Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar. Forumda gördüğüm kadarıyla curve 9300 kullanıcıları çok dağınık bir şekilde bulunmakta ve benim gibi bu cihazı almak isteyen arkadaşlara yardımcı olmaları amacıyla kullanıcıların bu başlıkta toplanmasını istiyorum.
    Telefonu kullanan arkadaşların edindiği bilgileri paylaşmasını ve yeni kullanamaya başlayan yada almayı düşünen arkadaşlarımıza bir nebze yarar sağlayacağını düşünmekteyim.

Telefonun genel özelliklerinden özellikle kullandıkları yararlı programlardan, sorunlarından bahsederek telefon hakkında daha detaylı bilgiler sağlayabiliriz.
    Öncelikle kullanıcalara sorularımı yöneltmek istiyorum. İncelediğim curve 9300 modelinde tuş takımının oynadığını gördüm acaba bu modele ait bir özellik mi yoksa teşhir ürünündeki deformasyondan mı kaynaklanmaktadır?
    İkinci sorum ise Blackberry'nin BIS paketi olmadan bir işe yaramayacağını düşünen ben BIS paketine sahip arkadaşlardan Turkcell'in BIS kampanyasında telefonu hala modem olarak kullanabilmekte misiniz?
    Üçüncü sorum ise BIS paketi kullanan arkadaşların telefon sarj süreleri kaç gün sürmektedir? (Günlük 30 dk. konuşma, internette gezinme ve Blackberry messenger özelliğini aktif olarak kullanımında.)

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

• bende var 9300 sorularınız varsa alabilirim

dediklerine gelirsek sarj sürem dediklerinle birlikte 1,5-2 gün . bis im var faturalıyım . tuş takımıda heralde o cihazın def.inden dolayı benimki gayet böyle sert/sağlam
  • teşekkür ederim cevabın için. Bende curve 9300 almayı planlamaktayım. Fakat taahütlü mü yoksa 2. el+ BIS olarak mı alsam kararsız bulunmaktayım. Bunun için bir öneriniz varmı? Eğer taahütlü alırsam vodafone hattımla alıcam.
  • Bis olmadan application oyun falan yükleme imkanımız olmuyormu BB lerde.
    bende 9300 almayı düşünüyorum ama bis ten dolayı çok kararsız kaldım....
  • Bıldığim kadarıyla oluyor fakat telefondan değilde bilgisayardan indirip atabiliyorsunuz. BIS hizmetine sahip olduğunuz takdirde telefon uzerınden bb appworld'e girip direk indirerek kurabiliyorsunuz. Eğer BIS aboneliği olmadan indirip kurduğunuz programlardan BIS paketine ihtiyaç olanlar var ise onları kullanamıyorsunuz

Ama cihaz sahipleri benden daha iyi bileceklerdir bu konuyu, onlarında yorumunu almak gerekir.

Bence blackberry alıcaksan BIS paketinede abone olmanı öneririm. Push e-mail, BB messenger gibi özellikleri kullanmak açısından. Ki bu özelliler blackberry'yi blackberry yapanlar. (Şahsi kanaatim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ackontheroad -- 18 Temmuz 2011; 11:21:39 >
  • nokia samsung sevmiyorum
    q klavyeli 3g li bir telefon almak istediğimden 9300 e bakıyorum. sıfırı 600 tl iyi fiyat
    Push e-mail, BB messenger gibi özellikleri bana çok hitap etmiyor, sana ortamda o kadarda aktif biri değilim

maillerime kendim girer bakarım lazım olunca push mail olmasada olur
    bana rahat sms yazabileceğim ihtiyacım olunca rahatla 3G den internete girebileceğim ,müzik dinleyebileceğim ve arada oyun oynayacağım bir cihaz lazım aslında...
    bu fiyat 9300 iyi bir seçenek gibi geldi.
  • Sms konusunda blackberry en iyisi denilebilir. Curve modeli blackberry içiresinde en iyi msj yazılan telefon diyor bazı kullanıcılar. Daha önce deneyimim olmadığı için herhangi bir yorum yapamıyorum ben.

9300 modelinde telefonun ust kısmında bulunan multımedya tuşları harika olmuş. Muzık dinlemeyi seven kullanıcılar için muhteşem bir yenilik. Bildiğim kadarıyla çok oyun yok blackberryler için ama genede olanlarla yetinirsin.

Umarım istediğin telefona kavuşursun ve aldığında yorumlarını bekliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BB Curve 8520 Hakkında Yardım
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bende bugün telefonu aldım kurcalıyorum fakat Wifi ile sitelere giremiyorum, nasıl girerim Edge yada 3G bağlantı istiyo birde facebook ve twitter'a girmeye çalıştığımda hatalar alıyorum bunları nasıl çözerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 19 Temmuz 2011; 23:17:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar bende bugün telefonu aldım kurcalıyorum fakat Wifi ile sitelere giremiyorum, nasıl girerim Edge yada 3G bağlantı istiyo birde facebook ve twitter'a girmeye çalıştığımda hatalar alıyorum bunları nasıl çözerim ?

Öncelikle hayırlı olsun. Güzel kullanmanız dileği ile. Telefonun menusunde bulunan facebook ve twetter ikonlarına tıklayarak bağlanabilmeniz için BIS paketine üye olmanız gerekmektedir. Bu paket için operatörünüzle görüşmelisiniz. Ve bu BIS aboneliği BB messenger ve blackberry telefonlara özgü programları kullanmanızı sağlar. Wi-fi ile giremiyorum derken blackberry'nin tarayıcısından wi-fi ile girebilmeniz gerekmektedir.

