Şimdi Ara

BlackBerry 9780 - Ana Konu (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.315
Cevap
1
Favori
121.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde Birşey sorucaktım beyler Hanı Bu Durum Yazıyoruz Ya Mesela '' DonanımHaber'' Alttada BlackBerry Aracılıgı İle Diyor . BİS Olmadan O Cıkmıyor sanırım dogrumudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 10 Ağustos 2011; 12:29:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrSniper

Birde Birşey sorucaktım beyler Hanı Bu Durum Yazıyoruz Ya Mesela '' DonanımHaber'' Alttada BlackBerry Aracılıgı İle Diyor . BİS Olmadan O Cıkmıyor sanırım dogrumudur ?

o yazının çıkması için telefondaki facebokk uygulamasını kullanman gerekir.. face uygulaması da wifi veya bis ile çalışıyor.. yani bisin olmasada wifi ile uygulamayı açıp yazabilirsin
  • arkadaşlar benim de bir sorum olacak sizlere. Gerek wi-fi ile cihazın kendı facebook uygulamasından gerekse touch.facebook dan girdigimde konum belirtmek istedigimde gps ile ilgili sıkıntı oluyor ve bulmuyor hiç bir şekilde google mapsde de bazen buluyor bunun sebebi nedir acaba
  • Bir Sorum Daha Olucaktı; Bu Konum belirtmeyi Nasıl yapıcaz acaba ? Mesela

XX Kişi Kadıköyde ' idi gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrSniper

Bir Sorum Daha Olucaktı; Bu Konum belirtmeyi Nasıl yapıcaz acaba ? Mesela

XX Kişi Kadıköyde ' idi gibi ?

Foursquare kullan hocam hiç kasma hem daha şekil ;)
  • Ben Almanya'dan 9780 almak istiyorum. Fiyatlara baktım 600-700 TL gibi bir fiyata gelecek. Zve Y tuşlarının yeri değişik. Klavye dilini ingilizce yapsam sorun kısmen çözülür değil mi? Daha sonra klavyede de değiştirmek mümkün mü? Bunun dışında telefonlarda sorun çıkar mı? Bildiğim kadarıyla kontratsız almam ve sim lock olmaması gerekiyor. Turkcell'in bis üyeliğini etkiler mi dediğim koşullar? Bir de telefonu modem olarak kullanmak kolay ve pratik bir işlem mi? Çok ilgimi çekti de:) usb'den bağlanır sanırım öyle mi?
  • @TrSniper: Face gir durum yanindaki menuden places e gel ordan yerler cikacak hangisini istiyorsan check in de onayla duvarinda goreceksin.
  • Isim geregi, tozun topragin icindeyim. Telefon kilifinda ve cebimge olmasina ragmen, blackberry yazan ekranin ust kismi ve ekran toz, kum icinde kaliyor, bende eve gidince kolonyali mendil ve havlu ile temizliyorum ama ekranin koselerinden telefonun icine giriyor sanirsam lanet kumlar. Telefonu acip icini temizleme soz konusu olabilir mi? Olabilir ise nasil?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

Isim geregi, tozun topragin icindeyim. Telefon kilifinda ve cebimge olmasina ragmen, blackberry yazan ekranin ust kismi ve ekran toz, kum icinde kaliyor, bende eve gidince kolonyali mendil ve havlu ile temizliyorum ama ekranin koselerinden telefonun icine giriyor sanirsam lanet kumlar. Telefonu acip icini temizleme soz konusu olabilir mi? Olabilir ise nasil?

bende merak ediyorum
  • Arkadaslar tamam eyv harita icin bis gerekiyor ama guncelledikten sonra harita gitti sinir oldum ne yaptiysam cozemedim yardim istiyorum.
  • arkadaşlar bir sorum olacak,
    usb kabloyu taktığımda charcing started gibi bişey söylüyo bağıra bağıra bunun çıkmasını nasıl engellerim.
    saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemsaka

arkadaşlar bir sorum olacak,
    usb kabloyu taktığımda charcing started gibi bişey söylüyo bağıra bağıra bunun çıkmasını nasıl engellerim.
    saygılarımla.

battery watch uygulaması kullanıyorsun heralde.. uygulamaya gir, bb tuşuna bas options a gir, in en aşşaya "audio notification settings" başlığının altındaki ilk yeri off yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

quote:

Orijinalden alıntı: erdemsaka

arkadaşlar bir sorum olacak,
    saygılarımla.

battery watch uygulaması kullanıyorsun heralde.. uygulamaya gir, bb tuşuna bas options a gir, in en aşşaya "audio notification settings" başlığının altındaki ilk yeri off yap

süpersin yaaaaa çok teşekkür ederim üstad.
    birde usb kablo şarj etmiyomu cihazı?
    birde son olarak :) usb yi tanımıyor pc nedendir acaba.ekranda usb sürücülerini kurduğunuza emin olun diyor.ben cd den değil indirdimde kurdum desktop manageri ondan olabilirmi acaba?
    saygılar...

• bb pc ye bağladığımda içerik cihaza senkronize ediliyor diyor bu ne demek ?
  • telefonu kapatma tuşuna bastığımda çıkmak için herhangi bir tuşa basın diyor basmıyorum ekran kararıyor kırmızıya bastığımda tekrar açılıyor kapatmak için pili çıkarmak şart mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmmd_42

telefonu kapatma tuşuna bastığımda çıkmak için herhangi bir tuşa basın diyor basmıyorum ekran kararıyor kırmızıya bastığımda tekrar açılıyor kapatmak için pili çıkarmak şart mı ?

Dedigin seyi yapinca telefon kapaniyor zaten.. Acmak icin bi kere kirmiziya basman yeterli hemen aciliyor telefon
  • Cahilligime bak :( tamam kardesim cok tesekkur ederim
  • 9900 ile arasında kaldım ancak onu bekliyemeyip almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucak
    Bis abonelikleri aylık ortalama ne kadar?
    Abonelik için hangi operatör daha cazip fırsatlar sunuyor?
    Son olarak beyaz olanda çok çizilme olduğu doğrumu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julies

9900 ile arasında kaldım ancak onu bekliyemeyip almayı düşünüyorum. Bir kaç sorum olucak
    Bis abonelikleri aylık ortalama ne kadar?
    Abonelik için hangi operatör daha cazip fırsatlar sunuyor?
    Son olarak beyaz olanda çok çizilme olduğu doğrumu?

öncelikle bis turkcellde full paket 16.90Tl beyaz 9780 kromda çizilme oluyor derisi çabuk kirleniyor fakat silikon kılıf alırsan hiç bişi olmaz
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.