

varsa "mobil şebeke seçenekleri" altından "veri servisleri" nin açık olduğundan emin ol...eğer açık olduğu halde sorun yapıyosa reset at cihaza düzelir büyük ihtimal...
  • 3G de war, wi-fi ile internete de bağlıyım. Hatta veri servisleri de açık. Cihazı resetlesem de sonuç aynı. Yine şebekeye erişilemiyor.....
    yazısı çıkıyor.

Edit : Telefondan m.google.com.tr/maps sitesine girdiğimde cihazınız harita uygulamasını desteklemiyor diyor.. Nası ya?
    9780 desteklemio mu google haritayı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi staphy -- 1 Ağustos 2011; 12:56:25 >
  • Bende tuş hassasiyeti hiç olmadı ilginç ayarlardan da yapamıyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staphy

3G de war, wi-fi ile internete de bağlıyım. Hatta veri servisleri de açık. Cihazı resetlesem de sonuç aynı. Yine şebekeye erişilemiyor.....
    yazısı çıkıyor.

Edit : Telefondan m.google.com.tr/maps sitesine girdiğimde cihazınız harita uygulamasını desteklemiyor diyor.. Nası ya?
    9780 desteklemio mu google haritayı?

ayarlarda "cihaz" altında "konum ayarları"ndan "konum servisleri" açık mı?? birde onu kontrol et bakalım...
  • Ya ben bu telefonu cuma aldim, tamam super bir telefon ama su sarj olayi beni daha 3. gunden baydi, her gece ben bu telefonu sarja mi takacagim? Yok mu bunun bir cozumu?
  • quote:

Ya ben bu telefonu cuma aldim, tamam super bir telefon ama su sarj olayi beni daha 3. gunden baydi, her gece ben bu telefonu sarja mi takacagim? Yok mu bunun bir cozumu?

kullanmadığınız zamanlar 3G,wifi vs. gibi batarya düşmanı özellikleri kapatın...hatta kullanmıyorsanız konum servislerini de kapatın...

ben pek konuşmam mesajlaşırım ve 3G vs. kullanmadığım zamanlar kapalı durur rahat 4 günü görüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

ne şarj sorunu ya.Benim ki 3g-wifi açık halde bile 4 gün gidiyor.

yuh benim 3g açıkken full dolu şarj 20 saatte bitiyor.. 2g açıkken 3 gün en fazla.. yani nete falan girmesem zorlasam 4 olur belki

Edit: nazar değmesin diyelim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 1 Ağustos 2011; 20:21:00 >

• quote:

Bana gidip telefonu bana satan arkadasi tartaklatacaksiniz, dostum seninki baska bir modeli olmasin 4 gun imkansiz, ben 3 gun once aldim arkadasin dedigi gibi 20 saatte sarj iptal. Peki 2g ve 3 g arasinda ne gibi bir fark var?????
  • quote:

quote:

Bana gidip telefonu bana satan arkadasi tartaklatacaksiniz, dostum seninki baska bir modeli olmasin 4 gun imkansiz, ben 3 gun once aldim arkadasin dedigi gibi 20 saatte sarj iptal. Peki 2g ve 3 g arasinda ne gibi bir fark var?????

3g kullandıgı sistem olarak max 1.5 gün dayandırır şarj ile 2g ile 3 gun goruyrm bende bbm watsupp açıkken 2-2.5 gun gidyo

• quote:

quote:

3g de internet hızı daha iyi.. ama 2g de baya iyi yani.. çok sıkıntı yaratmıyor.. sizde 2g de kullanın 2g nin düzgün çekmediği yada daha hızlı kullanmak istediğiniz zamanlarda 3g ye ayarlarsınız.. 2g de 3 gün rahat gidiyor şarj

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

3g de internet hızı daha iyi.. ama 2g de baya iyi yani.. çok sıkıntı yaratmıyor.. sizde 2g de kullanın 2g nin düzgün çekmediği yada daha hızlı kullanmak istediğiniz zamanlarda 3g ye ayarlarsınız.. 2g de 3 gün rahat gidiyor şarj

Bu gece sarji doldurayim yarin 2G olarak kullanayim bakalim ne olacak, bu boyle her gece sarja takmak basa cikilmaz, bir gece unutsan ertesi gun telefon iptal. Tamam telefon harika ama bu sarj olayi sinir etti beni

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

Bu gece sarji doldurayim yarin 2G olarak kullanayim bakalim ne olacak, bu boyle her gece sarja takmak basa cikilmaz, bir gece unutsan ertesi gun telefon iptal. Tamam telefon harika ama bu sarj olayi sinir etti beni

evet malesef öyle.. bende ilk aldığımda bu ne lan böyle dedim.. çünkü cidden garip bi olay 20 saatte bitmesi.. ama 2g de normal kıvama giriyor

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.