Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşta 9700 var ne kadar gidiyor dedim 5 gün adam gibi kullanırsan gider dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

ne şarj sorunu ya.Benim ki 3g-wifi açık halde bile 4 gün gidiyor.

Bana gidip telefonu bana satan arkadasi tartaklatacaksiniz, dostum seninki baska bir modeli olmasin 4 gun imkansiz, ben 3 gun once aldim arkadasin dedigi gibi 20 saatte sarj iptal. Peki 2g ve 3 g arasinda ne gibi bir fark var?????

3g de internet hızı daha iyi.. ama 2g de baya iyi yani.. çok sıkıntı yaratmıyor.. sizde 2g de kullanın 2g nin düzgün çekmediği yada daha hızlı kullanmak istediğiniz zamanlarda 3g ye ayarlarsınız.. 2g de 3 gün rahat gidiyor şarj

Bu gece sarji doldurayim yarin 2G olarak kullanayim bakalim ne olacak, bu boyle her gece sarja takmak basa cikilmaz, bir gece unutsan ertesi gun telefon iptal. Tamam telefon harika ama bu sarj olayi sinir etti beni

evet malesef öyle.. bende ilk aldığımda bu ne lan böyle dedim.. çünkü cidden garip bi olay 20 saatte bitmesi.. ama 2g de normal kıvama giriyor

hangi hatları kullanıyorsunuz. ben 9650 modelini kullanıyorum. aveadayken şarjsüresi iyiydi ama vodafone a geçince 1- 1.5 güne falandüştü. bakalım turkcell de nasıl olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhatugur

quote:

Orijinalden alıntı: staphy

3G de war, wi-fi ile internete de bağlıyım. Hatta veri servisleri de açık. Cihazı resetlesem de sonuç aynı. Yine şebekeye erişilemiyor.....
    yazısı çıkıyor.

Edit : Telefondan m.google.com.tr/maps sitesine girdiğimde cihazınız harita uygulamasını desteklemiyor diyor.. Nası ya?
    9780 desteklemio mu google haritayı?

ayarlarda "cihaz" altında "konum ayarları"ndan "konum servisleri" açık mı?? birde onu kontrol et bakalım...

Konum serwisleri de acık, wi-fi baglantım da war.
    Hala nıye calısmıyor weya cıhaz desteklemiyor diyo anlamıs diilim..

• Sarj olayını fazla kafaya takmamak gerek bende önceden çok sinir oluyordum ama aslan besliyorsanız yemini düşünmeyeceksiniz her gece 3-4 saat sarj edin sizi tüm gün çeker.
  • Geçen haftalarda 9780 alacaktım ama yeni gelecek olan modeller yüzünden vazgeçtim.
  • Ben Iphone 5'i bekliyorum. Hem Bold 9780 hemde Ip 5 ile 2 yıl telefon almam.
  • Dayanamadım ve az önce gidip Bold 9780 White aldım. İçimde isteği yenemedim.

Telefonu açtım ve Avea ekranı vardı Avea çıkışlı oldugu için şimdi Turkcell'den 1 GB'lik BİS alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

Dayanamadım ve az önce gidip Bold 9780 White aldım. İçimde isteği yenemedim.

Telefonu açtım ve Avea ekranı vardı Avea çıkışlı oldugu için şimdi Turkcell'den 1 GB'lik BİS alacağım.

hayırlı olsun.. turkcell hat ile kullanmak için şifre isteyebilir.. söyledinizmi aldığınız bayiye siz şifre göndermelerini
  • quote:

quote:

hayırlı olsun.. turkcell hat ile kullanmak için şifre isteyebilir.. söyledinizmi aldığınız bayiye siz şifre göndermelerini

Yo oyle birşey istemedim. Turkcell ile görüştüm az önce BİS açtırdım müşteri hizmetlerinden ama şifre falan demediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 2 Ağustos 2011; 19:53:42 >
  • quote:

quote:

quote:

Yo oyle birşey istemedim. Turkcell ile görüştüm az önce BİS açtırdım müşteri hizmetlerinden ama şifre falan demediler.

sen telefona takmadın mı hiç kartını? ya açılmazsa telefon napcan? şifre isteyebilir yani.. cihaz avea hat turkcell..

