Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

quote:

Orijinalden alıntı: Julies

9900 ile arasında kaldım ancak onu bekliyemeyip almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucak
    Bis abonelikleri aylık ortalama ne kadar?
    Abonelik için hangi operatör daha cazip fırsatlar sunuyor?
    Son olarak beyaz olanda çok çizilme olduğu doğrumu?

öncelikle bis turkcellde full paket 16.90Tl beyaz 9780 kromda çizilme oluyor derisi çabuk kirleniyor fakat silikon kılıf alırsan hiç bişi olmaz

Teşekkürler
  • 9780 ın ghz sı kac sanırım 9900 ın 1.2 ghz galıba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: icaa_61

9780 ın ghz sı kac sanırım 9900 ın 1.2 ghz galıba

624 MHz dostum
  • bb 9700 veya 9780 de ing-tur sözlük uygulaması var mı arkadaşlar o benim için çok önemli de
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

bb 9700 veya 9780 de ing-tur sözlük uygulaması var mı arkadaşlar o benim için çok önemli de

Cesitli uygulamalar var ama internet ile calisiyor.. Yani nokialardaki gibi kendinden yok.. (Nokia e71 var kiz arkadasimda, onda var sozluk baglanti olmadan kullanabiliyor mesela)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

9900 ile arasında kaldım ancak onu bekliyemeyip almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucak

kesinlikle beyaz alma çok pişman olursun
  • selam 9780 de numarayı block etme varmı nasıl yapılır yardımcı olurmusunuz
  • Addonis diye bi uygulama var onu yukle telefona onunla yapilabiliyor.. Telefonun kendinde oyle bi ozellik yok..
  • quote:

Bende beyaz kullanıyorum hocam tamamıyla iyi kullanmana yani sana bağlı daha bende ne tek bir cizik ne tek bir leke var ama ben o kadar önemsemden kullanırım dersen beyaz alma.Tabiki en şekil duran beyaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

neden beyaz tavsaiye etmiyorsun ?
  • nokıa telefonlarda olan klasik işaretleme yok sanırım değil mi blackberry 9780 de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd_42

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

neden beyaz tavsaiye etmiyorsun ?

Kirlenir pislenir diye tavsiye etmemis arkadas.. Ama siz kilif alip falan kullanirsaniz dikkatli bi sekilde hic bisey olmaz :) beyaz daha guzel gosteriyor bence telefonu, ama tabi zevk meselesi.. Ben alali 6 ay falan oldu telefonu.. Ilk gunden beri arkasinda koruyucu kiilifla kullaniyorum, ekrandada cizilmesin diye koruyucu jelatin aldim.. Ilk gunku gibi tertemiz mesela :)

• quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

bb 9700 veya 9780 de ing-tur sözlük uygulaması var mı arkadaşlar o benim için çok önemli de

Cesitli uygulamalar var ama internet ile calisiyor.. Yani nokialardaki gibi kendinden yok.. (Nokia e71 var kiz arkadasimda, onda var sozluk baglanti olmadan kullanabiliyor mesela)

hocam emin misin çok önemli derslerimden dolayı internetsiz sözlük olmaması beni telefondan caydırabilir

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

hocam emin misin çok önemli derslerimden dolayı internetsiz sözlük olmaması beni telefondan caydırabilir

app world den indirebilirsiniz.
    Ben BEIKS dictionary kullanıyorum işimi görüyor.

• Ben pek sozluk kullanmadigim icin bilmiyorum.. Bildiklerimde internet isteyen uygulamalar.. Internet istemeyenlerde vardir belki..
  • BlackBerry candır kandır. Bana göre şuan ki BB'ler içinde de en baba olanı, 9780'dir. Bunu tüm BB'lerden kullanmış, arkadaşlarında olan bir adam olarak söylüyorum. 9800'daki sorunları falan bir bilseniz... 2 arkadaşımınki gitti...
    Ama BB'ye helal olsun, neredeyse tamir olayı sıfır adamlarda, direk yenisini veriyolar

Telefonun BlackBerry, laptopun Asus oldu mu, sırtın yere gelmez arkadaş
    Neyse şaka maka, BB alırım heralde yine 1-2 sene sonra bunu değiştirirsem.

Edit: Ben de 9780 kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 18 Ağustos 2011; 12:28:17 >

• bluetooth sorunu var veri alamıyorum aktaramiyorum nasıl yapacaz ?
  • bilgisayardan telefon sayesinde internete girebliyormuyuz arkadaşlar girebiliyorsak nasıl :) bide mıknatıslı tutucunun içi çok kirleniyo beyazda nasıl temizleyebilirim
  • son sayfaya gitmiyor yazılanları göremiyorum pm ile ulaşma şansınız var mı ?
  • foursquare bıs ile mi çalışıyor arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.