Beyaz renk için çok büyük pişmanlık duyuyorum kılıfında yararı pek olmuyor arka kapak kısmı mahvoluyor 3 günde 1 cifliyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: JDaniels
Beyaz renk için çok büyük pişmanlık duyuyorum kılıfında yararı pek olmuyor arka kapak kısmı mahvoluyor 3 günde 1 cifliyorsun.
Dostum neden arka kapağı koruyan bi silikon yada sert plastik kapak kullanmadın yada kullanmıyorsun? ben alalı 5 ay oldu hep dediğim tip kılıflarla kullandım ve hiç bir leke dahi yok arkasında.. Haa dersenki kılıf telefonun tipini bozuyor o zaman bişey diyemem ama işe yarıyor cidden.. gittigidiyordan yeni bi arka kapak, bide kılıf al istersen
Merhaba arkadaslar yarin gidip bir balckberry alacagim, internet ten filan cok inceledigim halde fazla bir sey anlayamadim(teknoloji ozurlu biriyim) balckberry modelleri arasindaki farklari, bir arkadasim 9780i siddetle tavsiye ediyor. Benim takildigim evdeyken rahatlikla bizim evin wi-fi internetine baglanabilirmiyim? Cunku telefonun internet kotasini sadece disarida kullnamak istiyorum.1gb internet sinirim olacak, bu bana bir ay rahat rahat facebook vb sitelerde sik sik takilmaya yeter mi? Bir de bir yerde okudum divx filmleri bilgisayarda blacberry uyumlu hale getirip film vs izleyebilirmiyiz? En onemli soru tavsiye ediyormusunuz? Simdiden tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: Burak-09k
Merhaba arkadaslar yarin gidip bir balckberry alacagim, internet ten filan cok inceledigim halde fazla bir sey anlayamadim(teknoloji ozurlu biriyim) balckberry modelleri arasindaki farklari, bir arkadasim 9780i siddetle tavsiye ediyor. Benim takildigim evdeyken rahatlikla bizim evin wi-fi internetine baglanabilirmiyim? Cunku telefonun internet kotasini sadece disarida kullnamak istiyorum.1gb internet sinirim olacak, bu bana bir ay rahat rahat facebook vb sitelerde sik sik takilmaya yeter mi? Bir de bir yerde okudum divx filmleri bilgisayarda blacberry uyumlu hale getirip film vs izleyebilirmiyiz? En onemli soru tavsiye ediyormusunuz? Simdiden tesekkurler
Sondan başlayalım şiddetle tavsiye ediyorum.Ancak bb de film izlmek bence saçmalık olur çünkü ekranı küçük gelir.1 gv interneti video izlemeden bitirene guinesten rekor kırdı diye madalya takıcaklarmış.Ben yazlıkta oturuyrm diil 2 katlı evin her yerinden çekmeyi 2 blok yandaki komşum bile bnm wi-fi yı kullanıyor bb si için. Teknoloji açısından bb arasında pek bir fark yok hemen hemen aynılar.Toruch çok kaba geldi bana nedense zaten hem dokunmatik hem klavye mantıksız.Biraz şekil olsun diyorsan bold 9780 white al
quote:
Orijinalden alıntı: wituy
quote:
Sondan başlayalım şiddetle tavsiye ediyorum.Ancak bb de film izlmek bence saçmalık olur çünkü ekranı küçük gelir.1 gv interneti video izlemeden bitirene guinesten rekor kırdı diye madalya takıcaklarmış.Ben yazlıkta oturuyrm diil 2 katlı evin her yerinden çekmeyi 2 blok yandaki komşum bile bnm wi-fi yı kullanıyor bb si için. Teknoloji açısından bb arasında pek bir fark yok hemen hemen aynılar.Toruch çok kaba geldi bana nedense zaten hem dokunmatik hem klavye mantıksız.Biraz şekil olsun diyorsan bold 9780 white al
Cok sagol kardesim, ben siyah alacagim, bu 9780 dokunmatik degil herhalde o yuzden aliyorum, dokunmatikten nefret ediyorum. Birde bu 9780 bold dedin? baska turleride mi var 9780 in, almisken en iyisini almak istiyorum da o yuzden boyle sacma sorular soruyorum
Bold 9780 tek telefondur baska model olmaz dokunmatik degildir 1 gb net paketi down fazla yapmayacaksan yetecektir.
