Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eediz

bişi sorucam bold 9780 deki versiyon 6 yı yeni çıkan versiyon 7 ye yükseltmek mümkün mü ?

Hayır Torch dahil os7 desteklemeyecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

Arkadaşlar Amerikadan bu telefonu getirtsem ülkemizde kullanabilirmiyim? Tanıdığa getirteceğim tavsiye edermisiniz. Kaça malolur bana.

Tabiki kullanabilirsiniz burada kayıt ettireceksiniz sadece o kadar her telefoncu yapar amerikada ucuzdur ama gelişi falan aynı maliyeti de bulabilir.

Ben direk arkadaşıma getirteceğim iki güne gidiyor yine maliyet çıkarmı ekstra?

Yok çıkmaz ben mesela krom kap getirdim gümrük vs yine aynı maliyet çıktı burda 50 tl idi ordanda 45-50ye geldi yani ama elden getirecekse çıkmaz ekstradan.

• Kardesim o gercekten imkansizz 7 yuklenemiyor.. Appworld kullanmak icinde mi bis lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'dan 9780 almak istiyorum. Bildiği kadarıyla qwertz klavye dışında bir fark yok değil mi?
  • Beyler :(

4 aylık 9780'nim elimden düştü ekran gitti, arka kısmında da hafif bir çizik oluştu... Telefoncuya gittiğimde 250 TL civarı bir fiyatla ekran değişimi yapılabileceğini söylediler. Ben bu telefonu bu haliyle satabilir miyim, alıcı çıkar mı acaba? Moralim bozuk, kesinlikle elden çıkarmak istiyorum? Var mıdır bir fikri olan?

Telefon garantili, spot değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 14 Eylül 2011; 9:00:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer-cavdar

Kardesim o gercekten imkansizz 7 yuklenemiyor.. Appworld kullanmak icinde mi bis lazim

Evet telefon uygulamaları için BIS gereklidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Beyler :(

4 aylık 9780'nim elimden düştü ekran gitti, arka kısmında da hafif bir çizik oluştu... Telefoncuya gittiğimde 250 TL civarı bir fiyatla ekran değişimi yapılabileceğini söylediler. Ben bu telefonu bu haliyle satabilir miyim, alıcı çıkar mı acaba? Moralim bozuk, kesinlikle elden çıkarmak istiyorum? Var mıdır bir fikri olan?

Garantili ise garantiye ver kaca yapabileceklerini ogren
  • quote:

quote:

Kardesim o gercekten imkansizz 7 yuklenemiyor.. Appworld kullanmak icinde mi bis lazim

Appworld bis olmadan açabilir uygulama indirebilirsin fakat bazı uygulamalar bis gerektirir. Yanlış bilgilendirmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

Beyler :(

Geçmiş olsun.Madem garantili, servise bir götür bakalım.Olmadı ebay'den falan ucuza ekran alıp telefoncuda taktırmaya çalış.Bu haliyle para etmez telefonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

quote:

Appworld bis olmadan açabilir uygulama indirebilirsin fakat bazı uygulamalar bis gerektirir. Yanlış bilgilendirmeyelim

Kardesim evet haklisin uzun ugraslar sonucu basardim arada siteyle baglantisi var fln diyo girmiyo onu anlamadim
  • bu telefondan almalı mıyım yoksa 9700 mı arasında kaldım hangisi daha kullanışlı bir de hangi renk kullanışlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: 123minstrel123

bu telefondan almalı mıyım yoksa 9700 mı arasında kaldım hangisi daha kullanışlı bir de hangi renk kullanışlı

9780 al.ben 9700 aldım, os6 ya yukselttım.fakat kasıyor,memnun kalmadım.9780 de ram fazla oldugu ıcın boyle bır sorunun olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde kapalı kutu 24 ay kvk garantili Blackberry 9780 var. 875 istiyorum ilgilenenler pm atabilir. Yurtdışıyla boşuna uğraşmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

bu telefondan almalı mıyım yoksa 9700 mı arasında kaldım hangisi daha kullanışlı bir de hangi renk kullanışlı

9780 al.ben 9700 aldım, os6 ya yukselttım.fakat kasıyor,memnun kalmadım.9780 de ram fazla oldugu ıcın boyle bır sorunun olmaz

hımm peki beyaz mı alıyım siyah mı
  • quote:

quote:

quote:

Zevkine göre ama siyahı tavsiye ederim kullanım yönünden beyaz çok çabuk yıpranıyor.

• Yahu bu Facebook'ta insanlar patır kütür yer bildirimi yapıyor, ben nasıl yapıldığını bulamadım, en azından bir kere denemek istiyorum. :)

BIS var ayrıca, telefonun Facebook uygulamasını kullanabiliyorum, muhtemel "BIS var mı" sorusunun önünü almış olayım.

AppWorld'den bir uygulama yüklemek falan mı gerekiyor?

Saygılar
  • Su bberry apopworld deki the data service is not operational nedemek arkadaslar arada cikiyor giremiyorum yardimci olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan85

Yahu bu Facebook'ta insanlar patır kütür yer bildirimi yapıyor, ben nasıl yapıldığını bulamadım, en azından bir kere denemek istiyorum. :)

BIS var ayrıca, telefonun Facebook uygulamasını kullanabiliyorum, muhtemel "BIS var mı" sorusunun önünü almış olayım.

AppWorld'den bir uygulama yüklemek falan mı gerekiyor?

Saygılar

Facebookun en son sürümü mevcutsa değilse yükleyin menüden bu işareti seçin check in'i seçin tamamdır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Zevkine göre ama siyahı tavsiye ederim kullanım yönünden beyaz çok çabuk yıpranıyor.

teşekkür ederim :) beyaz zaten kalmamış ankarada ya moralim bozuldu siyah alıcam büyük ihtimalle

• Bende aranıza katıldım bugün
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.