Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu 9780 de i̇phone daki gibi ekran goruntusu alma olayı varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Arkadaslar bu 9780 de i̇phone daki gibi ekran goruntusu alma olayı varmı ?

Screen shot almaya sadece ios izin veriyor olabilir ama Blackberry'lerden Munch Screen programıyla screen shot alabilirsiniz. Android işletim sistemlerinin de rootlu olması yeterli markette bir sürü screen shot programı mevcut.

Buyrun bu BB Screen Shot:

Bu da Android Screen Shot:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can6prmk -- 21 Aralık 2011; 6:25:00 >

• Ve 9780 elimdem çıktı. 1 ay bir süre zarfından sonra nasipse 9900'a geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can6prmk

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar merhabalar.Bende bugün yeni aldığım 9780 i kullanmaya başladım.Aklıma takılan birkaç soru var yardımcı olursanız sevinirim;

1-Hattım Vodafone,bbm paketi olarakta en düşük paket olan 100mb 7TL lik olandan yaptırdım müşteri hizmetlerinden.Bu 100mb tın hemen bitmemesi için mesela app world den bir uygulama indirirken,bu 100mb kotamdan mı düşecek yoksa evdeki wi-fi ağınıda kaydettim wi-fi açık oradanmı indirecek bunu merak ediyorum?

2-Telefonun menüsünde Twitter ve Facebook uygulamaları yüklü geldi.Bunlar App World daki uygulamarmı yoksa telefonun içindeki kendi uygulamalarımı.App World den tekrar indireyemmi?

3-Telefonun seslerinde,bildirim sesleri olsun,gelen arama sesleri olsun bunlar çok az sayıda.Mesela blacberry kullanan başka arkadaşlarım var onların bbm bildirim sesleri falan değişik biraz.Bunları nereden güncellerim yada indirebilirim?

4-Son olarakta telefonun sürümü olsun,uygulamaların sürümü olsun(facebook,twitter,whatsapp vs..) bunları versiyonlarını güncelleme gibi bir olay varmı Iphone da App Store dan yeni güncelleme gelip güncellediğimiz gibi?

Biraz uzun oldu kusura bakmayın,cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler,saygılar..

1-Wi-Fi'dan indirirsen oradan düşer diye biliyorum.

2-App World'deki uygulamalar ama güncel olmayabilir bir güncelleme için bak App World'e

3-Telefon seslerini bilmiyorum mevcut kullanıyorum ona cevap veremeyeceğim.

4-Senin telefonunda mevcut bir programın daha güncel bir vesiyonu geldiğinde ana ekrandaki bildirim barına App World simgesi düşüyor ona bastığında direk program güncellemesine yönelendiriyor.

Cevaplarınız için teşekkürler.Birde son olarak mesala facebookda yada twitter herhangi bir fotoğrafı telefona kaydetmem için ne yapmam gerekiyor denemediğim yol kalmadı?

Bildiğim kadarıyla telefonlardan bu işlem gerçekleşemiyor ki bende BB'den denemedim diğer telefonumdan giriyorum. O da Android ama ondan bile olmuyor.

şu telefonun ortasındaki dokunmatik tuşa resim açıkken basılı tutun.. o zaman çıkıyor olması lazım resim kaydetme olayı

• cn6prmk dediğiniz programı deneyeceğim sagolun.
    Evet ortadaki tuşu denedim ama maalesef kaydetme seçeneği çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anjeliqué

quote:

Orijinalden alıntı: kego

Bende de şarj cok kısa. 30 saatte %5 lere geliyor alet. 3G açık, 2 mail hesabı ve facebook var. Normal değil gibime geldi ama?

