Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Merhaba bir sorunum var.

Ayarlardan led ışığı açık gözükmesine rağmen bazan msj vs. geldiğinde yanmıyor. Cevapsız arama olduğunda hiç yanmıyor. İnternette bu sorunla karşılaşanları gördüm ama kimse bir çözüm yazmamış. Bir bilginiz var mı ?

Not: Seçeneklerden led ışığı her bildirim için açık, bataryayı çıkartıp takmayı da denedim.

v6.0.0.570

Cevapsız çağrıda uyarı vermemesi normal de mesajlarda vermesi lazım. .668 versiyonuna yükseltin, .570 eski...
    BeBuzz programını kullanabilirsiniz cevapsız çağrılarda uyarı vermesi için..

Sağolasın sürümü yükselttim 668'e, BeBuzz'u da yükledim şu an her şey istediğim gibi oldu.
    Ayrıca tarayıcıda belirgin bir hız artışı var gibime geldi ama yeni sürüm piskolojisi de olabilir

Yok psikolojik değil gerçek :) Ayrıca telefonu 2G'de kullanırsanız 3, 3.5 günlük şarj süresini de göreceksiniz:)

• beyler

gittim beyaz aldım 4 ay once filan. acayip kirleniyor.

siyaha çeviricem ama bu kapagı degisiyormu full artı fiyatı ne kadar bir bilgisi olan varsa bi el ativerir mi?
  • 9780 cihazıma yeni sürümü yükledim (668) fakat akşam pil durumu % 47 iken kapattım sabah % 23 olarak gözüktü.
    Bu tür şarj sorunu yaşayan varmıdır? yoksa eski sürümemi dönmem gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizabbas

9780 cihazıma yeni sürümü yükledim (668) fakat akşam pil durumu % 47 iken kapattım sabah % 23 olarak gözüktü.
    Bu tür şarj sorunu yaşayan varmıdır? yoksa eski sürümemi dönmem gerekir.

bende yüklemiştim, bir sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuaLisT

beyler

gittim beyaz aldım 4 ay once filan. acayip kirleniyor.

siyaha çeviricem ama bu kapagı degisiyormu full artı fiyatı ne kadar bir bilgisi olan varsa bi el ativerir mi?

Cifle temizle ben öyle yapıyorum gerçi 2 saat sonra yine kirleniyor.
  • Sizce iphone dan blackberry ye gecince ekranin boyutunda sorun yasarmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

Sizce iphone dan blackberry ye gecince ekranin boyutunda sorun yasarmiyim?

9780 den iphone geçicem sen düşün
  • quote:

Sizce iphone dan blackberry ye gecince ekranin boyutunda sorun yasarmiyim?

9900 veya torch alırsan pek sıkıntın olmaz.
  • Beyler acil kulaklık önerirmisiniz? 1 haftalık bir kullanımım oldu temassızlık başladı orjinal kulaklığında atıcam ses kalitesi iyi olacak kulaklık öneriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

Beyler acil kulaklık önerirmisiniz? 1 haftalık bir kullanımım oldu temassızlık başladı orjinal kulaklığında atıcam ses kalitesi iyi olacak kulaklık öneriniz?

sennheiser cx300 2 siyah renk oneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Beyler acil kulaklık önerirmisiniz? 1 haftalık bir kullanımım oldu temassızlık başladı orjinal kulaklığında atıcam ses kalitesi iyi olacak kulaklık öneriniz?

Teşekkür ederim Anadolu Yakası'nda bulabilirim heralde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RS7N

quote:

Teşekkür ederim Anadolu Yakası'nda bulabilirim heralde.

Bütün teknoloji marketlerinde vardır

• Nokia 5800 ve 5610dan sonra bu telefon alınır mı?yoksa şu şu eksileri var.aman ba7ka bir model almı dersınız ve suankı fıyatı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

Nokia 5800 ve 5610dan sonra bu telefon alınır mı?yoksa şu şu eksileri var.aman ba7ka bir model almı dersınız ve suankı fıyatı?

Nokia baş edemezde üstüne 500 daha koy Bold 9900 al.
  • Bugun aldim 9780 memnunum fakat internete girmek biraz zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugun aldim 9780 memnunum fakat internete girmek biraz zor

Her BB'de öyle 9780'e özel birşey değil Apple kadar başarılı olamıyor.

Bu arada Dre kulaklıklarına taparım.
  • quote:

quote:

Bugun aldim 9780 memnunum fakat internete girmek biraz zor

Her BB'de öyle 9780'e özel birşey değil Apple kadar başarılı olamıyor.

Bu arada Dre kulaklıklarına taparım.

Bende taparım
  • Merhaba,

Ben de bir süre önce BB Bold 9780 aldım. Ancak aşağıdaki sorunları yaşıyorum.

1- Telefonun kapama tuşuna bastığımda kapanıyor, tekrar bastığımda hemen açılıyor, ekranı nasıl bıraktıysam öyle açılıyor bu normal mi? Yani telefonu tam bir şekilde kapatamıyor muyuz hep hazırda mı bekliyor?

2- Bu kapama açma olayını yaptıktan sonra bir türlü şebekeye bağlanmıyor (turcell yazması gereken yerde "başlatma başarısız" yazıyor) Telefonu turkcellden aldım ve içinde turkcell hat var neden böyle yazıyor anlamadım. Pilini çıkarıp taktığımda, o yükleme barı dolduktan sonra şebeke geliyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır?

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archerso

Merhaba,

1- Telefonun kapama tuşuna bastığımda kapanıyor, tekrar bastığımda hemen açılıyor, ekranı nasıl bıraktıysam öyle açılıyor bu normal mi? Yani telefonu tam bir şekilde kapatamıyor muyuz hep hazırda mı bekliyor?

2- Bu kapama açma olayını yaptıktan sonra bir türlü şebekeye bağlanmıyor (turcell yazması gereken yerde "başlatma başarısız" yazıyor) Telefonu turkcellden aldım ve içinde turkcell hat var neden böyle yazıyor anlamadım. Pilini çıkarıp taktığımda, o yükleme barı dolduktan sonra şebeke geliyor. Bu sorunun çözümünü bilen var mıdır?

Teşekkürler.

Telefonu tamamen kapatmak istiyorsan pilini çıkarmalısın ama o şekilde kapatmakta iş görüyor yani dert etme.Şebeke sorununu bilemiycem bende sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: archerso

Merhaba,

Teşekkürler.

1- tam kapatma yok telefonda.. hazırda bekliyor.. ama bu da kapalı konum oluyor aslında... yani uçağa falan bindiğin zaman o şekilde kapatsan sorun olmaz telefonun özelliği bu şeklide bastığın anda açılıyor nokialar gibi 2 saat beklemiyorsun..

2- bende ilk aldığımda bu sorunu yaşadım, sürekli pili çıkarıp takıyordum şebeke gelsin diye.. meğerse sim kartım eski diye böyle oluyormuş.. yani senin sim kartını yeniletmen gerekiyor dostum

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.