Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla 6-7 yıldır avea kullanıyorum bırakmam hacı cep öğrenci ön ödemeli hat 11bin sms akar gider aga

Edit
    Arkadaslar aksam ustu facebook uygulamasinin v2 update geldi yaptim eskiden wifiden girmiyordu suan wifi uzerinden facebook v2 uygulamasi ile facebooka girebiliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 28 Temmuz 2011; 1:29:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

valla 6-7 yıldır avea kullanıyorum bırakmam hacı cep öğrenci ön ödemeli hat 11bin sms akar gider aga

Edit
    Arkadaslar aksam ustu facebook uygulamasinin v2 update geldi yaptim eskiden wifiden girmiyordu suan wifi uzerinden facebook v2 uygulamasi ile facebooka girebiliyorum :)

Update'leri nasıl yapıyorsun hocam?
    Blackberry desktop manager'dan mı? Yoksa telefon üzerinden mi?
  • telefon üzerinden yaptım internet paketim var 1 gb'lık onun üzerinden indirdim..

NOT: Bb messegner update'si gelince sakın yapmayın arkadaşlar ben 3 kere yaptım üçünde de telefon açılırken App Error 62 hatası aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 28 Temmuz 2011; 10:21:45 >
  • şu anda zaten BIS olmadığı için menude bulunan ikonları kullanamadım.

Hocam hangi programları yükledin sen cihaza. Bir de ben tarayıcıdan app world'e girdiğim zaman problem oluyo nedeni nedir bilkiyor musun?
    Sende internet paketi kullanıyorsun app worldden bişey indirdin mi hiç?
  • evet ben app world'e girebiliyorum ordan program felanda indirebiliyorum sorunsuz iniyor.. güncellemeleri felan direk app wordl üzerinden çekiyor telefon.. şuana kadar o konuda bir problem olmadı sadece Wifi olmadığı zaman Twitter, Facebook ve BB Mess. uygulamalarından girmiyor BIS yada Wifi istiyor. diğer herşeye BB browser, opera ve bb app world hepsi çalışıyor 3G ve Edge den
  • quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

Şu anda en iyi konuşma paketleri vodafone'da olduğunu söyleyebilirim.
    Ayrıca piyasaya yerleşmek için çok güzel kampanyaları mevcut.
    Ama biz eski kullanıcıların alışkanlıklarını kırmak çok zor. Uzun zamandır turkcell ve avea kullanan kişilerin operatörlerini değiştirme gibi niyetleri yok ve umarımda olmaz. Bu sayede vodafone'un güzel kampanyalarından yararlanabiliyoruz.

konuşma paket içeriği ve fiyat olarak en iyi vodafone olsada ses kalitesinden memnum değilim.
    ses net gelmiyor, çoğu zaman karşımdakiyle anlaşamıyorum. aynı şeyi tekrar eiyorum veya hat kopuyor.
    özellikle araba kullanırken konuşmak tam bir işkence gibi.
    o yüzden turkcelle geçebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_yavuz -- 28 Temmuz 2011; 13:17:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

Şu anda en iyi konuşma paketleri vodafone'da olduğunu söyleyebilirim.
    Ayrıca piyasaya yerleşmek için çok güzel kampanyaları mevcut.
    Ama biz eski kullanıcıların alışkanlıklarını kırmak çok zor. Uzun zamandır turkcell ve avea kullanan kişilerin operatörlerini değiştirme gibi niyetleri yok ve umarımda olmaz. Bu sayede vodafone'un güzel kampanyalarından yararlanabiliyoruz.

konuşma paket içeriği ve fiyat olarak en iyi vodafone olsada ses kalitesinden memnum değilim.
    ses net gelmiyor, çoğu zaman karşımdakiyle anlaşamıyorum. aynı şeyi tekrar eiyorum veya hat kopuyor.
    özellikle araba kullanırken konuşmak tam bir işkence gibi.
    o yüzden turkcelle geçebilirim

katılıyorum ne avea nede vodafone turkcellı tutmuyor avea kullanmama ragmen hala cekmedıgı yerler var ozellıkle zemın kat kapalı alanlarda.arkadaslar htc wildfire nasıldır bızım tele gore androıd ısletım sıstemı falan var bır fıkrınız varmı?

