Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OS 6 ne oluyor beyler?Yükseltmeye kalksak ne gibi bir faydasını görürüz?
    Ayrıca 9300 güncellemek istiyorum.Nereden yapıcam.CD'den mi?
  • Blackberry Desktop Manager'dan yapabilirsin. OS6 , Blackberry işletim sisteminin en güncel versiyonu , telefon daha hızlı ve menüleri falan OS5'e göre değişik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

Blackberry Desktop Manager'dan yapabilirsin. OS6 , Blackberry işletim sisteminin en güncel versiyonu , telefon daha hızlı ve menüleri falan OS5'e göre değişik.

BB sitesinden D.M indiriyorum.Umarım kolaydır güncelleme =)
    İşletim sistemini yapamam herhalde onu Turkcell bayiine bi götüreyim akşam.Çok Sağolasın üstad
  • quote:

Vee uzun araştırmalar sonucunda Darty'den 649 TL'ye Blackberry Curve 9300 (siyah) almış bulunmaktayım
    Cihaz direk OS6 yüklü biçimde geldi yanında kulaklık,cd,şarj falan her şeyi verdiler.

Gelgelelim blackberry,sim kilitli çıktı şaka gibi ya sadece turkcell ile çalışıyor.

Os 6.0.0.650 mobilicity. Surumunu yukle. Sınırlamaların hepsi o surumde devredısı bosuna mep key alma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla soru sordum ama bunları halletmem gerek :)

Birisi aradığın da ses çok az çıkıyor böyle mi? Profilden 10 seviyesini ayarladım ama az ses yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Fazla soru sordum ama bunları halletmem gerek :)

Birisi aradığın da ses çok az çıkıyor böyle mi? Profilden 10 seviyesini ayarladım ama az ses yine de

Arama esnasında ses yukseltme tusunu kullanıp yukseltın eger zaten yukseltmıssenız bataryayı cıkarıp takın o da olmazsa teknık servıse gıdın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: GUNERE$

quote:

Vee uzun araştırmalar sonucunda Darty'den 649 TL'ye Blackberry Curve 9300 (siyah) almış bulunmaktayım
    Cihaz direk OS6 yüklü biçimde geldi yanında kulaklık,cd,şarj falan her şeyi verdiler.

Gelgelelim blackberry,sim kilitli çıktı şaka gibi ya sadece turkcell ile çalışıyor.

Os 6.0.0.650 mobilicity. Surumunu yukle. Sınırlamaların hepsi o surumde devredısı bosuna mep key alma

Gittim Darty'ye ürünü iade ettim. Ama artık BB'lerin hepsi Turkcell/Avea veya Vodafone'a bağlı geliyormuş. İade ettikten sonra Kartal Real AVM'de 589 TL'ye buldum indirime girmiş , hemen aldım , eski Turkcell hattımı taktım.Hem Turkcell indirim de yapmış BIS'e. Kullanıcam artık. Bunda da OS6 Yüklü biçimde geldi.

Arkasında kılıf da aldım süper oldu şu an şarjda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 1 Eylül 2011; 21:00:04 >

• quote:

quote:

quote:

Gittim Darty'ye ürünü iade ettim. Ama artık BB'lerin hepsi Turkcell/Avea veya Vodafone'a bağlı geliyormuş. İade ettikten sonra Kartal Real AVM'de 589 TL'ye buldum indirime girmiş , hemen aldım , eski Turkcell hattımı taktım.Hem Turkcell indirim de yapmış BIS'e. Kullanıcam artık. Bunda da OS6 Yüklü biçimde geldi.

@GUNERES,hocam yanlış ifade ettim konuşma sırasında ki ses çok güzel orada problem yok.Karşı beni aradığında çıkan melodi sesinin ses seviyesi düşük ondan yakınıyorum sadece :)

@Easti, üstad nasıl bakıyoruz OS6 yada OS5 olduğuna.Ona göre yetkiliye yarın söyleyim.

• Darty'de , Electro World'de ve 9300 satılan yerlerde hep OS6 yüklü. Bugün yaklaşık 10 yer ziyaret ettiğim için gördüm hepsi OS6'ydı.
    Ama yine de şöyle anlayabilirsin

1) Menü tuşuna bas
    2) 'Menüyü aç' seçeneğine tıkla.
    3) Seçenekler'e tıkla.
    4) Cihaz'a tıkla.
    5) Cihaz Sürümleri Hakkında'ya tıkla.

