Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faturalıya gırmek ıstemıyorun ya beklıyelım bakalım su aveanın tarıfesını ne olucak.bırde wıfı uzerınden facebookta msjlasabılıyomusunuz.ben os6 kurdugumda face tele yuklendı fakat bıs olmadıgından gıremıyorum opera uzerınden gırebılıyırum ancak
  • Bugün Maltepe'de yaklaşık 20-25 tane telefoncu gezdim ama TİM'deki fiyatlar hiç bir yerde yok. Maltepe'de 2 TİM'de 590 TL 1'inde 630 TL, Bostancı'da bir TİM'de 590 TL yine. Normal telefoncu dükkanları çok fahiş fiyatlar söylediler keza Vodafone ve Avea'da öyle. Bayramı bekliyorum almak için, bayram bitene kadar alacağım kısmetse.
  • ben bugun aldım. Bursa'da 570 tl kvk garantili cihaz. cihaz gerçekten çok güzel. fakat BIS olmadan kullanmak güzel değil. en yakın zamanda BIS aboneliğini yaptırmak gerekli.
  • Hayırlı olsun hocam darısı başıma.
  • Bende almayı düşünüyorum.Alırsam Turkcell'in giriş paketi iş görür mü ve 24 ay kontratlı alacağım alırsam, 2 sene idare eder mi beni?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 26 Temmuz 2011; 1:01:01 >
  • cihaz bence gerçekten kaliteli. özellikle hafif olması çok güzel bir duygu. sanki telefon elinizde yok gibi.

Turkcell BIS kampanyası bence şu anda bulunan en iyi kampanya ve siz sıkılmadıkça cihazın 2 sene götüreceğine eminim.
  • Kolay kolay telefon değiştiren birisi değilim.Şu an kullandığım telefon 4 sene önce 750TL verip aldığım N73Donanım konusunda sıkıntı olmadıkça sıkılmam sanırım.Telefonun kulaklık ile müzik kalitesi nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 26 Temmuz 2011; 1:57:22 >
  • 2. el olarak alıcam ama şu Bis olayı beni rahatsız etti pahalı bi iş yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece41

2. el olarak alıcam ama şu Bis olayı beni rahatsız etti pahalı bi iş yani

16.90'lık paket herşeye yeter o kadar da pahalı değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

quote:

16.90'lık paket herşeye yeter o kadar da pahalı değil bence.

Haftalık mı aylık mı
  • aylık 16.90 tl.
    1gb internet paketi blackberry apn, internet apn ve wap dahil. Cihazı modem olarak kullanabilmektesiniz.

Dün hemen yaptırmak istedim fakat uzun seneler önce aldığım hattım babamın ismine kayıtlı olduğu için aboneliği yaptıramadım.

Cihazı alan arkadaşlar az önce bataryayı bitirdim ve ilk şarj'a taktım. Kaç saat şarjda tutmam gerekli?
  • quote:

BIS aslında harika bir olay. Cihazınıza BIS aboneliği yaptırdığınız zaman cihaz cep telefonundan pda'ya terfi ediyor denilebilir.
    push mail desteği geliyor cihaza. Ana menude bulunan sosyal ağlara ait ikonları kullanabiliyorsunuz.
    her daim internet elinizin altında oluyor. blackberry'e özel blackberry messenger'ı kullanabiliyorsunuz. blackberry app world'den indirdiğiniz uygulamaları kullanabiliyorsunuz.
    ve turkcell'de bunun ücreti aylık olarak 16.90 tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

quote:

BIS aslında harika bir olay. Cihazınıza BIS aboneliği yaptırdığınız zaman cihaz cep telefonundan pda'ya terfi ediyor denilebilir.
    push mail desteği geliyor cihaza. Ana menude bulunan sosyal ağlara ait ikonları kullanabiliyorsunuz.
    her daim internet elinizin altında oluyor. blackberry'e özel blackberry messenger'ı kullanabiliyorsunuz. blackberry app world'den indirdiğiniz uygulamaları kullanabiliyorsunuz.
    ve turkcell'de bunun ücreti aylık olarak 16.90 tl.

