Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazdan sıkılmazsanız 2-3 sene rahatça götüreceğine eminim.
  • arkadaşlar bende şöyle saçma bir sorun oldu.. şimdir şirkette Wifi üzerinden nete girebiliriyorum twitter,msn, facebook felan fakat eve gittiğimde evdeki Wifi üzerinden bağlanamıyorum geçen bağlanmıştı şimdi bağlanmıyor dün gece baya denedim bağlanmadı sunuya ulaşılmıyor felan diyor browser üzerinden girmeye çalıştığımda, twitter felan içnde bğlantı yok diyor felan tepem attı dün gece
  • hocam wifiden msne nasıl gırıyorsunuz uygulamamı yukledınız?bende bıs abonelıgı yok wıfı uzerınden sadece nete gırmek ve msne gırmek ıstıyorum ama beceremedım:)bırde telefonda secenekler----hakkında ya gırdıgımde v5,0,0,794(platform6,3,0,23) yazıyor benım telın versıyonu os 5 sanırım degılmı?dekstop manegera baglandıgımda yenı surum yok dıyor seceneklere tıklayınca attan os6 onerılen sunum dıyor yukle dedıgımde aktıf blackberry kullanıcı vs dıyor yuklemıyo sanırım ne yapmam gerekıyo?
  • telefonu kullanan arkadaşlar gürültülü bir ortamda karşı tarafın sesini duymakta güçlük yaşıyor musunuz?
  • os6 yı yukledım cok arastırdım ama sonunda yaptım:))os5 ten cok daha kullanıslı ve menuler cok guzel sankı farklı bır telefon oldu
  • ywa Wifi olan ortamda mal telefon Edge kullanıyor BB Mes. ve BB Ap. güncellemeleri geldi download et dedim mal gitmiş Edge'den yapmış oysa şirkette wifi'den telefon güncel olarak bağlı bunu nasıl kapatabilirim arkadaşlar yardımcı olurmusunuz acil..
  • e güncellemeleri bbworld den yapıyor ya cihaz o da sadece edge kullanmakta o yüzden.wifi da sadece gezebilirsin güncelleme ve bazı uygulamaları çalıştıramassın
  • merhaba arkadaslar 9300 almayi dusunuyorum ama diger modellerden farkli olarak cozunurlugunun dusuk oldugunu gordumm. telefonu aktif kullanip da cozunurlukten sikintisi olan var mi? daha fazla para verip ust modelleri almaya deger mi?
  • git bak teknosa filan da böyle eline al aleti gör kontrast-çözünürlük ne varsa
  • bence çözünürlük yeterli. Tabi bold serisiyle aynı anda incelerseniz biraz düşük olduğu görülmekte fakat bana göre makul ölçüde cihazın çözünürlüğü ve ekran kalitesi.
  • 2 gündür inceliyorum telefonu ekran çözünürlüğü ve müzik konusunda fazlasıyla tatminkar acabımı dedirtmiyor.Benim tüm isteklerime cevap verdiği için daha üstmodeline gerek duymuyorum suan zaten os6 yukledım menuler falan cok guzel oldu kullandıkca acayıp alısıyosunuz gercekten basarılı bır telefon.bu arada fotograflarda baya ıyı cektıgımde sasırdım malum 2mp
  • AVEA 'lılara süper bi haber .. bugün aveanın 7. yıl dönümü kutlandı DH ailesinde sanırım kutlamalara davetliymiş twitter üzerinden erdinç e attığım mesajda ön ödemeli hatlar için BIS servisinin gelip gelmeyeceğini sordum aynı zamanda avea'nın twitter hesaplarınada tagladım yazı içerisine hemen avea destek hattı telefon numaramı istedi ve istek ve şekayetlerimi dinledi. BB kullanıcısı olduğumu ve ne kadar çalışsamda aynı zamanda öğrenci olduğumu eve yardımcı olduğumu ve faturalı hat kullanamadığımı belirttim ve ön ödemeli hatlar için BIS servislerinin gelip gelmeyeceğini sordum. Müşteri hizmetleri şuan için bunun birçok kullanıcı tarafından dile getirildiğini söyledi ve projeler içinde olduğunu söyledi. ve erdinç'in 7. yıl kutlamalrında yetkililer ile yaptığı görüşme sonucu ön ödemeli hatlar için BIS servisinin ilerleyen dönemlerde açılacağını söylemişler

• quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

AVEA 'lılara süper bi haber .. bugün aveanın 7. yıl dönümü kutlandı DH ailesinde sanırım kutlamalara davetliymiş twitter üzerinden erdinç e attığım mesajda ön ödemeli hatlar için BIS servisinin gelip gelmeyeceğini sordum aynı zamanda avea'nın twitter hesaplarınada tagladım yazı içerisine hemen avea destek hattı telefon numaramı istedi ve istek ve şekayetlerimi dinledi. BB kullanıcısı olduğumu ve ne kadar çalışsamda aynı zamanda öğrenci olduğumu eve yardımcı olduğumu ve faturalı hat kullanamadığımı belirttim ve ön ödemeli hatlar için BIS servislerinin gelip gelmeyeceğini sordum. Müşteri hizmetleri şuan için bunun birçok kullanıcı tarafından dile getirildiğini söyledi ve projeler içinde olduğunu söyledi. ve erdinç'in 7. yıl kutlamalrında yetkililer ile yaptığı görüşme sonucu ön ödemeli hatlar için BIS servisinin ilerleyen dönemlerde açılacağını söylemişler

hadi hayırlısı...çok güzel haber ama inş çok pahalı olmaz 30-40 gibi rakamlar beni aşar birde telefon ücreti var bunun üstüne.eğer 10-20 arası olursa çok iyi olur yoksa 1gb net pakete devam ederim

• 15-20 arası olması bence muhtemel. Çünkü şu anda en ucuz BIS ücretini 17 tl tutarında veren turkcell. Eminim avea bu rekabet ortamında BB kullanan müşterilerini kaybetmemek açısından ve 7. yılına ilişkin kampanya ile ucuz yapar kanaatindeyim. Ama ne kadar ucuz olursa olsun ınternet app ve wap kullanımlarını dahil eden turkcell kampanyasından daha ıyı olamaz ki 9300 yani 3G'li olan bu cihazımızda en geniş 3G ağına sahip olan turkcell'i düşünürsek bence BIS için en iyisi turkcell... (şahsi kanaatim)
  • arkadaşlar telefona bugün BB app world ve BB mes. update etmesi geldi ettim fakat gel gör ki telefon açılırken app error 602 veriyor neden

EDIT:

Hallettim arkadaşlar BB Mess programını yükleyince APP Error 602 hatası verdi 9300'da güvenli modda başlatıp programı sildim açıldı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 24 Temmuz 2011; 13:44:17 >
  • gençler pdf dosyalarını nasıl açıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

15-20 arası olması bence muhtemel. Çünkü şu anda en ucuz BIS ücretini 17 tl tutarında veren turkcell. Eminim avea bu rekabet ortamında BB kullanan müşterilerini kaybetmemek açısından ve 7. yılına ilişkin kampanya ile ucuz yapar kanaatindeyim. Ama ne kadar ucuz olursa olsun ınternet app ve wap kullanımlarını dahil eden turkcell kampanyasından daha ıyı olamaz ki 9300 yani 3G'li olan bu cihazımızda en geniş 3G ağına sahip olan turkcell'i düşünürsek bence BIS için en iyisi turkcell... (şahsi kanaatim)

turkcell bıs 17 tl mı? tahutlemı verıyor bırde faturalı yada faturasız hatlar ıcınmı?birde kotası varmı varsa nedir hat tasıyınca oluyormu acaba?
  • Arkadaşlar 1-2 aya kadar alıcam 9300, tavsiye ediyor musunuz ? Alacağım fiyat 590 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Arkadaşlar 1-2 aya kadar alıcam 9300, tavsiye ediyor musunuz ? Alacağım fiyat 590 TL.

Tabıkı tavsıye ederız guzel telefon heryerde netın elınde suanda C
    9300 ıle yazıyorum.590 guzel fıyat sıfırın acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

15-20 arası olması bence muhtemel. Çünkü şu anda en ucuz BIS ücretini 17 tl tutarında veren turkcell. Eminim avea bu rekabet ortamında BB kullanan müşterilerini kaybetmemek açısından ve 7. yılına ilişkin kampanya ile ucuz yapar kanaatindeyim. Ama ne kadar ucuz olursa olsun ınternet app ve wap kullanımlarını dahil eden turkcell kampanyasından daha ıyı olamaz ki 9300 yani 3G'li olan bu cihazımızda en geniş 3G ağına sahip olan turkcell'i düşünürsek bence BIS için en iyisi turkcell... (şahsi kanaatim)

turkcell bıs 17 tl mı? tahutlemı verıyor bırde faturalı yada faturasız hatlar ıcınmı?birde kotası varmı varsa nedir hat tasıyınca oluyormu acaba?

evet turkcell BIS 17 tl. Faturalı hatlar için ve bildiğim kadarıyla taahhüt yok. 1 gb kotalı paket fakat wap ve internet app kullanımları dahil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.