3G açıkken normal
    en son sürümü yükler 2g ile kullanırsan 2.5gün gider

Son sürüm hangisi, değilse nasıl yükleriz? (BB'de çok yeniyim :( )

Bu arada 3G açıksa neden bu kadar aşırı hızlı gider anlamış değilim. Arkadaşta BB 9700 var 3g ve 2g seçili, günde en az 1 saat konuşur 3 gün gidiyor. Akü takacaz herhalde alete

• Arkadaşlar bende 9780 var fakat eskiden Faceden bir bildiri oldugunda hemen ileti geliyordu ama şimdi gelmiyor... Teşekkürler.
  • Arkadaşlar birde 9780 de hotmail uzantılı email adresini tanımlamak istiyorum.Fakat biraz araştırdığımda;
    ayarlar-eposta ayarları na girdiğimde sadece kurumsal hesap etkinleştirme çıkıyor.Orayada kendi email adresini ve şifremi yazdığımda mail adresime blackberry tarafından bir ekli mail geliyor.Yani birşey anlamadım bireysel olarak nasıl tanımlayabilirim hotmail uzantılı mail adresimi?
  • Bu arada app world'de neredeyse adam gibi free uygulama yok, paso ücretli üstelik baya da pahalı. Şöyle android'de falan olduğu gibi ücretsiz full içerik bulamıyor muyuz BB'de?
  • bu telefonun internet ayarları nasıl yapılıyor yahu ben tam ayarlayamadım sanırım. internetten araştırdım biraz ama anlatımlardaki sekmelerle bendeki her zaman uyuşmuyor
  • Telefonu bu hafta alıyorum arkadaşlar bir kaç sorum var.

Telefonun şarjı ne kadar gidiyor?
    Uyguluma desteği samsung bada'dan sonra yeterli gelirmi?
    Telefonun kendi Facebook Twitter uygulaması kullanışlımı? (Bada'da berbat ondan sordum)
    Whatsapp Foursquare gibi uygulamaları kullanmak kullanışlımı nasıl ?
    sabredip 9900 yada I4 almak daha iyi olabilir ama 2. el olarak fiyat performansı nasıldır tatmin edermi kullanıcıyı?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector-93 -- 26 Aralık 2011; 11:21:36 >
  • Wow, en son sıcak cep telefonu:http://bit.ly/t3yeAI
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmrEDnZ

Telefonu bu hafta alıyorum arkadaşlar bir kaç sorum var.

Telefonun kendi Facebook Twitter uygulaması kullanışlımı? (Bada'da berbat ondan sordum)
    sabredip 9900 yada I4 almak daha iyi olabilir ama 2. el olarak fiyat performansı nasıldır tatmin edermi kullanıcıyı?

Teşekkürler.

Ben 2. telefon olarak kullandığımdan 4-5 gün çok rahat gidiyor ama normal kullanımla 2-3 gün çok rahat gider. Birde benim gibi her akşam gelip şarja tak sokakta hiç kapanmaz telefonun ;) Sonuçta lithum-ion pil.
    Samsung bada'yı bilmiyorum ama benim diğer telefonum HTC olduğundan uygulama olarak BBAW hiç tatmin etmiyor.
    Twitter'ını çok beğenmesemde Facebook gayet iyi.
    Wassap 4sq gayet kullanışlı dostum hatta en stabil olan onlar diyebilirim.
    Bu zamandan sonra zaten sıfırı alınmaz bu cihazın. 2. el alıyorsan al sıfır alacaksan bekle 9900 al.

• quote:

quote:

Teşekkürler.

Ben 2. telefon olarak kullandığımdan 4-5 gün çok rahat gidiyor ama normal kullanımla 2-3 gün çok rahat gider. Birde benim gibi her akşam gelip şarja tak sokakta hiç kapanmaz telefonun ;) Sonuçta lithum-ion pil.
    Samsung bada'yı bilmiyorum ama benim diğer telefonum HTC olduğundan uygulama olarak BBAW hiç tatmin etmiyor.
    Bu zamandan sonra zaten sıfırı alınmaz bu cihazın. 2. el alıyorsan al sıfır alacaksan bekle 9900 al.

