Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu alalı daha 1 hafta oldu şuanlık memnunum ama çok ilginç özellikleri var yani fazla kendine has bir telefon. Nokia falan kullanan kalkıpta bunu kullanmayı denerse cidden çok zorluk çeker. Ama şu 1 haftalık kullanıp süremde hala bir sıkıntıyla karşılaşmadım ve genel kullanım olarak memnunum. Ama aynı zamanda da Android kullanıcısıyım o yüzden BB Os öyle çokta ilgimi çeken bir işletim sistemi olmadı. Ama whatsapp ve bbm tarzı iletişim kanalları için birebir bi telefon. Almak isteyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

Telefonu alalı daha 1 hafta oldu şuanlık memnunum ama çok ilginç özellikleri var yani fazla kendine has bir telefon. Nokia falan kullanan kalkıpta bunu kullanmayı denerse cidden çok zorluk çeker. Ama şu 1 haftalık kullanıp süremde hala bir sıkıntıyla karşılaşmadım ve genel kullanım olarak memnunum. Ama aynı zamanda da Android kullanıcısıyım o yüzden BB Os öyle çokta ilgimi çeken bir işletim sistemi olmadı. Ama whatsapp ve bbm tarzı iletişim kanalları için birebir bi telefon. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

9900'dan sonra popülaritesi düşse de 9780 candır onu bende bu ara anladım gerçekten Blackberry alacaklar için en ideal telefonlardan biri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

Telefonu alalı daha 1 hafta oldu şuanlık memnunum ama çok ilginç özellikleri var yani fazla kendine has bir telefon. Nokia falan kullanan kalkıpta bunu kullanmayı denerse cidden çok zorluk çeker. Ama şu 1 haftalık kullanıp süremde hala bir sıkıntıyla karşılaşmadım ve genel kullanım olarak memnunum. Ama aynı zamanda da Android kullanıcısıyım o yüzden BB Os öyle çokta ilgimi çeken bir işletim sistemi olmadı. Ama whatsapp ve bbm tarzı iletişim kanalları için birebir bi telefon. Almak isteyenlere tavsiye ederim.

9900'dan sonra popülaritesi düşse de 9780 candır onu bende bu ara anladım gerçekten Blackberry alacaklar için en ideal telefonlardan biri.

Aynen öyle dostum. Ama 9900'ın beyazı çıkarsa direk onu alacağım inceliği hoşuma gitti. Zaten HTC Desire Z var o çok kalın bari biri ince olsun

• BB 9780 cihazıma 2 adet masaustu sarj unitesi aldım.

1 tanesini evde kullanıyorum, digerini ofiste kullanmak adın hem de arada sırada bilgisayara baglayıp desktop manager dan islem yapmak icin hem de prizden sarj etmek icin prizden sarj aparatı ve usb kablosuna ihtiyacım var.

piyasada bircok urun var ama BB piline zararlı mıdır bunlar? nasıl bir micro usb - usb kablo ve duvar sarj unitesi almalıyım, nelere dikkat etmeliyim?
  • 9780 ve turkcell bis kullananlara bir sorum olacaktı ;

hotmailden gelen maillerim çok geç geliyor,sizde de aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı ?
    gmail ve yahoo maillerime anında iletiliyor mailler,anında olmasa bile çok kısa süre içinde telefona geliyor,
    fakat nedense hotmaile gelen maillerim çok geç geliyor,yeni mail aldım öyle de denedim hep aynı.
    kardeşimde 8520 ve trcell bis aboneliği var onun hotmail mailleri anında geliyor,bende gelmiyor çok uyuz bir durum,
    benzer sorunu yaşayan var mı ?
  • Arkadaşlar merhabalar.Vodafone kampanyasından bir tane 9780 geldi.Fakat daha kullanmaya başlayamadım.Çünkü şu an Nokia C3 telefon kullanıyorum ve bütün rehberlerim mesajlarım vs hepsi C3 te.Dolayısıyla bunları 9780 e aktarmam gerek.Hadi rehberi sim karta kopyalayarak atarırımda.Mesajlarda çok önemli ve telefon hafızasında sim kart hepsini kaydetmiyor tabi baya mesaj var.Sizce bu mesajlarımı 9780 e nasıl aktarabilirim.Bir ara birşey görmüştüm TİM lerde yanlışda hatırlıyor olabilirim.Her iki cihazıda bir makinaya bağlayıp bütün hepsini aktarıyordu,böyle birşey varmı yada tavsiyeleriniz nelerdir?
    Birde Vodafone dan alınan 9780 lerin içinden uyku modlu kılıf çıkıyormu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrhusnu -- 3 Aralık 2011; 5:24:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar merhabalar.Vodafone kampanyasından bir tane 9780 geldi.Fakat daha kullanmaya başlayamadım.Çünkü şu an Nokia C3 telefon kullanıyorum ve bütün rehberlerim mesajlarım vs hepsi C3 te.Dolayısıyla bunları 9780 e aktarmam gerek.Hadi rehberi sim karta kopyalayarak atarırımda.Mesajlarda çok önemli ve telefon hafızasında sim kart hepsini kaydetmiyor tabi baya mesaj var.Sizce bu mesajlarımı 9780 e nasıl aktarabilirim.Bir ara birşey görmüştüm TİM lerde yanlışda hatırlıyor olabilirim.Her iki cihazıda bir makinaya bağlayıp bütün hepsini aktarıyordu,böyle birşey varmı yada tavsiyeleriniz nelerdir?