Makine bu aksam itibariyla elime gecmistir, muhtesem bir sey, kac saattir kurcaliyorum gozlerim agridi
quote:
Makine bu aksam itibariyla elime gecmistir, muhtesem bir sey, kac saattir kurcaliyorum gozlerim agridi
hayırlı olsun :)
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
Sagol kardesim, su navigasyon olayi nasil calisiyot google maps den daha iyi bir sey var mi? Eger bir bilgin var ise cok yardimci olur.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
Sagol kardesim, su navigasyon olayi nasil calisiyot google maps den daha iyi bir sey var mi? Eger bir bilgin var ise cok yardimci olur.
google maps kullanıyorum bende.. başka bildiğim navigasyon yok.. kendi navigasyonunu yani bb maps i kullanmak için bis gerekiyor.. bis olmazsa menüde gözükmüyor ikonu
İnternette 9780 ile dolaşmak zor mu?Bende 3gs var ama 9780' geçmeyi düşünüyorum internette gezinme olayı iphone'daki gibi olmasada kolay mı,zorluk çıkarıyor mu? Birde arkadaşlar ben eylülde yurtdışından almayı düşünüyorum 9780'i ama çok geç kalmış olur muyum?
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
İnternette 9780 ile dolaşmak zor mu?Bende 3gs var ama 9780' geçmeyi düşünüyorum internette gezinme olayı iphone'daki gibi olmasada kolay mı,zorluk çıkarıyor mu? Birde arkadaşlar ben eylülde yurtdışından almayı düşünüyorum 9780'i ama çok geç kalmış olur muyum?
bende eski bir iphone kullanıcısı olarak çok zorlanmadım açıkçası nette gezinirken...ama devamlı nette gezinen biriysen sıkıntı olabilir,iphone çok rahat çünkü o konuda
bence hiç yurtdışına bulaşma burda temiz garantili ikinci eller mevcut...onlara bak derim
quote:
Orijinalden alıntı: ferhatugur
quote:
Orijinalden alıntı: hook1903
bende eski bir iphone kullanıcısı olarak çok zorlanmadım açıkçası nette gezinirken...ama devamlı nette gezinen biriysen sıkıntı olabilir,iphone çok rahat çünkü o konuda
bence hiç yurtdışına bulaşma burda temiz garantili ikinci eller mevcut...onlara bak derim
Günde 1-2 saat arası nete giriyorum,sıkıntı olmaz muhtemelen.Şu anda yurtdışı daha ön planda 2.el almak istemiyorum açıkcası
Ya ben evdeyken internete girdigim zaman, interneti wi-fi den mi cekiyor yoksa operatorden mi? Kotayi yemeyelim bosu bosuna Kendi otomatik wi-fi den aliyormus, disaridada operatorden aliyormus, bir ayar degisikligi yapmaya gerek yokmus diye duydum, dogrumudur?
Internet Os6 sistemiyle cok gelisti IP kadar iyi.
merhaba,
yaklaşık 2,5 aydır BB 9780 kullanıyorum. telefona alıstım ve gayet memnunum. ancak alısamadıgım daha dogrusu fazla onemsemediğim bir yanı var ve gecen gun beni deli etti.
tus hassasiyeti cok fazla ve bir tusa bir kere basmamla 2-3 kez aynı tusu algıladıgı oluyor. bunu hassasiyetten en aza indirdim ancak yine ne cift algılama devam ediyor. bu msj yazarken cok farketmiyor ancak gecen gun telefon bankacılıgında kredi kartı numaramı kesinlikle giremedim her defasında cift tıklamadan dolayı yanlıs yaptım :)
bunu nasıl duzeltebilirim ya da tus takımım kusurlu mu?
bu durumu yasayan var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: EliasGS
merhaba,
yaklaşık 2,5 aydır BB 9780 kullanıyorum. telefona alıstım ve gayet memnunum. ancak alısamadıgım daha dogrusu fazla onemsemediğim bir yanı var ve gecen gun beni deli etti.
tus hassasiyeti cok fazla ve bir tusa bir kere basmamla 2-3 kez aynı tusu algıladıgı oluyor. bunu hassasiyetten en aza indirdim ancak yine ne cift algılama devam ediyor. bu msj yazarken cok farketmiyor ancak gecen gun telefon bankacılıgında kredi kartı numaramı kesinlikle giremedim her defasında cift tıklamadan dolayı yanlıs yaptım :)
bunu nasıl duzeltebilirim ya da tus takımım kusurlu mu?
bu durumu yasayan var mı?
aynı durum bendede var yaaa bende yeni bir 9780 kullanıcısıyım.başlarda yoktu ama son 2 haftadır sık sık olmaya başladı...bende yazım hızıyla oynadım ama farketmiyo,yapmaya devam ediyo...
bak bu konu kafamı karıştırdı bende bb 9780 almayı düşünüyordum bi arkadaşta var bana mesaj atıyor selam ı seeelammmm diye yolluyordu acaba hepsinde aynı mı ?
başka bir arkadaşta da war onda sıkıntı olmuyo
Ben yeni aldim makineyi, su an telefondan mesaj atiyorum, ben bu ayni harfi 3-5 defa yazma problemini yasamadim ama bende de bir harf yazarken sagindaki solundaki harflere de basma oluyor, ama hemen hemen alistim, bu mesaji yazarken 3 defa yazmak istedigim harfin yanindakilerede bastim