Teşekkürler hocam cevapların için. Ben aslında 9700 alıcaktım ama arkadaşlar biraz daha koyup 9780 al dediler o yüzden bu telefona yöneldim. sizce ikinci el olduğundan 9700 9780'e göre dahamı mantıklı. yoksa bir miktar fazla verip 9780 almalımıyım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hector-93 -- 26 Aralık 2011; 21:14:08 >

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Teşekkürler hocam cevapların için. Ben aslında 9700 alıcaktım ama arkadaşlar biraz daha koyup 9780 al dediler o yüzden bu telefona yöneldim. sizce ikinci el olduğundan 9700 9780'e göre dahamı mantıklı. yoksa bir miktar fazla verip 9780 almalımıyım ?

Bende 9700 alacaktım sonra baktım BB OS 5 vasat 6 yüklersen sıkıntı oluyor çoğunluklar kamera 3.2 ama benim 5 sene önceki Nokia N70'im gibi çekiyor. Dedim kamerasıda düzgün olsun hemde yeni işletim sistemi olsun diye bundan aldım. Ayrıca 9780 hala sıfırı satılan bir telefon o yüzden ikinci el piyasasıda hala iyidir. Ben beyaz renk faturalı 5 aylık 600'e aldım. Ama yine satıcam sıkıldım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.

Bende 9700 alacaktım sonra baktım BB OS 5 vasat 6 yüklersen sıkıntı oluyor çoğunluklar kamera 3.2 ama benim 5 sene önceki Nokia N70'im gibi çekiyor. Dedim kamerasıda düzgün olsun hemde yeni işletim sistemi olsun diye bundan aldım. Ayrıca 9780 hala sıfırı satılan bir telefon o yüzden ikinci el piyasasıda hala iyidir. Ben beyaz renk faturalı 5 aylık 600'e aldım. Ama yine satıcam sıkıldım.

Satabilirsin hocam bana

• quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: suhendankurt1

pazar günü beyaz 9780 aldım fakat kapatamadım kapatma dügmesine basınca cihazınız kapatılıyor hiç bir tuşa basmadan bekleyiniz diyo sonra ekran siyah oluyo no ya basınca tekrar ekran aynen geliyo pin istiyo arkadaşlarımın telefonunda tam güç kapatma seçenegi oluyo bende benimkinin bozuk oldugunu düşündm aldıgım yer hiç ilgilenmedi bozuktur dedi ama burdaki yorumlardan okudum kadarıyla tam güç kapatma yok stand by da kalıyo denmişti ama tam emin olamadm ve yorumu okumadan önce telefonu kvk ya götürdüm 20 gün için incelenip haber gelicekmiş ve o kadar beklemek istemiyorum ve daha bozuk olup olmadıgı hakkında bişey söyleyemediler bir bilgileri yokmuş. Bilgisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen ? telefonumu gidip geri alayım mı o kadar beklemeden? şimdiden teşekkürler

Blackberry hiçbir zaman tam kapanmaz,uyku modu gibi birşeye kendini alır.

.723 tavsiyedir...

• Merhaba Arkadaslar

Az once hediye beyaz blackberry bold 9780 geldi. Samsung galaxy s2 kullandigimdan dolayi ve tuslu telefon istemedigimden dolayi satiyorum.
    Sadece kutusunu acip icindekilere baktim telefonu hic acmadim bataryasini bile takmadim. Sarj cihazinin naylonu kapalidir hic acilmadigini oradan ispatlayabilirim.

KVK garantilidir. Sadece Istanbul ici elden teslim edebilirim

Isteyen olursa pm atabilir.

Tesekkurler
  • meraba hocam cihazı 0 mı aldınız ne kdr fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenquel

meraba hocam cihazı 0 mı aldınız ne kdr fiyatı

evet sifir kutusunda.. bataryasini bile hic takmadim.

900 tl
    alan kisi 1200 e almis. ama alan kisiden faturasini alip geri iade yapmam ayip olacagindan kendim satiyorum.
    sadece telefonun kutusunu actim o kadar. hersey orjinal kvk turkiye garantili.
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.