Yardım lutfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaşlar merhabalar.Vodafone kampanyasından bir tane 9780 geldi.Fakat daha kullanmaya başlayamadım.Çünkü şu an Nokia C3 telefon kullanıyorum ve bütün rehberlerim mesajlarım vs hepsi C3 te.Dolayısıyla bunları 9780 e aktarmam gerek.Hadi rehberi sim karta kopyalayarak atarırımda.Mesajlarda çok önemli ve telefon hafızasında sim kart hepsini kaydetmiyor tabi baya mesaj var.Sizce bu mesajlarımı 9780 e nasıl aktarabilirim.Bir ara birşey görmüştüm TİM lerde yanlışda hatırlıyor olabilirim.Her iki cihazıda bir makinaya bağlayıp bütün hepsini aktarıyordu,böyle birşey varmı yada tavsiyeleriniz nelerdir?

Kardes walla bilmiyorum bb'de nasil isliyor ama dedigin olayi ben tim'de noksa telefonumdan iphone'a aktardim. Sadece rehber ama. Sanmam mesajlar yok su yok bu atacagini ama sormak bedava bi ara gecerken sorarsin oluyo mu diye. Ve nokia dan nokiaya dedigin olay var pc suite ile herseyi atabiliyorsun diger telefona...

Bb sahibi olmadigimdan pek yardimci olamadim k bakma.. Ama yakin zamanda bende 9780 almayi dusunuyom. İphone dan yazman biraz sikintili :)

• pazar günü beyaz 9780 aldım fakat kapatamadım kapatma dügmesine basınca cihazınız kapatılıyor hiç bir tuşa basmadan bekleyiniz diyo sonra ekran siyah oluyo no ya basınca tekrar ekran aynen geliyo pin istiyo arkadaşlarımın telefonunda tam güç kapatma seçenegi oluyo bende benimkinin bozuk oldugunu düşündm aldıgım yer hiç ilgilenmedi bozuktur dedi ama burdaki yorumlardan okudum kadarıyla tam güç kapatma yok stand by da kalıyo denmişti ama tam emin olamadm ve yorumu okumadan önce telefonu kvk ya götürdüm 20 gün için incelenip haber gelicekmiş ve o kadar beklemek istemiyorum ve daha bozuk olup olmadıgı hakkında bişey söyleyemediler bir bilgileri yokmuş. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen ? telefonumu gidip geri alayım mı o kadar beklemeden? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhendankurt1

pazar günü beyaz 9780 aldım fakat kapatamadım kapatma dügmesine basınca cihazınız kapatılıyor hiç bir tuşa basmadan bekleyiniz diyo sonra ekran siyah oluyo no ya basınca tekrar ekran aynen geliyo pin istiyo arkadaşlarımın telefonunda tam güç kapatma seçenegi oluyo bende benimkinin bozuk oldugunu düşündm aldıgım yer hiç ilgilenmedi bozuktur dedi ama burdaki yorumlardan okudum kadarıyla tam güç kapatma yok stand by da kalıyo denmişti ama tam emin olamadm ve yorumu okumadan önce telefonu kvk ya götürdüm 20 gün için incelenip haber gelicekmiş ve o kadar beklemek istemiyorum ve daha bozuk olup olmadıgı hakkında bişey söyleyemediler bir bilgileri yokmuş. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen ? telefonumu gidip geri alayım mı o kadar beklemeden? şimdiden teşekkürler

Dostum aman ha hiçbir yere vermeyesin telefonu :D Blackberry bu cins özelliklerin toplandığı cihaz. NO tuşuna basınca kapatmaz Standby'a alır.

