Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Blackberry APP World bişey indirsem ücretli falan diyor.Paypal hesabı istiyor..Ücretsiz uygulamayı nasıl indiriyoruz?

Ayrıca 9300 Facebook çok çok kötü.Yeni bir versiyonu yüklemek istiyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Beyler Blackberry APP World bişey indirsem ücretli falan diyor.Paypal hesabı istiyor..Ücretsiz uygulamayı nasıl indiriyoruz?

Ayrıca 9300 Facebook çok çok kötü.Yeni bir versiyonu yüklemek istiyorum?

Facebook için tarayıcıdan girin.Facebook için yeni sürüm yükle yazıyor onu yükleyin telefonu kapatın açın tertemiz on numara Facebook bulucaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

quote:

Orijinalden alıntı: Eesti

Arkadaşlar Turkcell BIS aboneliği nasıl başlatılır ?
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/BlackBerry-Curve-9300-Kampanyasi.aspx

Şu linkte 16,9 TLlik olan paketi yaptırmak istiyorum

532yi arayarak Turkcell Musteri Hizmetlerine BIS aboneligi talebinde bulunursan onlar sana yardim ederler.

Bugün bis aboneliği için 3 tane TİM'e gittim.Hattım babamın üzerine olduğu için açtıramadım.532 yi arasam hat sahibi vs. karıştırmadan açtırabilir miyim ki?

• Selam arkadaşlar konuyu incelemek için pek vaktim yok.. Az çok okudum ama bir sorundan bahsedildiğini göremedim fakat bir arkadaş bunun yazılımsal ve ses olarak ta donanımsal sorunları olduğunu söyledi kronikmiş heralde.. Bu telefonda gerçekten öyle sorunlar var mı bunlar kronik mi ve bize bu telefon turkcellden fatura yanında hediye olarak gelicek bu kampanyadan faydalanan varsa beyaz getirtme imkanımız varmı aacaba söyleyebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

Orijinalden alıntı: *Professor Chaos*

quote:

Arkadaşlar Turkcell BIS aboneliği nasıl başlatılır ?
    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/BlackBerry-Curve-9300-Kampanyasi.aspx

Şu linkte 16,9 TLlik olan paketi yaptırmak istiyorum

532yi arayarak Turkcell Musteri Hizmetlerine BIS aboneligi talebinde bulunursan onlar sana yardim ederler.

Bugün bis aboneliği için 3 tane TİM'e gittim.Hattım babamın üzerine olduğu için açtıramadım.532 yi arasam hat sahibi vs. karıştırmadan açtırabilir miyim ki?

444 0 532'yi aradım hiçbir şey sormadan açtılar , pili çıkart yeniden tak olur dediler , oldu da
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    @Dopamin Valla Herkes her telefon için sorunlu der.Şu ana kadar Blackberrylerimin hiçbirinde sorun yaşamadım Ama ufak tefek sorunlar olsa dahi googlea yazınca şak diye çıkıyor , çok rahat bir telefon aslında

Edit : Az önce müzik açtım gayet normaldi hışırtı cızırtı falan yok , Beyaz renk satılıyormuş ama çok nadir bulunuyor.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    @Doce facebook önerisi için çok teşekkürler , ben telefonu aldığımda çoğu şey yüklü gelmişti hiç denemedim yeni bir sürümü. Yarın tarayıcıdan indiririm.

Edit : İndirdim , zaten bizde yüklü olan 1.9 sürümüymüş bu tarayıcıdan indirdiğim 2.5 mi ne öyle bir şeydi. Eskisine nazaran çok daha iyi bir görünüme sahip
    Bu arada telefona yeni sürüm gelmiş ben yükledim ama bir değişiklik göremedim , yaklaşık yarım saatte (telefon üzerinden) yükleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eesti -- 4 Eylül 2011; 10:44:45 >

