Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

quote:

Orijinalden alıntı: fb_emir

arkadaşlar 380liraya 0 9300 alacağım,Turkcell'in 30 liralık 300dk,3000sms paketini kullanıyorum,17lira da bis 47lira fatura ile internet ve tarife olayını böyle çözmeyi düşünüyorum.
    Ne dersiniz önerir misiniz?

380 liraya nerde 0 ı var ayıptır sorması:)

47.98 ödüyorum ayda.Nerden alıyorsunuz 380'e 9300'ü?Bi tanede kardeşime almayı düşünüyorum çünkü.

Arkadaş vasıtasıyla,Tim den özel bir indirimi var o şekilde...

• BİS olmadanmsn , facebok gmail ıcq vs... hepsini bi araada kullanabilceğiniz harika bedava program nimbuzz kullanabilirsiniz
    dışarıdanda mobilden girdiğiniz görülmüyor
    GPS içisn çözüm google maps

e postların direk hemen düşmesi çok önemli değilse BİS giriş paketide olsa para bayılmaya gerek yok
    eposta içinde free programlar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asrin43 -- 26 Ağustos 2011; 12:13:09 >
  • Benımde cıhaz geldi güzelmiş beğendim rehber işini çözmem gerek ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asrin43

BİS olmadanmsn , facebok gmail ıcq vs... hepsini bi araada kullanabilceğiniz harika bedava program nimbuzz kullanabilirsiniz

e postların direk hemen düşmesi çok önemli değilse BİS giriş paketide olsa para bayılmaya gerek yok

hocam nimbuzz u nasıl kurabiliriz telefona? bende yarın bakmaya gideceğim nokia e63 den sonra merakla bekliyorum::)
  • arkadaşlar bu telefonun kamerasının sesini nereden kapatıyoruz ? sessize aldığımda bile lak diye sesi çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoccAcio

quote:

Orijinalden alıntı: asrin43

BİS olmadanmsn , facebok gmail ıcq vs... hepsini bi araada kullanabilceğiniz harika bedava program nimbuzz kullanabilirsiniz

hocam nimbuzz u nasıl kurabiliriz telefona? bende yarın bakmaya gideceğim nokia e63 den sonra merakla bekliyorum::)

www.nimbuzz.com burdan üye ol siteye

normal pcden login ol hotmail facebok vss hesaplarını ekleyebilirsin
    sonra bb browserdan bu siteye gir download bölümünden indir
    cepten login ol kullanmaya başla

• slm arkadaşlar

eşim ve kendim için kullanışlı bir telefon ararken BB de karar kıldım bir mağazada (pek anlamıyorum BB den) 8520curve modelini gördüm ve iki adet sipariş ettim (siyah ve beyaz) ellerinde olmadığı için pazartesi günü için söz verdiler..

şimdi os6 olayını okuyunca doğrusu 9300 bana daha mantıklı geldi kendi telefonumu hali hazırda daha almamışken 9300 modeli ile değiştirmek istiyorum sizce değer mi? ayrıca şu anda turkce faturalı hat kullanıyorum BİS için masraf ne olur ?

aylık 40-50 tl arası fatura ödüyorum anlatılanlara bakılırsa bizim aylık 300mb internet paketi bi işe yaramıycak

aradaki farkları birisi açıklarsa sevinirim.
  • Blackberry Os 6 indiriyimmi 9300 var bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: marantz

slm arkadaşlar

eşim ve kendim için kullanışlı bir telefon ararken BB de karar kıldım bir mağazada (pek anlamıyorum BB den) 8520curve modelini gördüm ve iki adet sipariş ettim (siyah ve beyaz) ellerinde olmadığı için pazartesi günü için söz verdiler..

şimdi os6 olayını okuyunca doğrusu 9300 bana daha mantıklı geldi kendi telefonumu hali hazırda daha almamışken 9300 modeli ile değiştirmek istiyorum sizce değer mi? ayrıca şu anda turkce faturalı hat kullanıyorum BİS için masraf ne olur ?

aylık 40-50 tl arası fatura ödüyorum anlatılanlara bakılırsa bizim aylık 300mb internet paketi bi işe yaramıycak

OS 5 ile OS 6 arasinda gorsel farklar var daha cok OS 6 biraz daha kullanisli. Yani internetten biraz goruntulerine bak daha iyi fikir verir. Benim 9300'e serviste OS 6 yuklemisler biraz daha kullanisli oldu en buyuk artisi tarayici daha iyi. BIS olayina gelince 16,90 TLye 1 GBlik paket var ama BlackBerry veri sikistirmasi yaptigi icin bitmiyor. Bence BIS aboneligi yaptir, esinle BBMden falan konusursun, maillerine bakarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BEn Turkcell'den almıştım bakın böyle sanırım OS 6..