Ben de Blackberry 9300 akıllı telefon 6.0 Paket 1879 ..... yazıyor. OS6 yani.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@GUNERES,hocam yanlış ifade ettim konuşma sırasında ki ses çok güzel orada problem yok.Karşı beni aradığında çıkan melodi sesinin ses seviyesi düşük ondan yakınıyorum sadece :)

@Easti, üstad nasıl bakıyoruz OS6 yada OS5 olduğuna.Ona göre yetkiliye yarın söyleyim.

evet malesef hoparlör biraz güçsüz siz melodinizin ses genişiliğini artırabilirsiniz bir audio studio ile yada bu işi yapan küçük programlar var kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNERE$ -- 1 Eylül 2011; 22:26:09 >

• quote:

Darty'de , Electro World'de ve 9300 satılan yerlerde hep OS6 yüklü. Bugün yaklaşık 10 yer ziyaret ettiğim için gördüm hepsi OS6'ydı.
    Ama yine de şöyle anlayabilirsin

1) Menü tuşuna bas
    2) 'Menüyü aç' seçeneğine tıkla.
    3) Seçenekler'e tıkla.
    4) Cihaz'a tıkla.
    5) Cihaz Sürümleri Hakkında'ya tıkla.

Ben de Blackberry 9300 akıllı telefon 6.0 Paket 1879 ..... yazıyor. OS6 yani.

Aynı şekil benim de öyle yazıyor hocam çok sağolasın. Geriye güncellemek kaldı o zaman :)

GUNERE$, bu bir handikap ama nazar boncuğu olsun diyelim :) Tavsiye ettiğin programa mutlaka bakacağım.Teşekkürler

• Valla ben hala şarjda tutuyorum neleri güncelleyeceksin ? Ve bu Turkcell'in BIS Paketleri nerde yazıyor ya yeminlen daral geldi 2 saat gezindim sitede çok karışık yapmışlar
  • quote:

Valla ben hala şarjda tutuyorum neleri güncelleyeceksin ? Ve bu Turkcell'in BIS Paketleri nerde yazıyor ya yeminlen daral geldi 2 saat gezindim sitede çok karışık yapmışlar

BB Desktop Software yükledikten sonra D.S güncellemesi istiyor internetim çok yavaş olduğundan beklemeden kapattım.Yoksa Allah ne verdiyse güncelleme yapıcaktım .

Buradan bakabilirsin..Alt sekmede ''sıkça sorulan sorular'' da BİS tarifeleri tablo halinde görünüyor.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/blackberry-curve-9300.aspx

• quote:

quote:

Valla ben hala şarjda tutuyorum neleri güncelleyeceksin ? Ve bu Turkcell'in BIS Paketleri nerde yazıyor ya yeminlen daral geldi 2 saat gezindim sitede çok karışık yapmışlar

BB Desktop Software yükledikten sonra D.S güncellemesi istiyor internetim çok yavaş olduğundan beklemeden kapattım.Yoksa Allah ne verdiyse güncelleme yapıcaktım .

Buradan bakabilirsin..Alt sekmede ''sıkça sorulan sorular'' da BİS tarifeleri tablo halinde görünüyor.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/blackberry-curve-9300.aspx

Çok teşekkür ederim Doce.
    16,9 TL'ye 1 GB Bis müthiş bir şey.
    Avea 2 MB bis veriyordu şaka gibi , iyi ki turkcell hattıma geçmeye karar vermişim

• Arkadaşlar bir sorum olacak cihazda okuduğum mailler normal web arayüzünde okunmamış görünüyor. Çözümü nedir?
  • var mı yeni bir şey arkadaşlar ?
  • Galıba telefonumuza yenı fw gelmıs arkadaslar. Bende 570 surumu var,650 cıkmıs. Deneyen,bır fark goren varmı? Su anda tatılde oldugumdan deneyemıyorum.
    Bır sorum daha olucak. Fw guncellemelerınde dosyalarım,ayarlarım,maıllerım kaybolucakmı,ayarları bastan yapmam gerekıcekmı?
  • Arkadaşlar Turkcell BIS aboneliği nasıl başlatılır ?
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/BlackBerry-Curve-9300-Kampanyasi.aspx

Şu linkte 16,9 TLlik olan paketi yaptırmak istiyorum
  • quote:

Arkadaşlar Turkcell BIS aboneliği nasıl başlatılır ?
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/BlackBerry-Curve-9300-Kampanyasi.aspx

Şu linkte 16,9 TLlik olan paketi yaptırmak istiyorum

532yi arayarak Turkcell Musteri Hizmetlerine BIS aboneligi talebinde bulunursan onlar sana yardim ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tamamdır BIS'i de açtırdım oh be kafam rahat artık
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.