• TİM'lerde (sadece stoklarında olan birimlerde) 9300 Beyaz satılıyor peşin/taksitli fiyatı 659,00 TL. BIS/BES aboneliği bu fiyata dahil değildir.
  • Sağolun ama bna dediğim gibi turkcell den bir satış temsilcisi aracılığı ile ücretsiz yani kampanya dahilinde gelecek telefon neyse artık bakalım şansımızı deneyip ısrar ederiz renk için bulabilirler umarım.. Ve ya umarım uğraşırlar diyelim bulunmasına bulunur çünkü.. :) Bu BIS olayı içinde olacakmış galiba bize gelecek telf için dahil sanırım.. Bilmiyordum ama burdan gördüğüm iyi oldu onu da sorarım.. :)
  • Arkadaslar BIS 1 gblik paket yaptirmistim bayagi internete falan giriyorum ekrana cikan mesajda internet paket kalan 1024.75 MB yaziyor acaba bi sorun olmasin 2 gun sonra sak diye 1 mb kaldi falan yazmazlar dimi ?
  • quote:

Arkadaslar BIS 1 gblik paket yaptirmistim bayagi internete falan giriyorum ekrana cikan mesajda internet paket kalan 1024.75 MB yaziyor acaba bi sorun olmasin 2 gun sonra sak diye 1 mb kaldi falan yazmazlar dimi ?

Ne kadar kaldığını görebiliyor muyuz?Ona göre kullanalım yani
  • Twittera,facebooka,tarayıcıya giriyorum hepsini kapatıyorum 10-15 dk sonra ekranda beliriyor. İnternet Paketi Kalan : XX MB falan diye
    Eğer böyle bir ekran gelmiyorsa ;

1)www.turkcell.com.tr ye girin ordan Online İşlemler'e girin eğer şifrenizi aldıysanız direk giriş yapın almadıysanız SIFRE yazıp 2222'ye yollayın. Ve giriş yapın.
    2) Tarife İşlemleri'ne tıklayın.
    3) Paket ve Kampanyalar Kalan Kullanım'a girin.
    4) En üstte BLACKBERRYRS 100 MB/BLACKBERRYRS 1 GB/BLACKBERRYRS 4 GB gibi bir tarife yazıyor solundaki yuvarlak kutucuğa tıklayın. Tamam diyin.
    5) Orda ne kadar kaldığı yazacaktır. Ben de mesela 1024,41 yazıyor

• beyler benim babam arabistandan bana hediye blackbery curve 9300 almış 1 hafta sonra turkiyeye gelicek pasaporta kaydetirme ımkanımda yok burdakı operatorle uyumlu calısırımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: shokan360

beyler benim babam arabistandan bana hediye blackbery curve 9300 almış 1 hafta sonra turkiyeye gelicek pasaporta kaydetirme ımkanımda yok burdakı operatorle uyumlu calısırımı

Ben çok anlamıyorum yurtdışından gelen cihazları ama kaydettirmen lazım yoksa 1 hafta içinde telefon kapanıyor. Kaydettirdikten sonra sim kilidini KVK'da falan açtırabiliyorsun sanırım.
  • quote:

beyler benim babam arabistandan bana hediye blackbery curve 9300 almış 1 hafta sonra turkiyeye gelicek pasaporta kaydetirme ımkanımda yok burdakı operatorle uyumlu calısırımı

Kaydettirmen lazım,babanın pasaportu üzerine 1 tane telefon kaydettirebilirsin...
  • Arkadaşlar perşembe günü telefonum geliyor Sizce os 6 yüklü olarak mı gelir? direk K.V.K.'dan alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb_emir

quote:

Kaydettirmen lazım,babanın pasaportu üzerine 1 tane telefon kaydettirebilirsin...

babamın pasasortu dolu su an pasaport yok başkada napabilirim calıstırmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cod4Prosu

Arkadaşlar perşembe günü telefonum geliyor Sizce os 6 yüklü olarak mı gelir? direk K.V.K.'dan alıyorum.

