Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yenı face ı update ettım sımdı cok harıka ya wıfı destegıde var chat vs yapabılıyoruz. Bırde whatsapp kullanıyorum ıkısıde super tel elımden dusmuyo gercekten cok basarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

Öncelikle şarj olayına değineyim. Şu anda 4. gündeyim ve %7 şarj var cihazda ve tam olarak 2 saat 46 dk. 22 sn telefon görüşmesi yapmışım. İnternete hiç girmedim. Yarıya düşüreceğini düşünsek 1 saat konuşma ve 5-6 saat internet kullanımı ile 2 günü rahat çıkaracağını düşünüyorum.

facebook'un güncellemesi için cihazı pcye bağladıktan sonra kendiliğinden yapıyor. yada tarayıcıdan facebook'a girin en altta blackberry için facebook indir yazıyo orayı tıklayıp ındırırseniz yeni sürümü yüklüyor haberiniz olsun.

10 kez yanlış girildiyse bildiğim kadarıyla cep telefoncular çözebiliyor fakat garantilı olduğu için ben olsam cep telefoncu yerıne herzaman garanti'ye giderdim. Tabi tercih meselesi.

El cazador umarım sende blackberry sahibi olursun ve aramıza katılırsın.

Levent_yavuz hocam 8520 ile sakın karşılaştırma. Çünkü 8520'de os5 yüklü ve çözünürlükten dolayı kötü gözüküyo fakat os6 o kadar iyi ki ekran kalıtesı gercekten yeterlı. Media markt'ta incelemiştim ben bursada ama. Belki media markt'larda bulabilirsin.

teşekkür ederim bilgi için.
    kullanmakta olduğum SE g705 var görüntü cam gibi.
    8520 yi görünce hayal kırıklığına uğradım. 9300 te öyle olsaydı çok üzülürdüm.

• açıkçası benim için gerçekten yeterli birde blackberry kullanan bir kişinin pekde çözünürlük düşüneceğini sanmıyorum. Çünkü cihazı tam kapasite kullanınca neler yapacağınızı öğrendikten sonra isterse kare kare olsun ekran yinede benim için problem olmaz
  • BlackBerry 2 yıl garantili Türkcell'den gelme sıfır satılır ilgilenen pm:)
  • beyler bi sorum olacak
    12 ay kontratlı ayda 45.90 diyo bu nası olur ? tel 540aı geliyo giriş paketi bis ile birlikte nası olur ya garip bi durum var bunda bi baksanız dostlar
  • Turkcell'den kontrant ile aldığımızda bis dışında konuşma veya sms paketi dahil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

beyler bi sorum olacak
    12 ay kontratlı ayda 45.90 diyo bu nası olur ? tel 540aı geliyo giriş paketi bis ile birlikte nası olur ya garip bi durum var bunda bi baksanız dostlar

Kampanya detayları değişmiş yeni sanırım.Daha geçen gün baktım farklıydı.Aslında 12*45,90 ile almak mantıklı gibi
     Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği

• Önceki kampanya:

24* Giriş paketiyle 35.9
    24* Full paketiyle 45.9

Yalnız şöyle bir durum var; 12 aylık 8520 daha pahalı görünüyor

8520

---------------24 ay sözleşme ile​--12 ay sözleşme ile​
    BlackBerry Giriş Paketi* ​29,90 TL ​ 48,90 TL

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/blackberry-curve-9300.aspx

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/blackberry-curve-8520.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 5 Ağustos 2011; 3:34:13 >

• arkadaslar yukarıda bahsettiğim 9300 ı aldım vodafone çıkışlı dolayısıyla teleservis garantili cihazda mep giriş hakkı bitmiş araştırmalarıma göre kvk sorun çıkarmadan halletmesine rağmen teleservis ciddi bir ücretle hallediyormuş bunun teleservisin kucağına düşmeden başka şekilde çözebileceğim bir çözümü yokmudur acaba blackbarryde bu konuda yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless

Önceki kampanya:

24* Giriş paketiyle 35.9
    24* Full paketiyle 45.9

Yalnız şöyle bir durum var; 12 aylık 8520 daha pahalı görünüyor

8520

---------------24 ay sözleşme ile​--12 ay sözleşme ile​
    BlackBerry Giriş Paketi* ​29,90 TL ​ 48,90 TL

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/blackberry-curve-9300.aspx

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/Sayfalar/ceptelefonlari/blackberry-curve-8520.aspx

evet hocam 12x45.90 süper valla 540 yapıyo gidip bi tim'e başvurmak lazım bilen varsa bizide aydınlatsın

• Şu 12 Aylık kampanyalarda eski faturalı olmayanlardan kredi kartı isteniyor mu yoksa direkt fatura ile olay çözülüyor mu?24 aylık için sorduğum zaman ilk 12ay kredi kartı, daha sonraki 12 ay fatura üzerinden denmişti.
  • quote:

Şu 12 Aylık kampanyalarda eski faturalı olmayanlardan kredi kartı isteniyor mu yoksa direkt fatura ile olay çözülüyor mu?24 aylık için sorduğum zaman ilk 12ay kredi kartı, daha sonraki 12 ay fatura üzerinden denmişti.

