Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben tam olcum yapamadım neden dıceksın pc ye bagladıgındada usb den sars oluyoya tam sarj edıp daha tuketemedım.sureklı evde wifi ye baglı oluyo whatsapp acıkta:)) ama bana ıyı gıbı geldı sarj olayı suan ıcın.senınkınde os6 yuklu degılmı upgrade ettınmı?bırde 3g yı kapatıyorum demısın nereden acıyosun kapıyosun ben acmadım sanırım yada wapa falan baglandıgındamı acılıyo?
  • os6 yüklü bende. Şarj nedense az gidiyor gibi geldi bana ama 5-10 tam dolum boşaltımda sonra randıman sağlamaya başlar herhalde cihaz. öyle düşünüyorum.

3G'yi seçenekler>ağlar ve bağlantılar>mobil şebeke>Şebeke modu>2G
    olarak düzeltirsen 3G'yi kapamış olursun.

Wifi'den bağlanıyorsan 3G'ye gerek yok boşuna açık tutarak cihazın şarjını azaltma derim ben.
    Wap kullanırken kesinlikle aç edge ile arasında 10 kata yakın fark eder hız konusunda.
  • 2g ve 3g acıktı bugune kadar.kapadım sımdı herhalde sarj 3 gun falan yeter gıbı gelıyo.sız suan ne kullanıyosunuz bıs ınternet paketı?ben su avea yı beklıyorum bakalım ne cıkıcak.bırde bıs kullanmıyosanız hangı uygulamaları yukledınıız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shogun61

Cihazı uygun fiyata nerden alabilirim arkadaşlar?

20-30 telefoncu gezdim Turkcell-Avea-Vodafone merkezleri dahil TİM kadar ucuzu yok.
  • BIS olmadan bi işe yaramayacak bu telefon bende bunu anladım.. faturalı hatta geçersem sonum olur.. Avea'nın ise ön ödemeli hatlara ne zaman açacağı belli değil satıp iPhone 4'e mi geçsem

Bu arada ben pazartesi akşamı şarja taktım telefonu 3G-2G açık Wifi açık aktif olarak mesajlaşma ve arada şirket dışına çıkınca cepten internete giriyorum batarya %40 görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi profiteer -- 27 Temmuz 2011; 12:38:50 >
  • Kullanım amacına baglı gecıp gecmemen ben bıs kullanmıyorum cunku bazı servıdlere ıhtıyac duymuyorum bazı web sıtelerıne erısım bana yetıyor.ama bıs olunca bu telın tadıda baska olur. Cepte ınternet paketı suan ısımı goruyor.ıp4 tabıkı guzel bır telefon ben jb vs ugrasmak ıstemedım o yuzden kullanmadım tercıh meselesı.ama bb ye bıs olmadan bı ıse yaramıyo demek dogru degıl.
  • önceden iPhone 3G vardı sırf BB merakı olduğu için satıp bu telefonu aldım böyle şeyler olduğunu bilseydim açıkcası almazdım BB öyle bi alışkanlık olmuki bazen telefonun ekranına basıyor işlem yaparken artık ağustos aylarında elden çıkartmaya bakarım hatta şimdi bile alan olursa 575 TL'den ver bilirim 1 haftalık telefon garantili mis

benim uyuz olduğum twitter uygulaması ile wifi üzerinden resim atma imkanı var fakat browser ile girince resim yükleme imkanı vermiyor. ama facebook eklentisi wifi ile çalışmazken browser üzerinden girdiğinde fotoğraf ekleyebiliyorsun böyle enteresan işler

• GPS i BİS olmadan kullanabilen varmı? bu arada GPS vardı değilmi
  • açıkçası şu anda cihazı etkin bir biçimde kullanmıyorum. 2G'de gunde maksimum 45dk. ile 1 saat arası oyun oynuyorum cihazla. Ayrıca 5 ile 10 arası msj geliyor Fakat ben msj göndermiyorum. Nedeni ise şarj süresini test etmek. BIS'e abone olmadım fakat en yakın zamanda olucam. Ama abone olduğumda cihaz elimden düşmeyeceğine eminim.

Daha herhangi bir uygulama yüklemedim cihaza. Fakat yaptığım araştırmalarla işime yarıyacak uygulamaları buldum. BIS aboneliğini yaptırdığım zaman bu uygulamaları hemen BB app world'den indiricem. Bilgisayara indirip cihaza atmak istemedim o yüzden bekliyorum şu anlık.
    İşime yarayacak programları yazayım belki arkadaşlarda yararlanmak ister. 4 tane program var şu anda
    Garanti e-trader(Borsa takip uygulaması)
    İŞcep(iş bankası cep uygulaması)
    Poynt(restaurantlar,eczaneler,benzinlik yerlerini gösteren bir program fakat yurtdışında çalışmakta. Türkiye'de kullanılamaz.)
    Free dictionary and thesaurus(ingilizce ispanyolca sözlük)
    hepsi ücretsiz.