turkcell den bu kadar uygun bir paket beklemezdim doğrusu
    hemde internet apn ve wap dahil.

giriş paketide iyi 100mb tı aşarsanız bağlantı hızı düşüyor ama kota geçtim derdi yok. onun fiyatıda 6.90

vodafone kullanıyorum 8TL ye cepten internet paketim var, bu aralar ses kalitesinde ciddi sıkıntılar yaşıyorum vodafone ile turkcele geçebilir ve 16,9 lık paketle 9300 alabilirm

• cihaz alma gibi bir niyetiniz var ise kesinlikle tavsiye ederim.
    Ama alırken dışarıdan bir cihaz+BIS aboneliği yaptırın. Kampanyalı olunca biraz tuzlu oluyor açıkcası.
    cihazı 570 tl'ye aldım. 200 tl civarında bir karınız olur ama tabi bu sizin bileceğiniz birşey. Bide kampanyaya katılım şartlarını okuyun isterseniz. Ben vodafone'dan alıcaktım ki maximum kartlar kampanyaya dahil değilmiş malesef.
    o yüzden dışarıdan nakit olarak almak zorunda kaldım.
  • Walla 2 sene aynı cıhaza baglı kalmak bana gore degıl o yuzden kontratsız cıhaz aldım yarın obur gun ıptal etsen bır suru mesele bı kere tt nette uye olduk bıdaha asla tahut ısıne gırmem.bırde bu telefonun ozellıklerıne alısınca ınsan ustmodellere gozu kayıyo alalı 3 gun oldu elımdeb dusmuyo bazılarına abartı gelebılr ama ayfon kullanımından daha hosuma gıttı
    Edıt ayffonn kullandım.
    Anladım kı blackberrynın havası ayrı
  • Aslında teknoloji merakı bende de çok fazla ve severim böyle şeyleri ama söz konusu telefon olunca kendimi biraz durduruyorum.Yoksa çok fazla değişim yaparım ve buda bütçemi baya zorlar
  • Ya bende cok alıyım satıyım yapmam d880 vardı sonra ayfon aldım acıkcası bılıpte kullananlar cok az herkes hava ıcın kullannıyo o yuzden cok sogudum o telden sonra sattım.sımdı bb aldım bu telı gercekten bılenler kullanıyo bılmeyen nebıcım telefon dıyıp kestırıp atıyolar alısan kurcalamaya meraklı olanda elınde bırakmıyolar ılerde degıstırırsem yıne bb alırım
  • arkadaşlar cihazımı şarj'a koydum. 2 saat geçti ve cihazın üzerindeki yeşil ışık yanmaya başladı. şarj tamamlandı mı yoksa daha tutmalı mıyım?
  • Cihazı uygun fiyata nerden alabilirim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

Ya bende cok alıyım satıyım yapmam d880 vardı sonra ayfon aldım acıkcası bılıpte kullananlar cok az herkes hava ıcın kullannıyo o yuzden cok sogudum o telden sonra sattım.sımdı bb aldım bu telı gercekten bılenler kullanıyo bılmeyen nebıcım telefon dıyıp kestırıp atıyolar alısan kurcalamaya meraklı olanda elınde bırakmıyolar ılerde degıstırırsem yıne bb alırım

hocam senin cihazın şarjı ne kadar gidiyor acaba?

saat 12.30 civarı cihazı şarjdan çıkardım. 15-20 dakika oyun oynadım. 3G'yi kapattım edgede şuan cihaz. 4 tane msj geldi. arka ekran ışığı %50'ye indirdim. ve %95 şarj kaldı gösteriyo. Çok gitmiş gibi geldi bana ama??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.