Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

bu telefonla çekilen resimlerin olduğu bir konu yokmudur arkadaşlar? loş ışıkta nasıl çekiyo? nokia n95 8gb den iyimidir mesela? örnek resimlere bakabilicegimiz bi konu yokmudur? bir de şu an aveada en ucuz bis paketi ne kadardır?

Size ve ortama uygun Sahne Modları seçeneğinden istediğinizi seçin tam verim elde etmiş olursunuz. Bence telefona göre çok iyi kalitesi var kameranın.
  • bende tek bi sorun var.Telefonun kılıfını arka kapak varken kullanmaıyorum :( çok zor girio içine. çıkarkan batarya kapağı çıkıo. Ama arka kapağı çıakrdım şimdi gayet rahat kullanıourum. Kullananlardada öle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

bende tek bi sorun var.Telefonun kılıfını arka kapak varken kullanmaıyorum :( çok zor girio içine. çıkarkan batarya kapağı çıkıo. Ama arka kapağı çıakrdım şimdi gayet rahat kullanıourum. Kullananlardada öle mi?

Orjinal kılıf mı? Bende öyle bir durum olmadı ama çok çabuk yıpranıyor o kılıf.
  • gayet orjinal kılıf :( cuk die oturmuo elimle biraz sokmam gerekio.
  • Merhaba arkadaşlar bugün bu cihaza kavuşan biri olarak sorum var. Bu kırmızı ışığın olayı nedir ?
    İlk başta şarj bitiyor diye düşünmüştüm ama şarj vardı sonra mesaj bildirimi diye düşündüm ama mesajı okuduğum halde hala yanıyor. Bazen yanıyor bu ışık bazen yanmıyor.

şu an söndü msj bildirim uyarısı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 4 Ekim 2011; 22:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Merhaba arkadaşlar bugün bu cihaza kavuşan biri olarak sorum var. Bu kırmızı ışığın olayı nedir ?
    İlk başta şarj bitiyor diye düşünmüştüm ama şarj vardı sonra mesaj bildirimi diye düşündüm ama mesajı okuduğum halde hala yanıyor. Bazen yanıyor bu ışık bazen yanmıyor.

Mesaj - Mail - Facebook bildirim uyarısı.Şarj biterken turuncu yanar.Bluetooth kullandığında mavi yanar :)

peki çok teşekkür ettim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 07BLueDeViL07

quote:

Merhaba arkadaşlar bugün bu cihaza kavuşan biri olarak sorum var. Bu kırmızı ışığın olayı nedir ?

Mesaj - Mail - Facebook bildirim uyarısı.Şarj biterken turuncu yanar.Bluetooth kullandığında mavi yanar :)

peki çok teşekkür ettim.

Istersen ışığın rengini de değiştirebilirsin :). Her farklı mesaj bildirimi için farklı renk kullanmak gibi..

• Işık rengini nasıl değiştireceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turklucky

Işık rengini nasıl değiştireceğiz

berrybuzz uygulamasıyla..

isteyenler linkteki barkodu tarayıp uygulamayı indirsin, sonra bana pin numaralarını pm atsın uygulamayı full yapmak için register key gönderiyim

http://chart.apis.google.com/chart?chs=250x250&cht=qr&chl=http://www.sak.la/otaberrybuzz

• Turkcell blackberry ye gırıyorum telden bılgısayar ıle olmaz dıye uyarı verıyor nasıl uye olacagım buraya veya olmasam nolur bıs var su an
    Pdf nasıl acıyoruz
    Bır de baglantı seklı 2g ve 3g secılı olmasına ragmen hıc 3g ıle baglandıgını gormedım
    Sagolun sımdıden
  • İlk sorunuzu anlamadım.
    .pdf uzantılı dosyaları cihaz açmıyor ama appw'den açmanızı sağlayacak program bulabilirsiniz.
    Bağlantı şekli pek farketmiyor en az şarj götüren 2G ben onu kullanıyorum hızı gayet iyi.
  • pdf scanner yükledim appworld'den. Tüm pdf' lerim otomatik olarak açılıyor ve telimde kayıtlı kalabiliyor.