Iphone ile bu cihazı kıyaslamak gerçekten çok gereksiz. Kişiler bu cihazı alırken kullanım alanlarına göre tercih yapmaları gerekmekte. BB genel olarak internette aktif olucak mail ve sosyal ağlara devamlı bağlı kalan kişilere hitap etmekte. Genel olarak iş hayatına yönelik bir cihaz.

Iphone ise multimedya ağırlıklı bir cihaz. Hangi sebeple cihazımı kullanacağımıza göre seçmemiz gerekli bu yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: levent_yavuz

GPS i BİS olmadan kullanabilen varmı? bu arada GPS vardı değilmi

evet gps var. Fakat Blackberry map'leri BIS olmadan kullanamazsınız. Fakat google maps'i indirirseniz kullanabilirsiniz.
  • GPS performansı nasıl hocam?
    önceden normal internet paketi ile kullanırım diye düşünüyordum fakat artık bis le almayı düşünüyorum.
    o yüzden bugün türkcell iletişim merkezine gittim
    9300 için peşin 628TL fiyat verdiler. kontrotlı paketle alınabilir cihaz.
    100MB lık bis paketi yeterli olumu acaba? 100 MB lık bis le ayda 36TL ye geliyor
  • Su aveanın on odemelı hatlar ıcın bıs cıksada baksam hat degıstırmek ıstemedıgımden beklıyorum maalesef. Ama bıs olunca gercekten super oluyo bb
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

Su aveanın on odemelı hatlar ıcın bıs cıksada baksam hat degıstırmek ıstemedıgımden beklıyorum maalesef. Ama bıs olunca gercekten super oluyo bb

uzun zaman önce faturalı hatta geçtim ve kontörlü hattan çok çok daha rahat ve ekonomik olduğunu gördüm.
    artık hayatta kullanmam kontörlü hat
    türkcell in şuanki fiyatları çok iyi, hattınızı faturalıya taşıyabilirsiniz. tavsiye edebilirim.
  • quote:

quote:

Su aveanın on odemelı hatlar ıcın bıs cıksada baksam hat degıstırmek ıstemedıgımden beklıyorum maalesef. Ama bıs olunca gercekten super oluyo bb

uzun zaman önce faturalı hatta geçtim ve kontörlü hattan çok çok daha rahat ve ekonomik olduğunu gördüm.
    türkcell in şuanki fiyatları çok iyi, hattınızı faturalıya taşıyabilirsiniz. tavsiye edebilirim.

valla kac gundur dusunuyorum napsam dıye bılmıyorum bırazdaha beklıyım.suan mobıl ogrencıyım birde aveanın kamanyası var 1gb ınternet 1000dk 1000sms 19 tl:))

• quote:

quote:

quote:

valla kac gundur dusunuyorum napsam dıye bılmıyorum bırazdaha beklıyım.suan mobıl ogrencıyım birde aveanın kamanyası var 1gb ınternet 1000dk 1000sms 19 tl:))

o nasıl bir tarife öyle

• aveanın tarıfelrı cok ıyı ya:D
  • nasıl oluyor biraz anlatır mısın? 1000dk heryönemi?
  • quote:

nasıl oluyor biraz anlatır mısın? 1000dk heryönemi?

Avea içi 1000dk her yöne 1000sms 1gb internet 19 tl
  • arkadaşlar ben 2 hat beraber kullanıyorum. Vodafone heryöne 1000dk'lık kampanyasını kullanıyorum tutarı 30tl.

2.hattımda turkcell onunlada 17tl'lık BIS paketini yapmayı düşünüyorum.

Gps'i daha deneme fırsatım olmadı. Şu anda cihazın şarj durumunu ölçmeye çalışıyorum o nedenle pek fazla kurcalamıyorum.
    Şu anda şarj durumu %70'de. Dün saat 12.30 civarında şarjdan çıkardım. Gunde 45dk. ile 1 saat arasında oyun oynuyorum cihaz üzerinden.(poker :D )
    Günde 5-10 arası msj geliyor.(turkcell, NTV haber, Finans paketi)
    Umarım 4 günü çıkarırda BIS'lı kullanımda bu 2,5- 3 güne çekilir.
    Şarj durumu benim için çok önemli.
  • Şu anda en iyi konuşma paketleri vodafone'da olduğunu söyleyebilirim.
    Ayrıca piyasaya yerleşmek için çok güzel kampanyaları mevcut.
    Ama biz eski kullanıcıların alışkanlıklarını kırmak çok zor. Uzun zamandır turkcell ve avea kullanan kişilerin operatörlerini değiştirme gibi niyetleri yok ve umarımda olmaz. Bu sayede vodafone'un güzel kampanyalarından yararlanabiliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.