Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 4Crumby

os6 çıktıgında da eski telefonlara çıkmayacak deniliyodu çok ram yiyo diye ama sonra ayarladılar bence bu bi satış taktiği de olabilir bekleyip görmek lazım :)
    yakın zamanda 9700 aldım. bilseydim 9780 için os7 desteği olacağını onu alırdım. nası olsa 9780 için blackberry 7 desteği olmayacak diye 9700 aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow(+) -- 7 Ağustos 2011; 20:53:27 >
  • 9780lerin SAR değerleri diğer telefonlara göre yüksek mi? BB'ler bu konuda diğer telefonlara göre iyi mi? Benim çok önem verdiğim bir konu. Yeni alacağım telefonumu seçerken referans alacağım bir konu. Cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar:)
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51451541/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51453629

Blackberry Messenger Donanımhaber Grubu
    Beyler bu konudaki barkodu taratarak gruba katılabilirsiniz.
  • arkadaşlar telefonda güncelleme yaptıktan sonra harita kayboldu desktop softwarede yüklü gözüküyo ama telefonda göremiyorum
  • os7 konusunda değişikliğe gidebilir RIM çünkü popileri gittikçe düşüyor. Müşteri kaybetmek istemezler heralde uzun bir ara oldu yeni model çıkmayalı.
  • yanlıs anlamayın da o kadar resımlerıne baktım fark edemedım kolay soru olacak ama telefonumu kamerasında flash yok dıye degıstırıyorum 9780 de flah varmı bı de sohbet ı sormustum var demıstı bır arkadas baska bırı de facede sohbet ıcın ayrıyetten bı program yuklemek lazım dedı sımdı ben telefonu alsam dırek face sohbet e gırebılırmıyım ??? Tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: icaa_61

yanlıs anlamayın da o kadar resımlerıne baktım fark edemedım kolay soru olacak ama telefonumu kamerasında flash yok dıye degıstırıyorum 9780 de flah varmı bı de sohbet ı sormustum var demıstı bır arkadas baska bırı de facede sohbet ıcın ayrıyetten bı program yuklemek lazım dedı sımdı ben telefonu alsam dırek face sohbet e gırebılırmıyım ??? Tesekkurler

Her ikiside var zaten telefona yüklü geliyor direk facebook hesabınıza bağlanıp chat'e girebilirsiniz. Flaş zaten telefonda var.
  • tesekkurler jdaniel pekı sana sunu sorim arkadasa blackberry alcam dedım bana androıdlı telefon al dedı sızce ne yapmalıyım ? Blackberry nın tıpı cok hosuma gıttı adroıdlerde tıpı guzel bı telefon bulamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

yanlıs anlamayın da o kadar resımlerıne baktım fark edemedım kolay soru olacak ama telefonumu kamerasında flash yok dıye degıstırıyorum 9780 de flah varmı bı de sohbet ı sormustum var demıstı bır arkadas baska bırı de facede sohbet ıcın ayrıyetten bı program yuklemek lazım dedı sımdı ben telefonu alsam dırek face sohbet e gırebılırmıyım ??? Tesekkurler

Her ikiside var zaten telefona yüklü geliyor direk facebook hesabınıza bağlanıp chat'e girebilirsiniz. Flaş zaten telefonda var.

facebook chati kullanmak için bis aboneliğin olması lazım.. ama bis olmadan başka uygulama ile chat yaparsın

• hadı yaa :S iphonede oyle degil sanırım
  • quote:

hadı yaa :S iphonede oyle degil sanırım

iphone da bis diye bişey olmadığı için öyle değil blackberryde facebook uygulamasını çalıştırmak için bis gerekiyor, iphone da herşey normal bi internet paketiyle yapılabiliyor

**yanlış anlaşılma olmasın; bb de internet paketi kullanılarakta facebook ta chat yapılabilir ama başka uygulamalar ile.. eğer telefonun üstündeki facebook uygulamasıyla chat yapmak istenirse bis olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 9 Ağustos 2011; 16:07:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

quote:

facebook chati kullanmak için bis aboneliğin olması lazım.. ama bis olmadan başka uygulama ile chat yaparsın

Anlamadım bis olmadan face giremiyor mu millet.

• şimdi blackberryde internet paketi ile facebook chat yapabilirsin facebooka girebilirsin ne istersen yaparsın fakat orjinal programı ile değil browser veya farklı programlarla aynı olay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

şimdi blackberryde internet paketi ile facebook chat yapabilirsin facebooka girebilirsin ne istersen yaparsın fakat orjinal programı ile değil browser veya farklı programlarla aynı olay

Yalnız sizin güncellediğiniz orjinal facebook u ben 4 aydan beri kullanıyordum illa bis olması şart değil yani.
  • ya bu yeni blackberry facebook uygulamasi bende 2-3 gunde bir donuyo kendini yenilemiyo tel i bastan baslatinca kendine geliyo..ayni sorunu yasiyan varmi ?
  • quote:

quote:

şimdi blackberryde internet paketi ile facebook chat yapabilirsin facebooka girebilirsin ne istersen yaparsın fakat orjinal programı ile değil browser veya farklı programlarla aynı olay

Yalnız sizin güncellediğiniz orjinal facebook u ben 4 aydan beri kullanıyordum illa bis olması şart değil yani.

peki sohbete girebiliyormusun ?
    Sımdı ben yarın blackberry alsam bıs actırmasam dırek face sohbet e gırebılırım yanı ?

• quote:

quote:

quote:

Sımdı ben yarın blackberry alsam bıs actırmasam dırek face sohbet e gırebılırım yanı ?

nimbuzz diye bir program var internet paketi ile girebilirsin

• quote:

quote:

quote:

Ben bold kullanmama ragmen 9800 icin tasarlanan facebook sayfasina giriyordum zaten suanki surum 2.0 ile ayni temali.

• Ya arkadaslar bu facebook olayi karismis biraz sanirim.. Facebook uygulamasi bis veya wifi ile kullanilir.. Bunlardan herhangi biri ile baglaninca orjinal facebook uygulamasinin chat ozelligi kullanilir.. Ama internet paketiyle kullanilmak isterse facebook uygulamasi calismaz.. Baska 3.party uygulamalar ile kullanilabilir, nimbuzz gibi..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bold kullanmama ragmen 9800 icin tasarlanan facebook sayfasina giriyordum zaten suanki surum 2.0 ile ayni temali.

Hocam modele gore tasarlanmis facebook uygulamasi mi varki? Appworldde yada betazone da tek facebook uygulamasi var yani.. şu model için bu model için demiyor..

@icaa_61 dostum evet yarin bb alsan bis actirmasan facebook chat kullanabilirsin ama wifi ile.. Wifi olmayan yerde kullanamazsin orjinal uygulamanin chat ini..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 10 Ağustos 2011; 12:15:26 >

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.