• Beyler telefonun kulaklık ile müzik performansı nasıl acaba?Ses düzeyi tatminkar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Beyler telefonun kulaklık ile müzik performansı nasıl acaba?Ses düzeyi tatminkar mı?

kulaksızda tatminkar zaten üzerinde müzik tuşları olduğundan da anlaşılacağı üzere standart bir telefondan çok daha kaliteli yeterince tatmin edici düzeyde.
  • Ne kadar memnun degılım desenızde ben vodafone'dan memnunum. Tercıh meselesı sonucta bu.

Wıldfıre kullanan bır arkadasım var ve bende baya ınceleme fırsatım oldu. Kullanıslı bır cıhaz fakat sarj konusunda 1 gunu zor buluyor.modem olarak kullanabılıyorsunuz cıhazı androıdınde baya uygulaması var. Ama blackberry harıka bır cıhaz bence bunu tercıh etmelısınız dıyebılırım.
  • daha bugun sifir aldim fakat navigasyon tusu kendi kendine hareket ediyor.. ozellikle saga dogru kayiyor... bu neden olur acaba? tus mu bozuk?
  • kendılıgınden kaymaması gerekıyor benımkı normal hatta alısınca cok rahat.
  • vodafone bis kullanan varmı? fiyatları hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi sitesinde hiçbir şey yazmıyor kafayı yedim yaa
  • müşteri hizmetlerini aradım arkadaşlar
    29,7 TL diyor lar, bende tutamadım kendimi ohaaaa dedim
    bi güzellik yapın yoksa turkcell e geçeceğim dedim
    bakalım cevapları ne olacak. 2buçuk senedir vodafone kullanıyorum ama artık vazgeçebilirim...

gelişmeleri yazacağım
  • vodafone sana iyi fiyat vermiş hocam. Ben bayi'ye sorduğumda 32 tl gibi bir tutar söylediler. Çalışan bayan olmasaydı küfürü basacaktım

2. hattım turkcell olduğu için BIS aboneliğini oradan yaptıracam. 1gb kotalı ama ınternet apn ve wap dahil bu pakete ve fiyat 16.90
  • ben diyorumki 6,9lık bis apn li paket alayım,
    ınternet apn ve wap ı hangi işlerde kullanırız, bb apn li paket işimiz görmezmi.
    hem bu pakette kota aşım derdi de yok :) hız düşüyor ama kota aşım ödemiyorsun...
  • yaa arkadaslar ozur dıleyerek yazıyorum bu yazdıgımı da blackberry hakkındakı bılgısızlıgıme verın 2 mp lık bı kamerası olan normal q klavyelı aynı fıyata bı e6 veya e72 73 alınabılecekken neden blackberry ve neden bu kadar pahalı bu cıhaz para kolay kazanılmıo gercekten verılınce degıyor mu dıkkate alan arkadslara sımdıden tesekkurler..
  • Bır ıphone neden pahalı ıyı oldugu ıcınmı?daha ucuza daha fazla ıs yapabılen telefonlar var...bb de dedıgın tellere gore zaten ısletım sıstemı farklı bb os yuklu nokıa larda sanırım symbıan var hala ısletım sıstemı farklı oldugundan ozellıklerde degısıyor. Blackberry ınternet servıce olmayan bır bb ıle dedıgın teller arasında fark olmaya bılır ama bıs sayesınde tel cok fonksıyonel oluyor bb messenger bence baska bır telefonda yok arkadaslarndada bb varsa bb mesengerdan sınırsız konusabılırsın pın kodu ıle bu harıka bırsey. Sosyal aglarda sureklı onlıne olursun herhangı bır ıletı hemen telıne duser ya da push maıl olayı gelen maıllerın anında telınde uyarı verıyor okuyup anında yanıtlaya bılırsın bu gıbı seyler
  • Turkcell ön ödemeli hatlar için BB BIS servisini açmış aylık ücretleri faturalı hatlar ile aynıymış olaya bak yaa Avea sen nerdesin avea..!! hattımı Turkcell'e taşicam valla
  • Merhabalar,bende bir curve 9300 kullanıcısıyım gerçekten mukemmel bir telefon bence çok rahat mesajlasabiliyorsunuz.Ve yeni bir model oldugu sebebiyle butun yeniliklerden faydalana biliyorsunuz.Gerçekten tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.