Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • msn şifresinin 8 karakterden uzun olmaması lazım,8 karakter altına indir şifreni sorunun çözülür
  • arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmışsınız ama sorun o değil.. giriş paketi yani 100mb lık bis kullananlar anlık mesajlaşma uygulamalarını kullanamaz.. msn, yaho messenger gibi.. arkadaş giriş paketi kullanıyor sanırım
  • Turkcell'den kontrantlı olarak 9780 aldığımızda bis dışında konuşma veya sms paketi fiyata dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Turkcell'den kontrantlı olarak 9780 aldığımızda bis dışında konuşma veya sms paketi fiyata dahil mi?

hayır.. sadece cihazın fiyatı ve bis fiyatı dahil.. herhangi bi konuşma ve mesaj paketi yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmışsınız ama sorun o değil.. giriş paketi yani 100mb lık bis kullananlar anlık mesajlaşma uygulamalarını kullanamaz.. msn, yaho messenger gibi.. arkadaş giriş paketi kullanıyor sanırım

doru diyosun 100 mb lık bis paketini kullanıorm sorunu açıklıga kavuşturduğun için teşekkür ederm.:)
  • quote:

quote:

Turkcell'den kontrantlı olarak 9780 aldığımızda bis dışında konuşma veya sms paketi fiyata dahil mi?

hayır.. sadece cihazın fiyatı ve bis fiyatı dahil.. herhangi bi konuşma ve mesaj paketi yok

O zaman telefonu tek alıp bis açtırmak daha mantıklı,kontrata bağlı kalmak zorunda da kalmamış olurum.Teşekkürler cevabınız için

• quote:

quote:

quote:

O zaman telefonu tek alıp bis açtırmak daha mantıklı,kontrata bağlı kalmak zorunda da kalmamış olurum.Teşekkürler cevabınız için

evet aynen öyle.. haa kontratın ne avantajı var 24 ay taksit imkanı oluyor ama o kadar taksite ihtiyaç yoksa 8-12 taksit ile tek cihaz alınabilir herhangi bi yerden..

• quote:

arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmışsınız ama sorun o değil.. giriş paketi yani 100mb lık bis kullananlar anlık mesajlaşma uygulamalarını kullanamaz.. msn, yaho messenger gibi.. arkadaş giriş paketi kullanıyor sanırım

ilginc.. 100 mb bis paketi olanlar neden windows live, yahoo messenger kullanamiyor? Bu uygulamalar blackberry apn kullaniyorlar. Turkcell'in kısıtlaması mı bu durum? Baska kısıtlamalar da var mı 100 mb paketinde?
  • merhaba arkadaşlar bb bold 9780 i kullanmaya başladım ve gerçekten karışık bir telefon bilen birilerine ihtiyacım var. Öncelikle telefonumu güncelledikten sonra map kayboldu yüklü gözüküyo desktopda ama menü de bulamıyorum bide bbm kullanamıyorum bis gerekli diyolar doğru mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd_42

merhaba arkadaşlar bb bold 9780 i kullanmaya başladım ve gerçekten karışık bir telefon bilen birilerine ihtiyacım var. Öncelikle telefonumu güncelledikten sonra map kayboldu yüklü gözüküyo desktopda ama menü de bulamıyorum bide bbm kullanamıyorum bis gerekli diyolar doğru mu?

Bbm icin BIS gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

merhaba arkadaşlar bb bold 9780 i kullanmaya başladım ve gerçekten karışık bir telefon bilen birilerine ihtiyacım var. Öncelikle telefonumu güncelledikten sonra map kayboldu yüklü gözüküyo desktopda ama menü de bulamıyorum bide bbm kullanamıyorum bis gerekli diyolar doğru mu?