tim de çalışan yada yardımcı olabilecek kimse yokmu acaba ?
  • Timde çalışan blackberyci olarak anlatıyım.kampanyadan yararlanmak için 1 sene faturalı hat kullanıcısı olmak ve son 6 aylık fatura toplamının 250 tlyı gecmesı gerekıyor.1 sene altında ise veya yeni bir faturalı hat alınmışşa kredi kartlı teklif çıkar (12 veya 24 ay seceneklı) internet paketi kullandıgınız turkcell hattına tanımlanır.İlk faturaya mahsus 6 tl civarı bir damga vergisi uygulanır kalan aylarda ücret sabittir.İstanbuldan cihaz alacaklar irtibata geçsin full ayar yapılır :))
  • Kredi kartı işi kötü oldu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aNLcLk_1905

beyler bi sorum olacak

Kampanya detayları değişmiş yeni sanırım.Daha geçen gün baktım farklıydı.Aslında 12*45,90 ile almak mantıklı gibi
     Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği

turkcell ile görüştüm, web sitesinde yazım hatası olduğunu belirttiler.

• Artık benimde var.Ama bi sorunum var facebook'a hep bağlı gösteriyor.Oradan nası çıkış alabiliriz bir de aradığım kişileri listeye nası ekleme yapabilirim.
  • quote:

Beyler telefonun kulaklık ile müzik performansı nasıl acaba?Ses düzeyi tatminkar mı?

Piyasada daha iyisi yok creative ep 630 ile kullanıyorum.ipod cebımden dusmezdı artık evın neresınde bilmıyorum bile dış hoparlorde super duymamak ımkansız.Konusurken gelen sesı duymakta zorlananlara puf nokta medıa playerde muzık dınlerken ahızeyı etkınlestır yapıp ses sevıyesını yukseltın
  • quote:

Orijinalden alıntı: echo21

quote:

Beyler telefonun kulaklık ile müzik performansı nasıl acaba?Ses düzeyi tatminkar mı?

Piyasada daha iyisi yok creative ep 630 ile kullanıyorum.ipod cebımden dusmezdı artık evın neresınde bilmıyorum bile dış hoparlorde super duymamak ımkansız.Konusurken gelen sesı duymakta zorlananlara puf nokta medıa playerde muzık dınlerken ahızeyı etkınlestır yapıp ses sevıyesını yukseltın

Aynı kulaklıktan bende de var bunu öğrendiğim güzel oldu.

• quote:

Bıldığim kadarıyla oluyor fakat telefondan değilde bilgisayardan indirip atabiliyorsunuz. BIS hizmetine sahip olduğunuz takdirde telefon uzerınden bb appworld'e girip direk indirerek kurabiliyorsunuz. Eğer BIS aboneliği olmadan indirip kurduğunuz programlardan BIS paketine ihtiyaç olanlar var ise onları kullanamıyorsunuz

Ama cihaz sahipleri benden daha iyi bileceklerdir bu konuyu, onlarında yorumunu almak gerekir.

Bence blackberry alıcaksan BIS paketinede abone olmanı öneririm. Push e-mail, BB messenger gibi özellikleri kullanmak açısından. Ki bu özelliler blackberry'yi blackberry yapanlar. (Şahsi kanaatim)

Kardes bnde BB 9300 kullanıcısıyım alalı 3 ay kadar oldu sımdılık bıs abonelıgım yok ama kesınlıkle yaptıracam :D bıde bıs abonelıgınız yok ıken bb app worlde baglanabılıyor we uygulama ındırebılıyorsunuz bnce almayı dusunuyosan al pısman olmassın tus takımında da herhangı bır soruun yasamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: hsyntsn

quote:

Bıldığim kadarıyla oluyor fakat telefondan değilde bilgisayardan indirip atabiliyorsunuz. BIS hizmetine sahip olduğunuz takdirde telefon uzerınden bb appworld'e girip direk indirerek kurabiliyorsunuz. Eğer BIS aboneliği olmadan indirip kurduğunuz programlardan BIS paketine ihtiyaç olanlar var ise onları kullanamıyorsunuz

Ama cihaz sahipleri benden daha iyi bileceklerdir bu konuyu, onlarında yorumunu almak gerekir.

Bence blackberry alıcaksan BIS paketinede abone olmanı öneririm. Push e-mail, BB messenger gibi özellikleri kullanmak açısından. Ki bu özelliler blackberry'yi blackberry yapanlar. (Şahsi kanaatim)

Kardes bnde BB 9300 kullanıcısıyım alalı 3 ay kadar oldu sımdılık bıs abonelıgım yok ama kesınlıkle yaptıracam :D bıde bıs abonelıgınız yok ıken bb app worlde baglanabılıyor we uygulama ındırebılıyorsunuz bnce almayı dusunuyosan al pısman olmassın tus takımında da herhangı bır soruun yasamadım

saol cevabın için hocam ama alalı 1 ay oldu sayılır

BB app world'e nasıl gidiriyorsun. Menude bulunan ikonu kullanarak ben girmeyi başaramadım. Ama bunu yaparken turkcell'ın kendı ınternetını kullanıyordum. Ayrıca tarayıcıdan girdikten sonra herhangi bir uygulama indirmeye çalıştıgımda dosyanın boyutunun buyuk oldugu yazıyor ve download işlemi gerçekleşmiyor.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.