Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cahiiliğime verin ama almak üzereyim bu telefonu bir sorum var. Acaba telefonda beyaz renk seceneği var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mussam

Arkadaşlar cahiiliğime verin ama almak üzereyim bu telefonu bir sorum var. Acaba telefonda beyaz renk seceneği var mı?

Ben var diye biliyorum.Hatta eve Turkcell'den dergi gelmişti TR'de ilk filan yazıyordu beyazın kenarında.
  • beyazı var ben görmüştüm tim'de
  • Ben de beyaz renk arıyorum da bu TİM nedir? cahilliğime verin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.aksoy

Ben de beyaz renk arıyorum da bu TİM nedir? cahilliğime verin..

Turkcell İletişim Merkezi yani Türkcell yazan yerler hocam
    Banada Turkcell'den 9300 gelecek yakın zamanda inceler söylerim size :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.aksoy

Ben de beyaz renk arıyorum da bu TİM nedir? cahilliğime verin..

tim deyip geçiştirdiğim için kusura bakmayın, turkcell iletişim merkezi demek ancak gözlemlerime dayanarak söyleyim siyah rengi daha sağlam kasalı gibi geldi bana yada ben o an dalgındım :)
  • Bugün beyaz 9300 sahibi oldum bende.İlk izlenimlerim hızlı,çok hafif,klavye başarılı.Gerçekten iyi bir cihaz.
  • Bendede BİS var artık, 300-500-500 tarifesi + 1 gb BİS 51 TL telefon gelince messengere gelirim
  • Teşekkürler açıklama için

quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Bugün beyaz 9300 sahibi oldum bende.İlk izlenimlerim hızlı,çok hafif,klavye başarılı.Gerçekten iyi bir cihaz.

Nerden ve ne kadara aldın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m.aksoy -- 13 Ağustos 2011; 0:31:26 >
  • bu BİS şeysini telefonla mı alıyoruz yoksa sonradan da alabiliyor muyuz, hangisi daha uygun fiyata geliyor?
  • Ben de bu hafta icerisinde 9300 modelini alacagim arkadasin yukarida sordugu gibi bis denen naneyi telefonu normal olarak alip kontorlu olan hattimi faturaliya gecirdikten sonra alabiliyor muyum? Yani bis'i tamamiyle bagimsiz bir sekilde telefonu aldiktan sonra alabiliyor muyuz?
  • Ben de yaklasik 1 senedir 9300 kullanicisiyim.Genel olarak son derece memnnum. Cihazin muzik kaltesi de gercekten cok iyi. Bu arada bu cihazla FLAC dosyalarini da dinleyebilirsiniz. Belki biliyor olabilirsiniz ama paylasmak istedim.
  • arkadaşlar bu modelin beyazı var mı diye soracaktım yukarıda arkadaşlar sormuş teknosa , bimeks , vatan bilgisayarın sitelerine bi bakar mısınız telefon kategorisinde 'blackberry' yok bile nedenini anlayamadım , beyazını aramaktan çok blackberry var mı diye arayacağız heralde artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 13 Ağustos 2011; 9:38:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

I ya basılı tutup ortadakı yonlendırme tusu varya adını unuttum mouse gıbı onu saga sola hareket ettır karakterler degısır

Teşekkür ederim Dediğin gibi halloldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sooty

Ben de bu hafta icerisinde 9300 modelini alacagim arkadasin yukarida sordugu gibi bis denen naneyi telefonu normal olarak alip kontorlu olan hattimi faturaliya gecirdikten sonra alabiliyor muyum? Yani bis'i tamamiyle bagimsiz bir sekilde telefonu aldiktan sonra alabiliyor muyuz?

Hattını faturalıya geçirmene gerek yokki. türkcell hazır kart yada faturalı hat sahibi isen müşteri hizmetlerini arayıp bb bölümüne bağlanıp türkcel bis paketi almak istiyorum diyeceksin. gerekli işlemi yapacaklar. tabi diğer şebekelerinde var ama bana türkcelin 16.90 lık paketi daha uygun geldi. ayrıca bb yi modem olarak kullanıp pc yada laptop tan nete de girebilirsin çünkü 1gb yi bb de kullanıp bitirmen zor gibi.
  • Arkadaslar telefondan yaziyorum okuyamadim diger sayfalari affedersiniz belki sorulmustur? Ben de bu modeli kullaniyorum, telefonu elime aldigimda sinyalde dalgalanma oluyor 3-4 saniye sonra normale donuyor. Sizde de var mi boyle bir durum? Turkcell kullaniyorum bu arada.
  • Su an dikkat ettim mesela yazi yazarken falan da oluyor ve 3G kapaliyken olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

bende öyle bi durum yok bence gereken yerlere gidin konuşmaya iş işten geçmesin

bu arada wifi problemini çözdüm zamanında benim modeme mac filtresi koymuştum şimdü düzeldi

gel gelelim 2 sorum var şimdilik ilki turkcell le aldım ben telefonu ilk dönem faturam 70 lira gözüküyor 30 küsürü heryöne konuşmalı paketi ok de diğer 40 küsür nedir ben ilk taksitleri kredi kartıyla ödedim ilk sene için

ikincisi ise telefondan fizy app bulamadım hiç oun bi bulsam harika olacak ama

turkcell'in BIS hizmeti nasıl? Cihazı modem olarak kullandınız mı acaba?
    Birde telefonunuzun şarj durumu nasıl günlük kullanımınızı yazarsanız ve kaç gün gittiğini çok sevinirim.

turkcell bis (blackberry internet servis) blackberry için tanımlanmıs internet paketidir.. video izlesen bile kolay kolay bitiremessin.. datası cok cimridir.. modem olarak kullanmayın derim cünkü fazla ceker ozaman. şarj ise tek üzen tarafı günde 20 mail bbm face filan kullanırsan yarım günün biraz üstünde 3G kapatıcaksın yedek batarya çözüm olabilir.. tek kötü yanı şarj..

• arkadaşlar merhaba yakın zamanda bb9300 modelini almak istiyorum bu bis olayından dolayı gidip herhangi bir yerden nakit yada taksitle almaktansa tim'den almaya karar verdim gibi yanlız kafa takılan bi iki soru var onları sormak istiyorum

şimdi tel turkcellde 24 ay full paket 46 tl gozukuyor 1 gb paket kapsamında internet gozukuyor acaba bunu aldıgımızda bis içinde oluyormu(tamamen bilmedigimden soruyorum?)
    fakat vodofone 24 ay 48 lira ve sınırsız internet gozukuyor ve hersey içinde yazıyor internet sayfasında

ben zaten her ay bi 30 tl kontur alıyordum kendime ikisinde 30 liralık konusma mesajlasma için faturalı paketler var.
    şimdi uzun suredir turkcell kullanan biri olarak sizce hangisini tercih etmelyim ayrıca telde elimden dusmucek kadar takılan biride degilim kullanım amacım molalarda haber sitelerine girip facebookta filan dolasmak olucak öle aman aman bi mailleşme trafıgımde yok gunluk 10 taneyi geçmez.bu durumda 1 gb turkcelldeki sınırı aşmıcagım gibi gozukuyor ama kararsız kaldım

• arkadaşlar 9300'ü satıyorum.. 19 temmuzda alındı kvk garantili tüm hatlar aktif çalışmakta sorunsuzdur.. ilgilenenler için 500 TL pazarlık yok
    http://forum.donanimhaber.com/m_51663289/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51663289
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.