BB'de tek sorun flashplayer olmaması.

Bu arada arkadaşlar 9780'de tuşa basınca çift yazma sorunumu geride bıraktım.!!!!!!! Son sürümlerden olan 6.0.0.650 versiyonu ile yazılımı güncelleyince sorunum tamamen halloldu ilgilenenlere duyurulur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yalnız bu sefer de telefonun alarm saatinde haftanın günleri öo, öö, mö gibi görünüyooorr:))))
  • Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Pazartesi ya da Salı günü Blackberry 9780 alma planım var eğer ki Android'li bir cihaz almazsam. 9780 için OS 7.0 güncellemesi var mı ya da olacak mı? Android'li telefon istememdeki sebep çeşitli sözlük programlarının olması (TR-ENG, ENG-TR). Bu gibi uygulamalar 9780 için var mı?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysséus

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Pazartesi ya da Salı günü Blackberry 9780 alma planım var eğer ki Android'li bir cihaz almazsam. 9780 için OS 7.0 güncellemesi var mı ya da olacak mı? Android'li telefon istememdeki sebep çeşitli sözlük programlarının olması (TR-ENG, ENG-TR). Bu gibi uygulamalar 9780 için var mı?

Dostum os7 olmayacak öyle gözüküyor açıklamalarda ama os7 tema çıkarıcakmış rim eski cihazlara
    Çeşitli sözlük programları blakcberry içinde mevcuthttp://appworld.blackberry.com/webstore/ burdan inceleme yapabilirsin uygulamalar hakkında

• quote:

Orijinalden alıntı: Odysséus

Arkadaşlar bir sorum olacaktı. Pazartesi ya da Salı günü Blackberry 9780 alma planım var eğer ki Android'li bir cihaz almazsam. 9780 için OS 7.0 güncellemesi var mı ya da olacak mı? Android'li telefon istememdeki sebep çeşitli sözlük programlarının olması (TR-ENG, ENG-TR). Bu gibi uygulamalar 9780 için var mı?

blackberry appwordl'deki ispeech translator adli program bu ihtiyacini karsilar.
  • Application'a da ihtiyacın yok. Seslisözlük.com süper bir sitedir. Onun mobile sayfasını ikon olarak ana menüye ekledim. İstediğimde sözlük olarak tüm işimi görüyor.
    Ha kaldı ki bir sürü sözlük app de var paralı olan
  • Sıfır BlackBerry9780 var elimde 2 yıl garantili, satın almak isteyen mail atsın fiyatta kesinlikle anlaşırız.
    demirmkn@gmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: dochollywood

Application'a da ihtiyacın yok. Seslisözlük.com süper bir sitedir. Onun mobile sayfasını ikon olarak ana menüye ekledim. İstediğimde sözlük olarak tüm işimi görüyor.
    Ha kaldı ki bir sürü sözlük app de var paralı olan

ikon olarak nasıl ekleniyor ana menüye daha yeniyim
  • Merhabalar,
    Turkcell kampanyasından almayı düşünüyoruz, ama aklımı kurcalayan
    BB OS 7.0 ile 6.0 sıfır arasında fark nasıldır acaba? Sonuçta en az 3-4 sene
    kullanılacak bir telefon için BB 9780 yerine 9900 almak daha mı mantıklıdır?
    Teşekkürler.
  • Selam omaTR

İstediğin web sitesine girdin, ana ekrana onu eklemek istiyosun diyelim. O ekranda iken seçenekler tuşuna bastığında listede ana ekrana ekle seçeneği var onu tıklaman yeter.!
    Daha sonra oluşturulmuş bu ikona ana sayfandayken her tıkladığında ilgili sayfana bağlanacaktır
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.