Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• tcell bis gayet iyi özellikle 3g açıkken perfomans gayet iyi.cihazı modem olarak kullanmadım hiç internette olan işlemlerimin tümünü cihaz üzerinden yaptım zaten laptop filan an itibariyla ıskarta =)

2-3 günde şarj çok iyi bence. Ama 3G'de cihaz şarj'ı emiyodur muhtemelen.

Office kullanımı nasıl cihazın mail'den excel, word dosyası indirip incelediniz mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

quote:

Orijinalden alıntı: ackontheroad

quote:

Orijinalden alıntı: Dewil_may_cry

bende öyle bi durum yok bence gereken yerlere gidin konuşmaya iş işten geçmesin

bu arada wifi problemini çözdüm zamanında benim modeme mac filtresi koymuştum şimdü düzeldi

gel gelelim 2 sorum var şimdilik ilki turkcell le aldım ben telefonu ilk dönem faturam 70 lira gözüküyor 30 küsürü heryöne konuşmalı paketi ok de diğer 40 küsür nedir ben ilk taksitleri kredi kartıyla ödedim ilk sene için

ikincisi ise telefondan fizy app bulamadım hiç oun bi bulsam harika olacak ama

turkcell'in BIS hizmeti nasıl? Cihazı modem olarak kullandınız mı acaba?
    Birde telefonunuzun şarj durumu nasıl günlük kullanımınızı yazarsanız ve kaç gün gittiğini çok sevinirim.

tcell bis gayet iyi özellikle 3g açıkken perfomans gayet iyi.cihazı modem olarak kullanmadım hiç internette olan işlemlerimin tümünü cihaz üzerinden yaptım zaten laptop filan an itibariyla ıskarta =) sarj durumum ise ilk 1-2 gün olduğundan sürekli elimde hep upgrade kurcalama net filan derken full 1 günde bitti ama buaralar 2-3 günde 1 sarja koyuyorum edge net sürekli açık bbm filan açık o halde

cihazı alırken kutudan uyku modlu kılıf çıktı mı acaba?
    Yada aldıysanız nereden aldınız?
    Duyduğum kadarıyla çok işlevli bir kılıfmış.

• 1- genellikle 3g m kapalı arada açıyorum messengerlarda konuşurken özellikle word dosyaları pp dosyaları gayet güzel hafıza kartımda okul için dönem raporlarım vardı gayet fonksiyonel

2-kabım yok
  • merhaba arkadaslar hayırlı forumlar.bır arkadasımın telefonunu almayı dusunuyorum ama bu teller hakkında pek fıkrım yok cıhazın bırı bold9000 diğeri curve9300 ıkısı ıcınde 400tl dıyor curve yenı almıstı 1-2 ay oldu tertemız telefon sızce hangısını alıyım 9300 daha yenı model sanırım bırde fıyatı sızce nasıl uygunmudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_18

merhaba arkadaslar hayırlı forumlar.bır arkadasımın telefonunu almayı dusunuyorum ama bu teller hakkında pek fıkrım yok cıhazın bırı bold9000 diğeri curve9300 ıkısı ıcınde 400tl dıyor curve yenı almıstı 1-2 ay oldu tertemız telefon sızce hangısını alıyım 9300 daha yenı model sanırım bırde fıyatı sızce nasıl uygunmudur?

curve 9300 için 400 tl iyi bir fiyat ve siz 1-2 aylık cihaz diyorsunuz. Sıfır telefon bile diyebiliriz.

Bold ve curve serisi birbirlerinden çok farklı cihazlar. Tercih meselesi aslında ama bana sorucak olsanız curve modelini tercih etmenizi söylerdim. Hem yeni bir cihaz os6 işletim sistemi yüklenebiliyor. Şarj süresi daha uzun diye biliyorum. Ve ebat olarak bold 9000'den daha ele oturaklı ve küçük.

özellik olarak pek bir fark yok bildiğim kadarıyla tek fark 9300 işlemcisi daha iyi bold 9000'e göre. Tabi daha hızlı olması büyük bir fark aslında

• valla benım pek ısım olmaz sadece alo derım tel ıle bıde arada muzık dınlerım ugrasmam fazla dıger ıslerımı laptop ıle hallederım.9300un kutusu faturası vs herseyı var kulaklık vs kullanılmamıs alalı 1-2 ay oldu zaten ısı geregı telefonunu aksam 6 dan sonra kullanıyo:) ozaman ben 9300 tercıh edıyım madem fıyatta ıyı.
  • kesinlikle onu tercih edin. Siz almayı düşünmezseniz arkadaşınıza söyleyin ben alabilirim
  • bold 9000 artık eski bir model oldu. trackball u sorun çıkartabiliyor. 9300 ün navigasyon tuşu daha sağlıklı, hemde yeni bir model.
    9000 biraz kaba
  • quote:

kesinlikle onu tercih edin. Siz almayı düşünmezseniz arkadaşınıza söyleyin ben alabilirim