• BIS olayını anlamadım dostum biraz açabilir misin ?

Wifi ile bağlandım modeme ayarlar tamam tarayıcıya girdiğimde sunucu bulunmuyor diyor
  • BIS blackberry'lere özel internet paketi olarakta tanımlayabiliriz. Operatörler bu hizmeti sağlamakta. Telefonunda bulunda blackberry messenger ve bazı uygulamaları kullanmak için sadece internet paketi yetmiyor. Bu uygulamalar için BIS abonesi olman gerekmektedir. Telefonun menusunde bulunan facebook twitter gibi uygulamalara BIS aboneliği olmadan giremezsin. Tarayıcıdan bu adreslere girebilirsin fakat herhangi bir paylaşımında "blackberry aracılığı ile" yazmaz, "mobil facebook" yazar(tek fark bu).

3 gün önce media markt'ta 9300 incelerken wi-fi ile bağlantısı kurulmuştu ve sorunsuz bir şekilde sitelerde gezinebildim. Problem için birşey diyemeyeceğim cihazda problem olabilir belki.
  • eyvallah dostum teşekkür ederim avea'yı arayayım da alayım her ne ise..
  • üstteki tuşlar sonra hafiflik sonra multimedya ve hani genel olarak telefon genç işi bb olmuş resmen

gel gelelim bendede wifi problemi var evdeki modeme giremiyorum şebekeye erişilememekte filan diyo onu nasıl düzeltiririm

• arkadaşlar media markt 'ta cihazı incelerken tuş takını bastırmadan elinizle oynatabiliyordunuz.(Tuşlara basmadan hafif sağa ve sola oynatabiliyordunuz tuş takımını komple olarak) Sizlerin kullandığı cihazlarda da böyle bir problem bulunmakta mı acaba? Yoksa teşhir ürünü olduğu için sadece o cihazda mı bir deformasyon olmuş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

arkadaşlar media markt 'ta cihazı incelerken tuş takını bastırmadan elinizle oynatabiliyordunuz.(Tuşlara basmadan hafif sağa ve sola oynatabiliyordunuz tuş takımını komple olarak) Sizlerin kullandığı cihazlarda da böyle bir problem bulunmakta mı acaba? Yoksa teşhir ürünü olduğu için sadece o cihazda mı bir deformasyon olmuş?

aynı benimki de öyle tuş takımı oynuyor
  • bende öyle bi durum yok bence gereken yerlere gidin konuşmaya iş işten geçmesin

bu arada wifi problemini çözdüm zamanında benim modeme mac filtresi koymuştum şimdü düzeldi

gel gelelim 2 sorum var şimdilik ilki turkcell le aldım ben telefonu ilk dönem faturam 70 lira gözüküyor 30 küsürü heryöne konuşmalı paketi ok de diğer 40 küsür nedir ben ilk taksitleri kredi kartıyla ödedim ilk sene için

ikincisi ise telefondan fizy app bulamadım hiç oun bi bulsam harika olacak ama
  • Bildiğim kadarıyla Fizy için yok galiba app. kullanıcılar tarayıcıdan giriyorlarda bildiğim kadarıyla. Teşhir ürünü olduğundan oynuyo olabilir belki ve bence kötü bir durum açıkcası kullanırken rahatsız olurdum. Bold serisinde incelerseniz onlarda böyle bir problem yok belkide tuşlar çok bitişik olduklarından birbirine.

Turkcel ödeme merkezine br sorun bence ama şöyle bir durumda olabilir. 40 küsür liralık tutar (cihaza ait olan) faturaya yansıtılmıştır fakat kredi kartınızdan düşer, faturayı ödemeye kalkarken size 30 lirada ödetebilirler. Böyle birşey yapılmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

bende öyle bi durum yok bence gereken yerlere gidin konuşmaya iş işten geçmesin

bu arada wifi problemini çözdüm zamanında benim modeme mac filtresi koymuştum şimdü düzeldi

gel gelelim 2 sorum var şimdilik ilki turkcell le aldım ben telefonu ilk dönem faturam 70 lira gözüküyor 30 küsürü heryöne konuşmalı paketi ok de diğer 40 küsür nedir ben ilk taksitleri kredi kartıyla ödedim ilk sene için

turkcell'in BIS hizmeti nasıl? Cihazı modem olarak kullandınız mı acaba?
    Birde telefonunuzun şarj durumu nasıl günlük kullanımınızı yazarsanız ve kaç gün gittiğini çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

bende öyle bi durum yok bence gereken yerlere gidin konuşmaya iş işten geçmesin

turkcell'in BIS hizmeti nasıl? Cihazı modem olarak kullandınız mı acaba?
    Birde telefonunuzun şarj durumu nasıl günlük kullanımınızı yazarsanız ve kaç gün gittiğini çok sevinirim.

tcell bis gayet iyi özellikle 3g açıkken perfomans gayet iyi.cihazı modem olarak kullanmadım hiç internette olan işlemlerimin tümünü cihaz üzerinden yaptım zaten laptop filan an itibariyla ıskarta =) sarj durumum ise ilk 1-2 gün olduğundan sürekli elimde hep upgrade kurcalama net filan derken full 1 günde bitti ama buaralar 2-3 günde 1 sarja koyuyorum edge net sürekli açık bbm filan açık o halde

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.