Şimdi Ara

Blackberry 9790 Şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Blackberry 9790 alacak arkadaşları burdan uyarmak istiyorum. Yaklaşık 10 aydır blackberry 9790 kullanıyorum oldukca sorunlu bir cihaz olduğuna şait oldum. Normal App Word den whats app ı indirdiğimde açtığımda sistemi çöktü wipe etmek zorunda kaldım 1 hafta olmadan cihaz. Sonra üst tuşu kırıldı 1 ayı doldurduğunda cihaz ufak bir çatlak oluştu ama nedense pek önemsemedim ne olsa servis kullanıcı hatasıdır diye başlarından edecekleri için. Ekran kendi kendine bir kısmı soyuldu benden kaynaklıda olabilir bilmiyorum. Klavyenin çizgileri soyuldu. Daha sonra gece yatağınızın başına koyduğunuzda bazen kendi kendine açılıyor cihaz açıkcası kapalıyken artık nasıl oluyorsa kendine reset atıp açılıyor ve sizi uyandırabiliyor biri aradığında. Cihazın dokunmatiği çok gidiyor pili çıkarıp takmanız gerek. 3G açık ken cihazın pili su gibi bitiyor hemen. Bazen liste deki bbm kişiler siliniyor kendine reset atınca cihaz yedeklemeniz gerekiyor. 2008 den beri iPhone kullanıyorum hiç bir sorun ile karşılaşmadım desem yalan olur ama blackberry kadar hem donanım hem yazılımsal sorun yaşamadım şu an iphone 5 kullanıyorum ve 3 4 ay oldu hiç bir çizik ve sistem çökmesi ile karşılaşmadım.

Blackberry 9790 Şikayet
     Blackberry 9790 Şikayet
     Blackberry 9790 Şikayet
     Blackberry 9790 Şikayet
     Blackberry 9790 Şikayet
     Blackberry 9790 Şikayet
     Blackberry 9790 Şikayet

• Bu cihazı yeni aldım ben de. Ekranın üstündeki çatlak kısım sanki düşme gibi kırılmış. Normal kullanımda nasıl kırılabilir böyle. Çok ilginç. Soyulma vs ben de bekliyorum zamanla ama bu kadarını beklemiyordum. Daha özenli kullanmaya çalışayım madem. Geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet benim cihaz baya bi kotu oldu. Eger cihaziniz 1,5 ayı gecmediyse aldiginiz yere goturun en azindan ekran degisimi yapabilirler genel bir sorun var kapatma tusunun oldugu yerde benim gibi sokulmeden degistirin sonra pisman oluyor insan bir kac 9790 kullanicisindada ufak kiriklar gordum acikcasi kirik olmayan 9790 gormedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lumia telefon
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.