Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: desert_18

Yenı face ı update ettım sımdı cok harıka ya wıfı destegıde var chat vs yapabılıyoruz. Bırde whatsapp kullanıyorum ıkısıde super tel elımden dusmuyo gercekten cok basarılı.

ben daha wi-fi yardımıyla girip yeni facebook'u kullanma şansım olmadı ama eminim iyi olmuştur. Twitter için'de wi-fi ile girebiliyormuyuz arkadaşlar deneyen var mı aranızda?

Bu ay BIS bağlantısını gerçekleştiricem. Bayram dolayısıyla memlekete gidicem ve internet olmadığı için sıkılıcam bu yüzden bu ay BIS aboneliğimi yaptırıcam. BIS'le ilgili yorumlarımı aktarırım herkese.
  • ben twitter kullanmıyorum bılmıyorum nasıl oldugunu.birde menudekı appworld den gırdıgımızde neden operator uzerınden baglanıyor wifi acıkken?uygulama ındırdım tl gitti:) birde tema indiren varmı arkadaslar onuda appworld denmı ındırdınız
  • quote:

ben twitter kullanmıyorum bılmıyorum nasıl oldugunu.birde menudekı appworld den gırdıgımızde neden operator uzerınden baglanıyor wifi acıkken?uygulama ındırdım tl gitti:) birde tema indiren varmı arkadaslar onuda appworld denmı ındırdınız

hayır menude bulunan ıkondan gıremedım ben daha operatorden gırdıgımızde ındırmıyor dosya boyutu çok büyük diyerek hata veriyor. BB app world'de tema var oradan da indirebilirsin.
  • Blackberry appworld den indirilen free uygulamarı kullanırken internet paketinden mb gidiyomu arkadaşlar ?
    Bu arada ekleyin beni listeye 3 gün oldu alalı.
  • 8520 almayı düşünüyorum ama ikisi arasında kaldım ekran çözünürlükleri aynı olarak belirtilmiş çeşitli sitelerde ama burada ki arkadaşlar çok fark var diyor nası oluyor anlamadım. Ayrıca resmi olarak OS6 olmasa da 8520 de os 6 temaları dolaşıyor görünüş dışında başka bir şey değişmedi mi os6 da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismail4313c -- 7 Ağustos 2011; 21:14:23 >
  • Beyler BIS olup olmadığını nasıl anlarız?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_51451541/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51453629

Blackberry Messenger Donanımhaber Grubu
    Beyler bu konudaki barkodu taratarak gruba katılabilirsiniz.
  • Arkadaslar bb 9300-awea kullanıcısıyım we cıhazıma bıs abonelıgı yaptırmak ıstıyorum 2 mb.lık bıs abonelıgı 18 lıra ımıs ama 2mb sadece e-posta ıcın mı yoksa bb messenger ve app world dahıl mı ? Bu konuda bılgılendırırsenız cok sewınırım
    Sımdıden saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsyntsn

Arkadaslar bb 9300-awea kullanıcısıyım we cıhazıma bıs abonelıgı yaptırmak ıstıyorum 2 mb.lık bıs abonelıgı 18 lıra ımıs ama 2mb sadece e-posta ıcın mı yoksa bb messenger ve app world dahıl mı ? Bu konuda bılgılendırırsenız cok sewınırım
    Sımdıden saolun

arkadaşım yanlış anlama ama turkcelle geçip 17 liraya 1gb sınırsız alabilirsin. ben blackberry kullanıyor olsam mevcut avea hattımı taşır yada yen, turkcell alırdım.
  • gençler telefon defterine bazı kayıtlara resimler geldi facebook üzerinden bunların hepsine gelmesini nasıl sağlarız
  • Arkadaslar bısı sorucam aweanın 2mb'lık bıs abonelıgını yaptırmak ıcın awea faturalı hat mı olması gerekıyo.yoksa kontorlude de oluyo mu
  • arkadaslar wifiden face e gırdıgımde ıletı gonderdıgımde hıc mobıl ınertet aracılıgıyla falan yazmı normal pc den nası yazıyosak oyle gozukuyo?
  • quote:

arkadaslar wifiden face e gırdıgımde ıletı gonderdıgımde hıc mobıl ınertet aracılıgıyla falan yazmı normal pc den nası yazıyosak oyle gozukuyo?

+1925.
  • arkadaşlar bunlar full apn değilmiyidi.. iMapMyRide programını yükledim bağlanmaya çalıştığımda "There was a problem contacting the server. Please try again later. (Exception: APN is not specified.)" diye hata veriyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar bunlar full apn değilmiyidi.. iMapMyRide programını yükledim bağlanmaya çalıştığımda "There was a problem contacting the server. Please try again later. (Exception: APN is not specified.)" diye hata veriyor..

server a bağlanamıyor diyo sen şimdi edge i 3g yaparak bağlanmaya çalış programda bi sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

arkadaşlar bunlar full apn değilmiyidi.. iMapMyRide programını yükledim bağlanmaya çalıştığımda "There was a problem contacting the server. Please try again later. (Exception: APN is not specified.)" diye hata veriyor..

server a bağlanamıyor diyo sen şimdi edge i 3g yaparak bağlanmaya çalış programda bi sorun var

şuan zaten 3G de BB logosu var hatta 3G yazısının yanında.. ama yinede bağlanmıyor.. kaldırıp yeniden kurdum fakat yine bir şey değişmedi aynı hatayı yine alıyorum... şuan bis kullanan biri deniyebilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 10 Ağustos 2011; 12:15:16 >

• Arkadaslar facebookta dunden berı chata gırdıgımde 503 dıye hata alıyorum nedendır bılen ya da basına gelen varmı.
  • quote:

Arkadaslar facebookta dunden berı chata gırdıgımde 503 dıye hata alıyorum nedendır bılen ya da basına gelen varmı.

503 hatasına tamam de arkasından Go Online de.
  • i harfini bir türlü bulamadım ben arkadaşlar tarayıcıya türkçe karakterleri nasıl yazabiliriz.
  • I ya basılı tutup ortadakı yonlendırme tusu varya adını unuttum mouse gıbı onu saga sola hareket ettır karakterler degısır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.