arkadaslar bıs olmadan facebookta yerbıldırımı yapamıyormuyuz acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: desert_18
Facebook için yeni bir update çıktı bu gunlerde iphone'un appı gibi yapılmış (chat gibi)ve ayrıca artık wi-fi lada facebooka girebiliyoruz BIS gerekmiyor.Yerbildirimide olur heralde
quote:
Orijinalden alıntı: Bouche
quote:
Facebook için yeni bir update çıktı bu gunlerde iphone'un appı gibi yapılmış (chat gibi)ve ayrıca artık wi-fi lada facebooka girebiliyoruz BIS gerekmiyor.Yerbildirimide olur heralde
nettenmı ındırıcez malum bıs olmadan app world den ınmıyor...
quote:
quote:
quote:
nettenmı ındırıcez malum bıs olmadan app world den ınmıyor...
ben wi-fi kullanarak bb dende indiriyorum ama bilgisayardanda indirebilirsiniz.
Ben opera kullanıyorum app world e gırıdıgımde hata verıyor operatıng system vs dıyor browser hatası alıyorum devam et dedıgımde ındır dıyınce kaydedılemıyecek dosya cok buyuk dıyor ve blacberry ıd ıstıyor. Sız nası gırıyosunuz app worlde bıs uyelıgınız varmı?
hayır evinizde veya starbucks gibi wi-fi destekleyen yerlerde wi-fi bağlanın o internet ağı üzerinden indirebilirsiniz ayrıca blackberry ye kayıt olun .(ID için)Bıs abonesiyim ama bazen parasını ödemiyorum ve wi-fi kullanıyorum
os 7 çıktığında yükseltebilecek miyiz bir bilgi var mı? bir de kullanan arkadaslar nasıl kullandıklarını ve şarj sürelerini yazabilirler mi.. yani günde 5 6 saat aktif internet kullanımında yarım saat falan konuşmayla 3 gün dayanır mı onu merak ediyorum
Arkadaşlar 9300 ün teşhirde çalışan bir cihazını bulamadım. 8520 yi inceledim fakat ekran kalitesini beğenmesin çözünürlük düşük gibi geldi. 9300 tede durum aynı mı acaba? ekranı nasıl bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
benim 9300de şuan OS 6 var fakat emin değilim OS 7 bize uygun çıkarmı diye
BB benim için başka bahara kaldı parayı denkleştirdim fakat başka nedenlerden dolayı alamıyorum kısmet değilmiş, Allah ilerde daha iyisini nasip eder inşallah.
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
BB benim için başka bahara kaldı parayı denkleştirdim fakat başka nedenlerden dolayı alamıyorum kısmet değilmiş, Allah ilerde daha iyisini nasip eder inşallah.
Bold alırsın ileride dert etme.
Turkcell kampanyasından sonra yarın avea hattımı kenara koyup Turkcell hat alıyorum
quote:
benim 9300de şuan OS 6 var fakat emin değilim OS 7 bize uygun çıkarmı diye
os7 çıkmayacak, hatta 9780 ve 9800'e bile çıkmayacak deniyor.
arkadaşlar daha yeniyim bb 9300 aldım ama mms görünmüyor ne yapmam lazım acaba şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Peerless
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Bold alırsın ileride dert etme.
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
Turkcell kampanyasından sonra yarın avea hattımı kenara koyup Turkcell hat alıyorum
hangi tarife acaba?faturalımı on odemelımı?fıyatı nedir
arkadaslar 2.el 9300 aldım mep kodu hatalı girilmiş 10 defa.cihaz garantili nasıl bir cozumu olabilir acaba
Öncelikle şarj olayına değineyim. Şu anda 4. gündeyim ve %7 şarj var cihazda ve tam olarak 2 saat 46 dk. 22 sn telefon görüşmesi yapmışım. İnternete hiç girmedim. Yarıya düşüreceğini düşünsek 1 saat konuşma ve 5-6 saat internet kullanımı ile 2 günü rahat çıkaracağını düşünüyorum.
facebook'un güncellemesi için cihazı pcye bağladıktan sonra kendiliğinden yapıyor. yada tarayıcıdan facebook'a girin en altta blackberry için facebook indir yazıyo orayı tıklayıp ındırırseniz yeni sürümü yüklüyor haberiniz olsun.
10 kez yanlış girildiyse bildiğim kadarıyla cep telefoncular çözebiliyor fakat garantilı olduğu için ben olsam cep telefoncu yerıne herzaman garanti'ye giderdim. Tabi tercih meselesi.
El cazador umarım sende blackberry sahibi olursun ve aramıza katılırsın.
Levent_yavuz hocam 8520 ile sakın karşılaştırma. Çünkü 8520'de os5 yüklü ve çözünürlükten dolayı kötü gözüküyo fakat os6 o kadar iyi ki ekran kalıtesı gercekten yeterlı. Media markt'ta incelemiştim ben bursada ama. Belki media markt'larda bulabilirsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: profiteer
hangi tarife acaba?faturalımı on odemelımı?fıyatı nedir
hocam turkcell'ın 16.90 full paketi alıcaktır muhtemelen arkadaş. 1 gb kotalı fakat ınternet apn ve wap dahil. Tahminimce o paketi söylüyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: alper_love
arkadaşlar daha yeniyim bb 9300 aldım ama mms görünmüyor ne yapmam lazım acaba şimdiden teşekkürler
Bende baktım ama göremedim. Fakat mms ayarları yapılıyor cihazda. Örneğin kişinin numarası yoksa alma mms'i gibi anlayamadım