Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende haritaları çok geç yüklüyor ve gps beklediğim adım adım ilerlememi gösteren gps değilmiş bu hayalkırıklığı oldu resmen
  • Ben BlackBerry'i Maps'i sildim simdi geri yukleyemiyorum. Email'le link istiyorum, geliyor, telefonun tarayicisindan aciyorum ama bir turlu yuklenmiyor. BlackBerry AppWorld'de olmamasi cok sacma zaten.
  • Arkadaşlar bugun cihazımda bir problemle karşılaştım. Cihazımı bugune kadar hep 2g ile kullandım fakat bugun cihazımdan bazı uygulamaları silip tekrar yüklediğimde 2G modunda BIS paketimi kullanamamaya başladım.3G'de kullanabiliyorum fakat 2G modda kullanamıyorum sadece gsm modu aktif oluyor.
  • 5.0 dan os 6.0 a upgrade yaptım. doğrudan 6.0 temiz bir kurulum imkanı var mıdır? uygulamaları hafıza kartına yükleyebiliyor muyuz?
    telefon iyi bir mesajlaşma telefonu ama iphone dan sonra pek de sevebildiğim söylenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yildiray35

5.0 dan os 6.0 a upgrade yaptım. doğrudan 6.0 temiz bir kurulum imkanı var mıdır? uygulamaları hafıza kartına yükleyebiliyor muyuz?
    telefon iyi bir mesajlaşma telefonu ama iphone dan sonra pek de sevebildiğim söylenmez.

alışırsın dostum bende öyle iPhone 3G'den geçtim biraz zorlandım ama şimdi alıştım geçen hafta satışa koymuştum hatta vazgeçtim şimdi
  • BİS hizmetinde kalan mb'a nerden bakabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sooty

BİS hizmetinde kalan mb'a nerden bakabilirim?

Siz internete girip çıktıktan sonra zaten göstermesi lazım.Göstermiyorsa

Kalan Internet yazıp 2222 gönderiyorduk galiba.
  • Çok teşekkürler dediğiniz gibi çıktı. Kullanımlarımdan sonra göstermiyordu bu arada.
  • quote:

Çok teşekkürler dediğiniz gibi çıktı. Kullanımlarımdan sonra göstermiyordu bu arada.

Önemli değil.Daha başka sorunlarınız varsa lütfen yazın.Yardımcı olmaya çalışırız.
  • Arkadaşlar BlackBerry OS 6'nın resmi update'i niye yok? Telefondan güncelleme kontrolü yapınca çıkmıyor? Bu model için resmi sürüm çıkacak deniyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Arkadaşlar BlackBerry OS 6'nın resmi update'i niye yok? Telefondan güncelleme kontrolü yapınca çıkmıyor? Bu model için resmi sürüm çıkacak deniyordu?

dekstop manegerdan yukleyın os5 ten sonra os6 cok farklı hatta yenı tel almıs gıbı oluyor ınsan ben ılk aldıgım gun hemen yukledım vodafone sıtesınden os6 surumunu pcnıze ındırıp upgrade yapabılırsınız hemen yuklemenızı tavsıye ederım kullanımı daha rahat her an her yere erısebılıyosunuz menu daha kolay kullanımı tavsıye ederım
  • Oncelikle hizlica cevap verdigin icin tesekkurler. Benim telefon Turkcell'den Turkcell'in sitesinde de vardir di mi? Bir de yuklerken telefonu yedeklemek gerekir mi? Veri kayiplari oluyor mu?
  • Ha bir de operatorun sayfasindakiler resmi surum oluyor degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

Ha bir de operatorun sayfasindakiler resmi surum oluyor degil mi?

yani resmi sürüm zaten:) sen önce dekstop manger ındır sonra turkcell yada hangı operatorse farketmez gercı os6 dosyasını ındır os6 dosyasını acıp kuruyosun pcne sonra dekstop manegere kur telını bagla pc ye zaten ılk taktıgın ıcın kendı yedeklıcek telefonu tanıtınca rahber vs sonra guncellemeden pc dekı dosyayı gosterıcen yukle dıcen o yuklucek kapanıp acılıcak ve yenı bır tel olucak:)) sonra rehberını yada neyse onu gerı yuklersın kolay gelsın.
  • Coook tesekkur ederim. :)
  • Arkadaşlar simdeki yada turkcell yedekteki numaraları telefona nasıl aktarıyoruz?
  • Curve 9300'den hem babama hem kendime aldık da benimki direk os 6 yüklenmiş olarak çıktı babamınki os 5 yüklü çıktı ve babama güncelleme yapmaya çalıştığımda güncellemede sorun çıktı lütfen başka bir zaman deneyiniz gibi bir şey çıkıyor. Neden yapar böyle bir şeyi?
  • quote:

Curve 9300'den hem babama hem kendime aldık da benimki direk os 6 yüklenmiş olarak çıktı babamınki os 5 yüklü çıktı ve babama güncelleme yapmaya çalıştığımda güncellemede sorun çıktı lütfen başka bir zaman deneyiniz gibi bir şey çıkıyor. Neden yapar böyle bir şeyi?

aldığın yere götürsen orada çözsen problemi ev ortamında bozarsın gibi geliyo
  • Arkadaşlar Turkcell kampanyasından 9300 almayı düşünüyorum. Kuzenim BIS diye bir olaydan bahsetti. İnternet kullanabilmek için gerekiyormuş dedi. Yazdıklarınızı okudum fakat hiç bir şey anlamadım. Daha anlaşılır bir dille anlatabilecek birisi var mı?

Şimdiden teşekkürler.
  • Blackberry Messenger gibi uygulamaları kullanabilmek için BİS alman gerekir Bende 1 GB var ama telefon daha gelmedi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.