Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eesti

quote:

Orijinalden alıntı: uyildirim97

quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

arkadaşlar bu telefonu almaya niyetlendim en ucuz nerede bulabilirim acaba ? kipa/carrefour/real gibi yerlerde gören oldu mu teknosa,bimeks gibi sitelerde pek yok da

Vodafone ve turkcellde 400 tl turkcellde kontratsız olarak satılıyor ama vodafoneda var mı bilmiyorum

Turkcell linki verebilir misin ? İnternet sitesinde 36 TL/ay falan yazıyor , 8520 ile karıştırmış olabilir misin ?

Çok pardon ben 8520 ile karıştırdım :(

• Herkese Merhaba
    Bende Blackbery Curve 9300 aldım teşhir ürün sanırım klavyesi oynuyor
    os5 yüklüydü açıkçası telefonu yere çarpasım geldi bluetoth sorunluydu ama os6 ya güncelledim daha iyi oldu önce telefonuma herhattı takamıyordum ve app worlde kapalıydı (bis kullanıcısı değilim genel de işimi laptopta gördüğüm için aç gözlü operatörlere zırnık vermem :)
    ama os6 orjinal sitesinde indirdiğim eski versiyonu yükledim sonra o sürüm üzerinden son sürüm os6 ya güncelledim appworld facebbok bissiz açıldı ve her hattıda takabiliyorum artık :)

Benim ise Sizlere bir Sorum olacak Açık Programları kapatmak içi illa programa girip sonra menü tuşuna basıp kapat a basmammı gerekiyor yani bunun bir kısayolu yok mu? yani tek tuşla açık programı kapatmak ?

bişi daha kamera kaydı sırasında zoom yapamıyoruz herkeste mi böyle acaba

Teşkkürler.

• Bayram dolayisiyla turkcell yogunlasinca gps bir ise yaramiyor. Kalitesiz bir gps i var. Hatta bence bu telefonda gps yok. Wifi ipadim bile daha net konum belirliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Blackberry Os 6 indiriyimmi 9300 var bende

Bendede 9300 var.Telefon ilk aldigimda OS5 ile gelmisti fakat ben alir almaz OS6ya yukselttim.Gercektende cok memnunum.Bence yukle.Ama profesyonel kullanici degilsen sadece mesaj face kullanirim dersen bence hic o riski alma.Ama illede alirim dersen pmden yardi ederim bu konu hakkinda.

Baktım şimdide bana OS6 ile gelmiş.
  • Beyler..alıntıyla cevap verirseniz sevinirim.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/blackberry-curve-9300.aspx

Turkcell ile nakit alacağım 610 lira..Hazırkartlıyım.kontörlü yani bundan yararlanamıyor muyuz? Yarın gidip alıcam çünkü

Biri cevaplarsa sevinirim çok.

Haaa unutmadan BIS açtırdım diyelim bu 16 milyonu nereden vereceğiz yahu kontör yerine geçen TL hesabından mı?Yoksa kredi,banka karttan falan mı çekicekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doce -- 30 Ağustos 2011; 19:47:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Beyler..alıntıyla cevap verirseniz sevinirim.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/blackberry-curve-9300.aspx

Turkcell ile nakit alacağım 610 lira..Hazırkartlıyım.kontörlü yani bundan yararlanamıyor muyuz? Yarın gidip alıcam çünkü

Haaa unutmadan BIS açtırdım diyelim bu 16 milyonu nereden vereceğiz yahu kontör yerine geçen TL hesabından mı?Yoksa kredi,banka karttan falan mı çekicekler?

O 16 TL hattında bulunan TL den kesilecek

• quote:

quote:

Bu çok iyi oldu.Diğer türlü biliyordum sıkıntı yaratır demiştim.
    Çok sağol üstad.Bir de kontörlü hattım var üstte linkte ki kampanyadan yararlanabilirmiyim.Peşin vereceğim

• quote:

quote:

quote:

Bu çok iyi oldu.Diğer türlü biliyordum sıkıntı yaratır demiştim.
    Çok sağol üstad.Bir de kontörlü hattım var üstte linkte ki kampanyadan yararlanabilirmiyim.Peşin vereceğim

Maalesef hocam o konuda bilgim yok onu bir turkcell bayiine sor istersen

• Faturalı veya hazır kartlı olmanız farketmıyor. Turkcell abonesı olmasanız bıle alabılırsınız.
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Bugün İstinye Park Turkcell TİM dükkanından telefonu aldım.Ele alınca çok tatlı durdu namuzsuz
    Peşin olarak 630 TL verdim.BIS açtıracaktım ama hatı almayı unuttum yanıma.Yarın açtırırıım artık.
    Birazcık kurcalayım şimdi =)
  • quote:

Cevabınız için çok teşekkür ederim.
    Bugün İstinye Park Turkcell TİM dükkanından telefonu aldım.Ele alınca çok tatlı durdu namuzsuz
    Peşin olarak 630 TL verdim.BIS açtıracaktım ama hatı almayı unuttum yanıma.Yarın açtırırıım artık.

Hayirli olsun, gule gule kullan. :)
  • quote:

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Bende ordan alıcam hocam da daha var değil mi bu cihazdan ?
  • @ates kafa çok teşekkür ederim hocam =)

@uyildirim
    İstinye Park Turkcell dükkanı epey dolu..Millet İphone yada Blackberry'e çullanıyor =) oranın stok sıkıntısının olacağını hiç sanmıyorum.Gayet hızlı bir şekilde hallediyorlar işleminizi BİS dahil.
  • quote:

@ates kafa çok teşekkür ederim hocam =)

@uyildirim
    İstinye Park Turkcell dükkanı epey dolu..Millet İphone yada Blackberry'e çullanıyor =) oranın stok sıkıntısının olacağını hiç sanmıyorum.Gayet hızlı bir şekilde hallediyorlar işleminizi BİS dahil.

Teşekkürler cevap için :)
  • Iyı gunlerde kullanın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

Iyı gunlerde kullanın :)

Çok teşekkür ederim hocam :)

@uyildirim rica ederim

Ayrıca telefon için yararlı şeyler varsa tavsiye eder misiniz?
    Bir de güncelleniyorsa onu da yapayım
  • Benim ise Sizlere bir Sorum olacak Açık Programları kapatmak içi illa programa girip sonra menü tuşuna basıp kapat a basmammı gerekiyor yani bunun bir kısayolu yok mu? yani tek tuşla açık programı kapatmak ?

Teşkkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNERE$

Benim ise Sizlere bir Sorum olacak Açık Programları kapatmak içi illa programa girip sonra menü tuşuna basıp kapat a basmammı gerekiyor yani bunun bir kısayolu yok mu? yani tek tuşla açık programı kapatmak ?

Teşkkürler.

Kamera bendede aynı. Program konusunda ıse maalesef oyle. Bb tusu ıle kapatabılıyoruz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: érdem*

quote:

Orijinalden alıntı: GUNERE$

Teşkkürler.

Kamera bendede aynı. Program konusunda ıse maalesef oyle. Bb tusu ıle kapatabılıyoruz sadece.

Cevap icin tesekkurler

Bunlar eksiklerinden bazıları ne yapalım boyle idare edicez artık !
  • Vee uzun araştırmalar sonucunda Darty'den 649 TL'ye Blackberry Curve 9300 (siyah) almış bulunmaktayım
    Cihaz direk OS6 yüklü biçimde geldi yanında kulaklık,cd,şarj falan her şeyi verdiler.

Gelgelelim blackberry,sim kilitli çıktı şaka gibi ya sadece turkcell ile çalışıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.