Blackberry'yi hiçbir zaman kapatamazsın hatta telefonculara git vitrine koydukları BB'lerin pilleri takılı değildir özellikle. Çünkü pili taktığın anda açılır ve NO tuşuna basılı tutup Standby'a alsan bile pili tüketmeye devam eder. Eğer telefonu tamamen kapatmak istiyorsan pili çıkartman gerek. Ha ama bence pili çıkartmana gerek yok mesela akşam yatarken telefonunu kapatan biriysen standby'a al şarjına tak hiç gerek yok yani. Arkadaşlarımın telefonu falan demişsin Blackberry değildir onlar. BB'de tam güç kapatma diye bir şey yok. Sadece pili çıkartarak olur, tekrar takmayacaksın onuda. Taktığın anda siyah ekranda beyaz Blackberry yazısını görürsün. Başka soracağın bir şey?

• Beyler bu .668 surumu sarj suresi olarak en iyi olanmidir acaba...2g modunda kullaniyorum..yoksa 660 mi tavsiye edersiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suhendankurt1

pazar günü beyaz 9780 aldım fakat kapatamadım kapatma dügmesine basınca cihazınız kapatılıyor hiç bir tuşa basmadan bekleyiniz diyo sonra ekran siyah oluyo no ya basınca tekrar ekran aynen geliyo pin istiyo arkadaşlarımın telefonunda tam güç kapatma seçenegi oluyo bende benimkinin bozuk oldugunu düşündm aldıgım yer hiç ilgilenmedi bozuktur dedi ama burdaki yorumlardan okudum kadarıyla tam güç kapatma yok stand by da kalıyo denmişti ama tam emin olamadm ve yorumu okumadan önce telefonu kvk ya götürdüm 20 gün için incelenip haber gelicekmiş ve o kadar beklemek istemiyorum ve daha bozuk olup olmadıgı hakkında bişey söyleyemediler bir bilgileri yokmuş. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen ? telefonumu gidip geri alayım mı o kadar beklemeden? şimdiden teşekkürler

Blackberry hiçbir zaman tam kapanmaz,uyku modu gibi birşeye kendini alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: hunkar6120

Beyler bu .668 surumu sarj suresi olarak en iyi olanmidir acaba...2g modunda kullaniyorum..yoksa 660 mi tavsiye edersiniz..

ben .666 modu ile daha iyi sarj suresi almıstım. .668 de sinyalde dalgalanma yasıyorum ve sanırım bununla alakalı sarj suresi daha kısa oluyor. crackberry forumlarında da bu konusuluyor. .706 nın ise stabil olmamasından bahsediyorlar o yuzden su anda .668 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

quote:

Orijinalden alıntı: hunkar6120

Beyler bu .668 surumu sarj suresi olarak en iyi olanmidir acaba...2g modunda kullaniyorum..yoksa 660 mi tavsiye edersiniz..

ben .666 modu ile daha iyi sarj suresi almıstım. .668 de sinyalde dalgalanma yasıyorum ve sanırım bununla alakalı sarj suresi daha kısa oluyor. crackberry forumlarında da bu konusuluyor. .706 nın ise stabil olmamasından bahsediyorlar o yuzden su anda .668 kullanıyorum

Evet hocam bencede deigin gibi...666 yi kullanmadim direk 668 yukledim..sanki batarya doluyken iyi de yariya falan geldikten sonra birden iniyor asagiya anca 1 bilemedin 1.5 gun...ki 2g de kullaniyorum 3g deyken de cok bir fark yoktu acikcasi...666 ya mi donsem diyorum dedigin gibi

• arkadaşlar merhaba. bende 1-2 güne 9780 alacağım. yalnız bi kaç yerde baktım. kutu içeriğinde manyetik kılıf yok. normalde var mı yok mu?
    bilgi verirseniz sevinirim.
  • @lartemisl
    Normal de cikmasi lazim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furusato -- 12 Aralık 2011; 14:19:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |artemis|

arkadaşlar merhaba. bende 1-2 güne 9780 alacağım. yalnız bi kaç yerde baktım. kutu içeriğinde manyetik kılıf yok. normalde var mı yok mu?

Orjinal Blackberry cihazı alacağınız yere gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |artemis|

arkadaşlar merhaba. bende 1-2 güne 9780 alacağım. yalnız bi kaç yerde baktım. kutu içeriğinde manyetik kılıf yok. normalde var mı yok mu?

standart olarak cıkıyor, cıkması da lazım cunku telefonun icerisindeki zil sesi, titresim gibi ayarlarda bu kılıfın "icinde - dısında" seklinde ayarlar var.
  • 9780 3G destekli değil mi? Eskiden kullanabiliyorduk şimdi neden kullanamıyorum 1 gb turkcell bis im var ama 3G bağlantısına izin vermiyor ne dandirik birşey bu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

9780 3G destekli değil mi? Eskiden kullanabiliyorduk şimdi neden kullanamıyorum 1 gb turkcell bis im var ama 3G bağlantısına izin vermiyor ne dandirik birşey bu ya

3G destekli

Network ayarlarından acık olmayabilir. kontrol ediniz
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.