• quote:

quote:

quote:

quote:

sen telefona takmadın mı hiç kartını? ya açılmazsa telefon napcan? şifre isteyebilir yani.. cihaz avea hat turkcell..

Hım taktım açtım, pin girdim ve şuan kullanıyorum.

• haa tamam o zmn no problem
  • Bis uyeligide tamam biraz ugrastirdi ama en sonunda bis devrede.
  • Turkcellden avea'Ya geçtim malum turkcell son dönemlerde baya kazık olmuştu faturasız hatlar için şimdi 19 tl'ye her yon 500dk her yone 1000sms 1Gb internet kullanıyorum ama faturasız hatlarda bis varmı yokmu bilgim yok avea için.Yardımcı olabilicek bir kardeşim varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wituy

Turkcellden avea'Ya geçtim malum turkcell son dönemlerde baya kazık olmuştu faturasız hatlar için şimdi 19 tl'ye her yon 500dk her yone 1000sms 1Gb internet kullanıyorum ama faturasız hatlarda bis varmı yokmu bilgim yok avea için.Yardımcı olabilicek bir kardeşim varmı ?

aveada faturasız hat için bis yok.. sadece turkcellde faturasızlar için bis mevcut
  • quote:

quote:

Turkcellden avea'Ya geçtim malum turkcell son dönemlerde baya kazık olmuştu faturasız hatlar için şimdi 19 tl'ye her yon 500dk her yone 1000sms 1Gb internet kullanıyorum ama faturasız hatlarda bis varmı yokmu bilgim yok avea için.Yardımcı olabilicek bir kardeşim varmı ?

aveada faturasız hat için bis yok.. sadece turkcellde faturasızlar için bis mevcut

Evt hocam malesef oyle :)

Neyse bişi sorucam bu telefonun ustunde sağdaki led ışık mesaj gelince yada birisi cvapsız çağrı yapınca ben göremsemde surekli yanmasını istiyorum kırmızı şeklide görene kadar nasıl yapıcaz onu

• quote:

quote:

quote:

Evt hocam malesef oyle :)

Neyse bişi sorucam bu telefonun ustunde sağdaki led ışık mesaj gelince yada birisi cvapsız çağrı yapınca ben göremsemde surekli yanmasını istiyorum kırmızı şeklide görene kadar nasıl yapıcaz onu

bebuzz uygulaması yükle dostum.. bb turk . com adresinde bulursun

• ya arkadaslar daha yeni bb kullanıcısıym da birsey sorucam windows live messenger dan oturumumu açmaya çalışıyorum ama bana hizmet bu handheld için uygun değil diyor. ne anlama geliyor bu.tam olarak nasıl gidereblrm bu sorunu
    not:bis e aboneliğim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şinanay -- 4 Ağustos 2011; 22:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şinanay

ya arkadaslar daha yeni bb kullanıcısıym da birsey sorucam windows live messenger dan oturumumu açmaya çalışıyorum ama bana hizmet bu handheld için uygun değil diyor. ne anlama geliyor bu.tam olarak nasıl gidereblrm bu sorunu

Son sürüm yüklü olduğuna emin olun.Ayrıca bide pilinizi çıkartıp baştan takamyı deneyin
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: şinanay

ya arkadaslar daha yeni bb kullanıcısıym da birsey sorucam windows live messenger dan oturumumu açmaya çalışıyorum ama bana hizmet bu handheld için uygun değil diyor. ne anlama geliyor bu.tam olarak nasıl gidereblrm bu sorunu

Son sürüm yüklü olduğuna emin olun.Ayrıca bide pilinizi çıkartıp baştan takamyı deneyin

yardımın için saol da pili çıkarıp takmayı denedm olmadı:) msne gireblmesi için illaki son sürümü olmasımı gerekiyor aynı şeklde yahoo messengera fln de girmiyor ama facebook,twitter uygulamasnda bi sıkntı yaşamıyorum.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.