Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Merhabalar,
    Turkcell kampanyasından almayı düşünüyoruz, ama aklımı kurcalayan
    BB OS 7.0 ile 6.0 sıfır arasında fark nasıldır acaba? Sonuçta en az 3-4 sene
    kullanılacak bir telefon için BB 9780 yerine 9900 almak daha mı mantıklıdır?
    Teşekkürler.

9900 sistemi 9780'in 2 katı + OS 7.0 sürümü var. 9900 sürekli güncellenecekken 9780 sürekli yerinde sayacak mesela. OS 6'nın kaldıramayacağı uygulamaları 9900 hafızasına yükleyebilecek.

Not: 9780 kullanıyorum.
  • Öffffff blackberry nokia! yı geçti yahu. Bi telefona alışmadan 3 yeni model çıkarmaya başladı. Bi modeli alıp 2 ay sonra yenisini görüp moral bozuyoruz.

Aynı nokiaya benzedi. Hiç memnun değilim bu durumdan.
  • Şubat'tan beri yeni model çıkmıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Merhabalar,
    Turkcell kampanyasından almayı düşünüyoruz, ama aklımı kurcalayan
    BB OS 7.0 ile 6.0 sıfır arasında fark nasıldır acaba? Sonuçta en az 3-4 sene
    kullanılacak bir telefon için BB 9780 yerine 9900 almak daha mı mantıklıdır?
    Teşekkürler.

9900 sistemi 9780'in 2 katı + OS 7.0 sürümü var. 9900 sürekli güncellenecekken 9780 sürekli yerinde sayacak mesela. OS 6'nın kaldıramayacağı uygulamaları 9900 hafızasına yükleyebilecek.

Not: 9780 kullanıyorum.

Teşekkür ederim cevap için. İleriye dönük olarak 9900 almak daha mantıklı ozaman.

• bb şaşırdı iyice hani kitlendi kaldı türkcell patladı
  • Yakında başlar
    iphone 4S mi alalım? bb bold 9900 mü? diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmiralay

bb şaşırdı iyice hani kitlendi kaldı türkcell patladı

Turkcell ile alakasi yokmus, tum dunyada olan bir sorunmus.
  • Evet RIM kaynaklı bir sorun
  • Turkcell kampanyasında bir alt model BB'de 100MB internet seçeneği var. BB Curve.
    Fakat bu seçenek için turkcell vs. üzerinden bir eposta adresi kayıt edebiliyorsunuz diye bir şey yazıyor.
    1GB internet seçeneğinde ise 10 e-posta adresi kaydı yapılabiliyormuş. Aradaki fark nedir acaba?
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar merhaba.
    vodafone dan kontratlı blackberry 9780 cihaz aldım kullanıyorum fakat facebook uygulaması aşırı derecede yavaş. acaba bu nasıl çözülebilir? vodafone hattıyla cihazı kullannalarda böyle bir sıkıntı yaşıyor mu acaba teşekürlerr
  • 9780 için şu an son sürümün .668 olduğunu biliyor muydunuz? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

9780 için şu an son sürümün .668 olduğunu biliyor muydunuz? :)

evet ama .660 daha stabil 666 ve 668'de sarj 660'da göre daha hızlı bitmektedir ayrıca telefonun açılışınca yavaşlama söz konusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbb

arkadaşlar merhaba.
    vodafone dan kontratlı blackberry 9780 cihaz aldım kullanıyorum fakat facebook uygulaması aşırı derecede yavaş. acaba bu nasıl çözülebilir? vodafone hattıyla cihazı kullannalarda böyle bir sıkıntı yaşıyor mu acaba teşekürlerr

Evet hocam bende Turkcell 9300 kullaniyorum,Facebook appi cok yavas yorumlar filan yavas yukleniyor arti yer bildirimi yapmakta imkansiza yakin.Eskiden boyle degildi,buyuk ihtimal su dunya capindaki sorundan dolayi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

quote:

arkadaşlar merhaba.

