Ben e6 ile bond 9780 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz
9900
cok pahalı gelcek büyük ihtimal 9900 2 tel arasında hangisini alsam acaba
quote:
Orijinalden alıntı: omer-cavdar
Aynı soruyu bende sormak istiyorum, ama lütfen 9900 demeyin :)
quote:
Orijinalden alıntı: zeusn
quote:
E6 donanım olarak çok daha iyi 9780'den. Uzun pil ömrü,yüksek çözünürlük,hd video kaydı. Bunlar sizin için önemliyse E6 he yok Bis alıp BBM keyfi yaşıycam derseniz 9780. Tamamen ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar vermeniz gerekiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Catharacta Skua
quote:
Orijinalden alıntı: zeusn
quote:
E6 donanım olarak çok daha iyi 9780'den. Uzun pil ömrü,yüksek çözünürlük,hd video kaydı. Bunlar sizin için önemliyse E6 he yok Bis alıp BBM keyfi yaşıycam derseniz 9780. Tamamen ihtiyaçlarınız doğrultusunda karar vermeniz gerekiyor.
Mevcutta HTC kullanıcısıyım ama pil olayı artık bıktırttı, eskiden 4,5 gün şarj etmeden telimi kullanırdım, açıkçası bu sebepten dolayı e6 ağır basıyor, bilgi için teşekkür ederim :)
quote:
Bold demek istedin heralde interneti çok kullanan biri iseniz 9780 daha yararlı olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: JDaniels
quote:
Bold demek istedin heralde interneti çok kullanan biri iseniz 9780 daha yararlı olacak.
Hocam inteneti çok kullanan biri için E6'nın dokunmatik ekranının daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: 58_transporter_58
quote:
quote:
Hocam inteneti çok kullanan biri için E6'nın dokunmatik ekranının daha kullanışlı olacağını düşünüyorum.
9800 var o zaman dostum ben telefon seçenekleri için önerdim.
ya bnde bold 9780 aldım ilk is napmam lazım msn vsvs hicbir sey kullanamıyorum ınternet servisinı actırmak istiyorum mesaj gonderildi yazıyor baska birsey olmuyor bilgisayardan giris yapamıyorum kayıt olamıyorum . shanghai da yasıyorum ilk hat ilemi gorusmek gerekiyor yoksa blackberryi hatla alakalı olmadan kaydettirebilirmiyim ?? yardımcı olursanız bb ilk alındıgında yapmak gerekenler diye sevinirim .
quote:
ya bnde bold 9780 aldım ilk is napmam lazım msn vsvs hicbir sey kullanamıyorum ınternet servisinı actırmak istiyorum mesaj gonderildi yazıyor baska birsey olmuyor bilgisayardan giris yapamıyorum kayıt olamıyorum . shanghai da yasıyorum ilk hat ilemi gorusmek gerekiyor yoksa blackberryi hatla alakalı olmadan kaydettirebilirmiyim ?? yardımcı olursanız bb ilk alındıgında yapmak gerekenler diye sevinirim .
Shanghai'daki müşteri hizmetlerini ara BIS'i açtır.
Gerisinde mail ayarlarını aktive et,app worlde falan giriş yap sonra tam kullanılmaya hazır olacak onları kendin öğrenebilirsin.
arkadaşlar 9780 mi 9800 mı ne önerirsiniz ?
quote:
Orijinalden alıntı: eediz
İkisi arasındaki tek fark dokunmatik ekran ayrıcalığı. Sistem özellikleri aynı nerdeyse. Yalnız çevremde 9800 olan çok problem yaşadı tavsiyem 9780.
quote:
quote:
İkisi arasındaki tek fark dokunmatik ekran ayrıcalığı. Sistem özellikleri aynı nerdeyse. Yalnız çevremde 9800 olan çok problem yaşadı tavsiyem 9780.
anladım bende o problemleri duydum. oyüzden pek istemiourum. Htc desire hd den de blackberry ye geçilir mi bilemiyorum :D büyük bi karmaşa içindeyim.
quote:
quote:
quote:
anladım bende o problemleri duydum. oyüzden pek istemiourum. Htc desire hd den de blackberry ye geçilir mi bilemiyorum :D büyük bi karmaşa içindeyim.
Geç hocam Blackberry li olmak ayrıcalıktır kullandığınız telefon bakımından size fazla öneri vermiyeceğim.
Iyi gunler arkadaslar telefonu yeni aldim.
1. Cinde yasiyorum china mobile bis destekliyor
2.Cinde face youtube twitter yasak dns degistirip yada programla girmek mumkun mu
3. App world aldigimda 2 vs kusur yukluydu 3..e guncelledim the data service is not operational diyor.
4.Kablusuz iletisim sebekesine kaydet dedigimde “Kayit mesaji sirada veri kapsama alanina girdiginde gonderilicek“ diyor ama birsey gelmiyor
5.Bis olmadan BBM ve msn kullanilabilir mi
6. Msn girdigimde wirelessla handheld denen bi zimbirti cikiyo giremiyorum..
7. Bunlar bis olmadigindan mi kaynaklaniyor . Bi sikinti varsa teli geri vercem
8. ID degistirmek mumkunmu
9.China telecom a gidip kaydolursam bis e hepsi kendine gelir mi
quote:
Iyi gunler arkadaslar telefonu yeni aldim.
1. Cinde yasiyorum china mobile bis destekliyor
2.Cinde face youtube twitter yasak dns degistirip yada programla girmek mumkun mu
3. App world aldigimda 2 vs kusur yukluydu 3..e guncelledim the data service is not operational diyor.
4.Kablusuz iletisim sebekesine kaydet dedigimde “Kayit mesaji sirada veri kapsama alanina girdiginde gonderilicek“ diyor ama birsey gelmiyor
5.Bis olmadan BBM ve msn kullanilabilir mi
6. Msn girdigimde wirelessla handheld denen bi zimbirti cikiyo giremiyorum..
7. Bunlar bis olmadigindan mi kaynaklaniyor . Bi sikinti varsa teli geri vercem
8. ID degistirmek mumkunmu
9.China telecom a gidip kaydolursam bis e hepsi kendine gelir mi
BIS olmadan BBM ve telefon üzerindeki programları,kısayolları vs kullanamazsınız da çinde yaşayan birisi yardım etse iyi olur size.
Yani eposta ayari o turkcl.blckberry.com dan kayit vs herseyden once bis mi almam gerek
bişi sorucam bold 9780 deki versiyon 6 yı yeni çıkan versiyon 7 ye yükseltmek mümkün mü ?