Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OS7 gelmezse yazık olur bu konuda Apple(IOS) ı örnek alsalar daha iyi olucak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: Catharacta Skua

Arkadaşlar 9780 blackberry os 7 güncellemesi alıcak mı ? Bilen var mı ?

Gelmeyecek diye söyleniyor ama kesinliği yok RIM karıştı bu sene.

9800 Torch modellerine OS7 desteği gelecek.Fakat 9780e gelmeyeceği söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adam Lallana -- 24 Ağustos 2011; 21:44:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Gelmeyecek diye söyleniyor ama kesinliği yok RIM karıştı bu sene.

9800 Torch modellerine OS7 desteği gelecek.Fakat 9780e gelmeyeceği söyleniyor.

Satış reklamı da olabilir son 3 ayda 50.000 RIM çalışanı ile yollar ayrıldı karışık durumlarda yani net birşey yok.
  • Arkadaşlar blackberry'i güncelledikten sonra mesaj atarken mesaj 2. satıra geçerse mesajı göndermiyor sadece tek satırda kısa yazıları gönderiyor :D Nasıl düzeltebilirim bunu.
    Birde whatsapp,bbm,oyun vs. gibi programları telefonun ram yerine hafıza kartına atabiliyor muyuz boşuna ram'i kullnamasını engellemek istiyorum da.
  • BİS sağolsun, artık 1 gün gidiyor şarjım. Aktif kullanıyorum filan ama....
  • quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

BİS sağolsun, artık 1 gün gidiyor şarjım. Aktif kullanıyorum filan ama....

geceleri oto açma kapamayı yapmanı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Orijinalden alıntı: F1SECO

BİS sağolsun, artık 1 gün gidiyor şarjım. Aktif kullanıyorum filan ama....

geceleri oto açma kapamayı yapmanı öneririm.

3-5 saat kapalı kalmasının çok bir önemi yok ya Kapamak bana göre değil hem de...
    Sağol ama önerin için :)
  • Sarja mudahala yapamiyoruzki ama aktif kullandigin zaman nokialarda da gidiyor yani dogal bisey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilecom

Merhaba cıhaza son versıyon yukledım
    Sorun yoktu.Daha sonra bırkac tema kurdum kaldırdım.cıhaz gps yenıleme ıslemını sadece ıngılızce ıle oluyor ve alarm kurulumudada hafta ıcı herun sectıgımde alarm ıkonu gorunmuyor ama gunluk ayarladıgımda gorunuyor.
    Cıhazı bır alt surume cektım olmadı wıpe ettım olmadı yenı versıyonu yukledım olmadı

Temalarda sorun var. Turkcell müşteri hizmetlerini aradığımda tema indirmeyin sorun var ve çok fazla Turkcell'e bu konu için şikayet geliyormuş. RIM üzerinde çalışıyormuş.

Geçen gün tema indirdim ve benim cihazda APP Error vermeye başladı ve telefonu güvenli modda açıp uygulamayı sildim.

Tema indirmemekte fayda var.
  • Beyler 9780 ini satmak isteyenler PM atabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

Arkadaşlar blackberry'i güncelledikten sonra mesaj atarken mesaj 2. satıra geçerse mesajı göndermiyor sadece tek satırda kısa yazıları gönderiyor :D Nasıl düzeltebilirim bunu.
    Birde whatsapp,bbm,oyun vs. gibi programları telefonun ram yerine hafıza kartına atabiliyor muyuz boşuna ram'i kullnamasını engellemek istiyorum da.

giriş dilini ingilizce yaparsan sorun çözülür kısa vadede.uzun vadede ise mms ayarlarını değiştirmen gerekiyo bak internetten bende bilmiyorum.
    2. sorun içinde normalde olmuyor öyle bi olay da extra programlar internette dolanıyor araştırıp bulabilirsin
  • telefonuna gelen yazılım güncellemeleri düzenli şekilde yaparsan şarjın 3 güne kadar çıka ben bis abonesiyim ve sürekli netteyim ve telefon görüşmeside çok yapıyorum şu sıralar şarjım 3 gün gidiyo ama bende de bi ara güncellemeden önce 1 gün gidiyodu güncelledim 3 e çıktı.
  • arkadaşlar bayramlar kandiller gibi günlerde malum coklu mesaj atmaklazım blackberyy sınırsız çoklu mesaj atıyormu yoksa nokıalardakı gıbı 20 tane de bır mı atıyo benım nokıa da oyleydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: odéon

quote:

Orijinalden alıntı: Tech.Türk

quote:

Buyuk ıhtımal gelecektır

Hayır, gelmeyecek.
    BlackBerry 9900'dan önceki cihazlar BlackBerry OS 7 kullanamayacak.

Eğer güncelleme gelmezse yeni bir model geliyor demektir ama o da yok ! Bold serisinde qwerty klavyeli os 7'li bir telefon yok. 9900 dokunmatik + qwerty diğerleride monza ve torch.

• Os 7 güncellemesi 9780 e gelmeyecek deniyor ama gelmemesi saçmalık olur ! Bold 9780 şuan piyasadaki en yeni telefon bunu kullananların suçu ne en yeni bb yi almak mı ? Herhalde her yeni os için yeni telefon almamız gerekiyor.Bari 9780 ve 9800 kullananların telefonlarını yenileriyle değiştirsinler.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halimiz Duman.

Os 7 güncellemesi 9780 e gelmeyecek deniyor ama gelmemesi saçmalık olur ! Bold 9780 şuan piyasadaki en yeni telefon bunu kullananların suçu ne en yeni bb yi almak mı ? Herhalde her yeni os için yeni telefon almamız gerekiyor.Bari 9780 ve 9800 kullananların telefonlarını yenileriyle değiştirsinler.....

Bence gelicek.RIM hepimizi ters koseye yatiracak.Cunku RIM 9800 kadar olmasada bu telefonuda buyuk beklentilerle cikartti.Ve bu telefona OS7 gelmemesi sacmalik olur.
    Bence 9300ede gelsin.

• Acaba şuan Os 7 yi 9780 e yükleyebilir miyim (Yani yüklerken uyumlu değil tarzı bir hata gelir mi )? Ya da çalışır mı ?

Edit: Arkadaşlar şöyle bir tema buldum gayet güzel olmuş bence tüm bb modelleri için Os 7 Teması ve İkonları ben şahsen 9780 de denedim çalıştı ve çok hoş olmuş.

http://www.blackberry.gen.tr/smf/multi-versiyon-temalar/tum-modeller-icin-os7-theme-ve-iconlari-t15288.0.html;msg117360#msg117360 (Bunu paylaşmak yasaksa kusura bakmayın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halimiz Duman. -- 29 Ağustos 2011; 3:57:44 >

• Ben e6 ile bond 9780 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer-cavdar

Ben e6 ile bond 9780 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz

9900
  • cok pahalı gelcek büyük ihtimal 9900 2 tel arasında hangisini alsam acaba
  • 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.