Hayirli olsun. Hem haritalar(maps) uygulamasi, hem de bb messenger icin bis gerekli.
  • teşekkür ederim aslında daha çok soru var kafam da ama şu an pek toparlayamadım hatırladığımda sorucam
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Bbm icin BIS gerekli

teşekkür ederim çok sağol
  • quote:

teşekkür ederim aslında daha çok soru var kafam da ama şu an pek toparlayamadım hatırladığımda sorucam

forumu iyice incelerseniz sorularınızın cevabını bulursunuz
  • Arkadaşlar dün akşam itibariyle bende blackberry 9780 kullanıcısıyım. Cihazı Metro mağazasından aldım indirimdeydi. Vodafone çıkışlıydı cihaz orda direk açtılar müşteri hizmetlerini arayıp. Şu an için bis almadım ama ileride almayı düşünüyorum. Ancak aveanın limizsiz yerine limitli varsa eğer ondan almayı düşünüyorum limitsiz biraz fazla gelecek fiyat acısından. Turkcell de ne guzel 17tl ye 1gb bis paketi var. Aveada da böyle bir paket varmı acaba?

Şu an için pek bir sorunla karşılaşmadım gayet memlunum. Aldıgımda cihazi %35 bataryası vardi ve gece wi-fi acık her sey acık bitiremedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jackkenk

Arkadaşlar dün akşam itibariyle bende blackberry 9780 kullanıcısıyım. Cihazı Metro mağazasından aldım indirimdeydi. Vodafone çıkışlıydı cihaz orda direk açtılar müşteri hizmetlerini arayıp. Şu an için bis almadım ama ileride almayı düşünüyorum. Ancak aveanın limizsiz yerine limitli varsa eğer ondan almayı düşünüyorum limitsiz biraz fazla gelecek fiyat acısından. Turkcell de ne guzel 17tl ye 1gb bis paketi var. Aveada da böyle bir paket varmı acaba?

Şu an için pek bir sorunla karşılaşmadım gayet memlunum. Aldıgımda cihazi %35 bataryası vardi ve gece wi-fi acık her sey acık bitiremedim :)

avea'nın ve vodafone'un tek paketi var, turkcell gibi düşük fiyatlı ve çeşitli paketleri yok..

• 250mb lık bir paket var diye okumustum avea için ama tam bilemiyorum. Bir de avea bis için gelişmeler yapacağını duymustum
  • quote:

250mb lık bir paket var diye okumustum avea için ama tam bilemiyorum. Bir de avea bis için gelişmeler yapacağını duymustum

aveanın 4gb bisi var.. eskiden sınırsızdı ama sadece bb apnleri kapsıyorsu.. sonra 4gb kota ekleyip tüm apnleri dahil ettiler, fiyatı 30tl falan..
  • Arkadaşlar telefonu kurcalarken birşey farkettim ya da böyle birşey vardı benim haberim yok. Hattımda herhangi bir internet paketi yada bis uygulaması yok ama cihazın facebook uygulamasına yada bbm uygulamasına girip yararlanabiliyorum ancak bunu yaparken wi-fi ile internet açık olsa bile 3G den çekiyor yani ben normal bir internet paketi alsam bu uygulamalardan yararlanacakmıyım bu durum nasıl açıklanır arkadaşlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkurler
  • quote:

Arkadaşlar telefonu kurcalarken birşey farkettim ya da böyle birşey vardı benim haberim yok. Hattımda herhangi bir internet paketi yada bis uygulaması yok ama cihazın facebook uygulamasına yada bbm uygulamasına girip yararlanabiliyorum ancak bunu yaparken wi-fi ile internet açık olsa bile 3G den çekiyor yani ben normal bir internet paketi alsam bu uygulamalardan yararlanacakmıyım bu durum nasıl açıklanır arkadaşlar. Yardımlarınız için şimdiden teşekkurler

wifi ve bis ile kullanabilirsiniz, internet paketi ile kullanamazsınız.. "wifi ile internet açık olsa bile 3g den çekiyor" derken ne demek istediniz onu tam anlayamadım?
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.