Os 5 yüklü gelir siz yükseltirsiniz.Sürüm olarakta Vodafone De 6.0.0.600 öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fb_emir

quote:

babamın pasasortu dolu su an pasaport yok başkada napabilirim calıstırmak için

Bana kalırsa gelir gelmez satın Türkiye garantili alın hem arapça klavye olacak büyük ihtimal gelecek cihaz onu değiştirmek isteyeceksiniz cihaz bu seferde açılmış duruma düşecek o yüzden satın hem pasaport sorunuda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeoBurak

quote:

Orijinalden alıntı: Cod4Prosu

Arkadaşlar perşembe günü telefonum geliyor Sizce os 6 yüklü olarak mı gelir? direk K.V.K.'dan alıyorum.

Os 5 yüklü gelir siz yükseltirsiniz.Sürüm olarakta Vodafone De 6.0.0.600 öneririm.

OS5 yüklü geleceğini sanmıyorum her yer OS6 yüklü biçimde satıyor.
  • Merhaba,

Aslında konu açmıştım ama cevap gelmeyince bir de buraya yazayım dedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Henüz yeni sayılacak (Yaklaşık 1 aylık) Blackberry Curve 9300 telefonum var. Telefonu gece yatarken %50 civarında bir şarjla bile bıraktığımda sabaha kalktığımda bir bakıyorum ki şarjı sıfırlanmış, ya telefon tamamen kapanmış ya da sim card'ı kapatmış. Yarı şarjı gece hiçbir şey kullanmıyorken bitmesi garip değil mi? Evde Wi-Fi sürekli açık, belki o yüzden diyeceğim ama sonuçta bir şey indirmiyorum ya da herhangi bir işlem yaptırtmıyorum. Telefonuma BIS paketi almadım, normal 3g ya da olan yerlerde Wi-Fi ile internete bağlanıyorum ve bazı forumlarda okuduğuma göre BIS olmayan Blackberry telefonlar genelde internete bağlanırken çok daha fazla efor sarfediyormuş ama %50 şarjın ben uyurken bitmesi biraz abartı bir durum. Telefon eski olsa diyeceğim ki pili artık miyadını doldurmuş ama henüz 1 aylık bir cihazın pili bozulmuş olamaz diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba? Sizce direkt KVK'ya mı götürmeliyim, yoksa firmware update benzeri bir şey ile ya da menüdeki bilmediğim bir şeyi kapatmam gibi adımlarla düzelebilecek bir sorun mudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcn87

Merhaba,

Aslında konu açmıştım ama cevap gelmeyince bir de buraya yazayım dedim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

Henüz yeni sayılacak (Yaklaşık 1 aylık) Blackberry Curve 9300 telefonum var. Telefonu gece yatarken %50 civarında bir şarjla bile bıraktığımda sabaha kalktığımda bir bakıyorum ki şarjı sıfırlanmış, ya telefon tamamen kapanmış ya da sim card'ı kapatmış. Yarı şarjı gece hiçbir şey kullanmıyorken bitmesi garip değil mi? Evde Wi-Fi sürekli açık, belki o yüzden diyeceğim ama sonuçta bir şey indirmiyorum ya da herhangi bir işlem yaptırtmıyorum. Telefonuma BIS paketi almadım, normal 3g ya da olan yerlerde Wi-Fi ile internete bağlanıyorum ve bazı forumlarda okuduğuma göre BIS olmayan Blackberry telefonlar genelde internete bağlanırken çok daha fazla efor sarfediyormuş ama %50 şarjın ben uyurken bitmesi biraz abartı bir durum. Telefon eski olsa diyeceğim ki pili artık miyadını doldurmuş ama henüz 1 aylık bir cihazın pili bozulmuş olamaz diye düşünüyorum. Bu konuda bilgisi olan var mıdır acaba? Sizce direkt KVK'ya mı götürmeliyim, yoksa firmware update benzeri bir şey ile ya da menüdeki bilmediğim bir şeyi kapatmam gibi adımlarla düzelebilecek bir sorun mudur? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Vodafone De 6.0.0.600 sürümünü yükle gene baktın aynı durum devam ediyor yeni bir pil al hala devam ediyorsa o zaman gönder servise çünkü kvk değişim vermeyecek yazılım felan yükleyecek olmadı cihazı açıcak bu seferde tamir görmüş duruma düşecek cihazın

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.