Blackberry R 9300
    akıllı telefon (3G, Wi-Fi)
    6.0 Paket 1879 (v6.0.0.448, , Platform 6.6.0.124)
    ...
    ...
    diye gidiyor.. iyimi benim versiyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

BEn Turkcell'den almıştım bakın böyle sanırım OS 6..

Blackberry R 9300
    akıllı telefon (3G, Wi-Fi)
    6.0 Paket 1879 (v6.0.0.448, , Platform 6.6.0.124)
    ...
    ...
    diye gidiyor.. iyimi benim versiyon

Evet OS 6 seninki de ;)
  • Az önce Blackberry Forumuna baktım v6 448 önerilmiş benimki yani iyi sanırım.Birde müzik + bbm + internetle şarj ne kadar gider alalaı 1 gün oldu bilmiyorum hiç
  • quote:

Az önce Blackberry Forumuna baktım v6 448 önerilmiş benimki yani iyi sanırım.Birde müzik + bbm + internetle şarj ne kadar gider alalaı 1 gün oldu bilmiyorum hiç

Telefondan müzik dinlemiyorum.Bbm,twitter,facebook hep açık.Günde ortalama 50-60 mesaj,20-25 dk görüşme ile işten geldiğimde %30-%35 arasında bir şarj kalıyor.Ertesi gün sorun yaşamamak için her gün şarj ediyorum ben.Bıraksam 1.5 filan gider tahminim.Bis yokken 2-2.5 civarındaydı.Gerçi değerlendirmem ne kadar doğru olur bilmiyorum.Bende bu ayın 11'inde aldım telefonu.Tam performans gösterdiğini sanmıyorum pilin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

quote:

slm arkadaşlar

OS 5 ile OS 6 arasinda gorsel farklar var daha cok OS 6 biraz daha kullanisli. Yani internetten biraz goruntulerine bak daha iyi fikir verir. Benim 9300'e serviste OS 6 yuklemisler biraz daha kullanisli oldu en buyuk artisi tarayici daha iyi. BIS olayina gelince 16,90 TLye 1 GBlik paket var ama BlackBerry veri sikistirmasi yaptigi icin bitmiyor. Bence BIS aboneligi yaptir, esinle BBMden falan konusursun, maillerine bakarsin.

teşekkür ederim fakat arada sadece os farkımı var? cihazda ne gibi farklar var?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ateş_kafa

quote:

slm arkadaşlar

teşekkür ederim fakat arada sadece os farkımı var? cihazda ne gibi farklar var?

Yok sadece OS farki yok, bir de 9300'de 3G var, 8520'de yok. Ama mesajlasma amacli olarak kullanacaksan 3G cok da gerekmez. Cunku ben disari cikarken falan sarji uzun gitsin diye kapatiyorum 3G'yi. Yani islemcisi falan da farkli ama o kadar buyutulecek bisi degil.

• quote:

Blackberry Os 6 indiriyimmi 9300 var bende

Bendede 9300 var.Telefon ilk aldigimda OS5 ile gelmisti fakat ben alir almaz OS6ya yukselttim.Gercektende cok memnunum.Bence yukle.Ama profesyonel kullanici degilsen sadece mesaj face kullanirim dersen bence hic o riski alma.Ama illede alirim dersen pmden yardi ederim bu konu hakkinda.
  • arkadaşlar bu telefonu almaya niyetlendim en ucuz nerede bulabilirim acaba ? kipa/carrefour/real gibi yerlerde gören oldu mu teknosa,bimeks gibi sitelerde pek yok da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

arkadaşlar bu telefonu almaya niyetlendim en ucuz nerede bulabilirim acaba ? kipa/carrefour/real gibi yerlerde gören oldu mu teknosa,bimeks gibi sitelerde pek yok da

Vodafone ve turkcellde 400 tl turkcellde kontratsız olarak satılıyor ama vodafoneda var mı bilmiyorum
  • BB 9300 aldım da ilk şarj kaç saat olmalı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyildirim97

quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

arkadaşlar bu telefonu almaya niyetlendim en ucuz nerede bulabilirim acaba ? kipa/carrefour/real gibi yerlerde gören oldu mu teknosa,bimeks gibi sitelerde pek yok da

Vodafone ve turkcellde 400 tl turkcellde kontratsız olarak satılıyor ama vodafoneda var mı bilmiyorum

Turkcell linki verebilir misin ? İnternet sitesinde 36 TL/ay falan yazıyor , 8520 ile karıştırmış olabilir misin ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.