Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhmmd_42

foursquare bıs ile mi çalışıyor arkadaşlar

hayır internet paketi ile de çalışır.. sanırım wifi ilede çalışır.. illa bis olmasına gerek yok yani.. bis ile kullanılan şeyler genellikle rim in kendi uygulamaları.. onun dışındaki uygulamalar bis istemez
  • Arkadaşlar bu mep kodu ne oluyor?Vodafone çıkışlı BB aldım ama turkcell hattımı takdığımda mep kodu istiyor.Telefon yurtiçi,herhangibir vodafone bayiinden bu mep kodunu alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

bb 9700 veya 9780 de ing-tur sözlük uygulaması var mı arkadaşlar o benim için çok önemli de

Uygulama olarak indirebilirsiniz.
  • quote:

internet paketi yada wi-fi yeterli
  • quote:

Foursquare Blackberry nin sagladigi uygulamalardan biri degildir o yuzden telefonuzun olmasi yetecektir diger uygulamalar gibi.
  • Arkadaşlar simdeki yada turkcell yedekteki numaraları telefona nasıl aktarıyoruz?
  • Merhaba cıhaza son versıyon yukledım
    Sorun yoktu.Daha sonra bırkac tema kurdum kaldırdım.cıhaz gps yenıleme ıslemını sadece ıngılızce ıle oluyor ve alarm kurulumudada hafta ıcı herun sectıgımde alarm ıkonu gorunmuyor ama gunluk ayarladıgımda gorunuyor.
    Cıhazı bır alt surume cektım olmadı wıpe ettım olmadı yenı versıyonu yukledım olmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Arkadaşlar simdeki yada turkcell yedekteki numaraları telefona nasıl aktarıyoruz?

SIM karttaki otomatik telefonda gözükür zaten yedek numaradan kastınız nedir?
  • Blackberry appworld'den indirdiğim program, oyun, tema vs. ile internete bağlandığımda bb apn üzerindenmi bağlanıyor?normal wap apn den bağlananlar varsa bunları nasıl anlıyacağız?

birde avea 4gb sınırlı bis gelişmeleri hakkında bilgisi olan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

Blackberry appworld'den indirdiğim program, oyun, tema vs. ile internete bağlandığımda bb apn üzerindenmi bağlanıyor?normal wap apn den bağlananlar varsa bunları nasıl anlıyacağız?

birde avea 4gb sınırlı bis gelişmeleri hakkında bilgisi olan varmı ?

Apn , wap ile bağlanırken soruyor zaten bağlansın mı diye normalde kullandığınız paket üzerinden bağlanır.
  • Arkadaslar bb9780 kullaniyorum beyaz hersey super yolunda telefona mat cam filmi aldim hersey super ayni zamanda bis aboneligimde var ama parasiylada olsa sole adam gibi bi navigasyon programi bulamadim var mi bildiginiz parasiyla alabilecegimiz program [ malum ucuz etin yahnisi iyi olmazdan yola cikarak soluyorum ]tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Merhabalar

9780 cihazı bilgisayarda senkronize ederken (windows contacts) ''Bağlayıcı'ya özel hata'' ibaresi geliyor ve senkronizasyon iptal oluyor.
    1304 kişiden 97 tanesini yüklüyor,ama gerisini maalesef yüklemiyor.

Sebebi ne olabilir? Bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olurlarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Arkadaşlar simdeki yada turkcell yedekteki numaraları telefona nasıl aktarıyoruz?

SIM karttaki otomatik telefonda gözükür zaten yedek numaradan kastınız nedir?

Maalesef benım sımdekı numaraları telefona bı turlu aktaramadım.Yedek derken ıphone da turkcell yedek programıyla sımın yedegını almıstım.O yedegı kullanma sansım var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: garas

Arkadaslar bb9780 kullaniyorum beyaz hersey super yolunda telefona mat cam filmi aldim hersey super ayni zamanda bis aboneligimde var ama parasiylada olsa sole adam gibi bi navigasyon programi bulamadim var mi bildiginiz parasiyla alabilecegimiz program [ malum ucuz etin yahnisi iyi olmazdan yola cikarak soluyorum ]tavsiyelerinizi bekliyorum.

Maalesef çok araştırdım,ülkemiz için yok. Ama ben de bu durum üzerinden bir araç gps cihazı aldım hem de başlangıç versiyonu,inanın boşuna kahrını çekmişim telefondan navigasyonun,en kötü havada 20-30 snde bağlanıyo.
  • 3 hafta önce duvara fırlattığım için ekranı kırıldı telefonumun.2 hafta üşendim gitmedim servise geçen hafta verdim dün gelmiş telefonum.Babam gidip aldı telefonu merakla bekliyorum.3 haftadır nokianın eski bir modelini kullanıyorum ve işkence gibi geliyor.Ne internet,ne müzik ne düzgün mesajlaşma.Blackberrymin değerini daha çok anladım bir daha kırma atma asla
  • Arkadaşlar 9780 blackberry os 7 güncellemesi alıcak mı ? Bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Arkadaşlar 9780 blackberry os 7 güncellemesi alıcak mı ? Bilen var mı ?

Buyuk ıhtımal gelecektır

• quote:

Orijinalden alıntı: Tech.Türk

quote:

Buyuk ıhtımal gelecektır

Hayır, gelmeyecek.
    BlackBerry 9900'dan önceki cihazlar BlackBerry OS 7 kullanamayacak.
  • gelmezse yazık ederler 512mb ram li telefona..
  • quote:

Gelmeyecek diye söyleniyor ama kesinliği yok RIM karıştı bu sene.
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.