Evet hocam bende Turkcell 9300 kullaniyorum,Facebook appi cok yavas yorumlar filan yavas yukleniyor arti yer bildirimi yapmakta imkansiza yakin.Eskiden boyle degildi,buyuk ihtimal su dunya capindaki sorundan dolayi.

Ben 2 haftalık bb kullanıcısıyım teli ilk aldığım zamanlar tarayıcı olsun facebook olsun çok hızlıydı. Ama şu an genel sorundan sonra o kadar hızlı değil. Özellikle facebook. Arkadaşın dediği gibi dünya çağındaki sorundan dolayı. Zaten fark ettiysen sabah vakitleri 7-8 gibi bis çok hızlı ama akşam yoğunluğa bağlı olarak yavaşlıyor. Düzelecektir elbet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

quote:

9780 için şu an son sürümün .668 olduğunu biliyor muydunuz? :)

evet ama .660 daha stabil 666 ve 668'de sarj 660'da göre daha hızlı bitmektedir ayrıca telefonun açılışınca yavaşlama söz konusu

.668 .666'ya oranla daha iyi evet. .660 kullanmadım bir şey diyemicem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

quote:

arkadaşlar merhaba.

Ben 2 haftalık bb kullanıcısıyım teli ilk aldığım zamanlar tarayıcı olsun facebook olsun çok hızlıydı. Ama şu an genel sorundan sonra o kadar hızlı değil. Özellikle facebook. Arkadaşın dediği gibi dünya çağındaki sorundan dolayı. Zaten fark ettiysen sabah vakitleri 7-8 gibi bis çok hızlı ama akşam yoğunluğa bağlı olarak yavaşlıyor. Düzelecektir elbet.

inşallah düzelir usta ya yoksa çok pişman olucak gibiyim yaa .

• arkadaşlar birde bu beyaz boldlarınızı nasıl temizliyorsunuz ?
    orjinal kılıfı nasıl temizliyorsunuz ? yardımcı olursanız çok sevinirim =)
  • Merhaba bir sorunum var.

Ayarlardan led ışığı açık gözükmesine rağmen bazan msj vs. geldiğinde yanmıyor. Cevapsız arama olduğunda hiç yanmıyor. İnternette bu sorunla karşılaşanları gördüm ama kimse bir çözüm yazmamış. Bir bilginiz var mı ?

Not: Seçeneklerden led ışığı her bildirim için açık, bataryayı çıkartıp takmayı da denedim.

v6.0.0.570
  • quote:

Merhaba bir sorunum var.

Ayarlardan led ışığı açık gözükmesine rağmen bazan msj vs. geldiğinde yanmıyor. Cevapsız arama olduğunda hiç yanmıyor. İnternette bu sorunla karşılaşanları gördüm ama kimse bir çözüm yazmamış. Bir bilginiz var mı ?

Not: Seçeneklerden led ışığı her bildirim için açık, bataryayı çıkartıp takmayı da denedim.

v6.0.0.570

Cevapsız çağrıda uyarı vermemesi normal de mesajlarda vermesi lazım. .668 versiyonuna yükseltin, .570 eski...
    BeBuzz programını kullanabilirsiniz cevapsız çağrılarda uyarı vermesi için..
  • quote:

quote:

Merhaba bir sorunum var.

v6.0.0.570

Cevapsız çağrıda uyarı vermemesi normal de mesajlarda vermesi lazım. .668 versiyonuna yükseltin, .570 eski...
    BeBuzz programını kullanabilirsiniz cevapsız çağrılarda uyarı vermesi için..

Sağolasın sürümü yükselttim 668'e, BeBuzz'u da yükledim şu an her şey istediğim gibi oldu.
    Ayrıca tarayıcıda belirgin bir hız artışı var gibime geldi ama yeni sürüm piskolojisi de olabilir

• 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.