olabilir tabi neden olmasın kısmet bu ısler.mp3 kalıtesı nasıldır acaba kullanan varmı kulaklıkla tatmınkar olurmu yolculuklarda ınsanın canı sıkılıyo bu bahaneyle mp3 player tasımam barı.bırde hafızası kac gb bu aletın ekstradan hafıza kartı takılıyormu?
  • quote:

quote:

kesinlikle onu tercih edin. Siz almayı düşünmezseniz arkadaşınıza söyleyin ben alabilirim

olabilir tabi neden olmasın kısmet bu ısler.mp3 kalıtesı nasıldır acaba kullanan varmı kulaklıkla tatmınkar olurmu yolculuklarda ınsanın canı sıkılıyo bu bahaneyle mp3 player tasımam barı.bırde hafızası kac gb bu aletın ekstradan hafıza kartı takılıyormu?

müzik kalitesi yazıcaktınız galiba *** olarak çıkmış.

Kullanıcı yorumlarına bakılırsa iyi olarak nitelendirmişler. Hatta ipod'unu bıraktığını söyleyen kullanıcı bile gördüm. Zaten media tuşları eklenmesiyle ben BB'de artık müzik ve ses alanında da yenilik yapmaya çalıştığını düşünüyorum ve eminim tatminkardır.

Evet hafıza kartı takılıyor. Harici olarak 32 gb takılabiliyormuş fakat takan var mı bilmiyorum hiç okumadım forumlarda.
    Ama BIS üyeliği alırsanız ki tavsiyem alın. Hafıza kartına ihtiyaç duymazsınız. Fizy, Youtube gibi sitelerde istediğiniz gibi dalaşıp müzik ve video dinleyip izleyebilirsiniz.

• Bu arada siz cihazı almaktan vazgeçerseniz bana iletirseniz sevinirim bende curve 9300 modelini almayı düşünüyorum.

Teşekkürler.
  • evet müzik kalitesi yazmıştım çıkmamış.şimdi biraz araştrıyorum iyi yorumlar var tel hakkında teknosada gördüm sıfırını 749 muydu neydi fiyatı iyi geldi bana.birde sanırım cihazda os5 yüklü buna nerden baklıyo bilmiyorum ama:)daha once hıc blackberry kullanmadım yeni os6 çıkmış bunu nası yüklerim forumda rastlamadım bilen arkadaş varmı acaba?
  • cihazın kutusundan cıkan cd yüklüceksiniz ilk önce. Daha sonra blackberry desktop manager programıyla sürüm yükselticeksiniz. Zaten cihazı pc'ye bağladıktan sonra eğer üst sürüm var ise kendi kendine yükseltiyo size sorup. (benim okuduğum kadarıyla böyle ama daha detaylı incelemede bulunabilirsiniz. Belki ben yanlış biliyorumdur.)

www.blackberry.gen.tr sitesine kesinlikle üye olun aldıktan sonra.
    Sadece blackberry kullanıclarına ait bir site. Ve bu sitede emin olun yardımcı olurlar. Yararlı programlar, güncel sürümlerin paylaşıldığı bir site.
  • quote:

evet müzik kalitesi yazmıştım çıkmamış.şimdi biraz araştrıyorum iyi yorumlar var tel hakkında teknosada gördüm sıfırını 749 muydu neydi fiyatı iyi geldi bana.birde sanırım cihazda os5 yüklü buna nerden baklıyo bilmiyorum ama:)daha once hıc blackberry kullanmadım yeni os6 çıkmış bunu nası yüklerim forumda rastlamadım bilen arkadaş varmı acaba?

bu sorunun cevabını bende bekliyorum.. birde açık programları kapatma gibi bir seçenek varmı
  • evet o sıteye baktım baya yardımcı olunmus cogu ınsana.fakat bu 9300 ıcın resmı surum cıktımı acaba?bb nın sıtesınde ben goremedım heralde ınsanlar baska bır yerden edındıklerı surumu yukluyolar bu yuzden sorun cıkıyo sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

quote:

evet müzik kalitesi yazmıştım çıkmamış.şimdi biraz araştrıyorum iyi yorumlar var tel hakkında teknosada gördüm sıfırını 749 muydu neydi fiyatı iyi geldi bana.birde sanırım cihazda os5 yüklü buna nerden baklıyo bilmiyorum ama:)daha once hıc blackberry kullanmadım yeni os6 çıkmış bunu nası yüklerim forumda rastlamadım bilen arkadaş varmı acaba?

bu sorunun cevabını bende bekliyorum.. birde açık programları kapatma gibi bir seçenek varmı

menu tuşuna uzun süre basılı tutlunca arka planda çalışan programlar gözüküyor. o programa girdikten sonra tekrar menu tuşuna basıp "kapat" derseniz program kapatılır.

• quote:

evet o sıteye baktım baya yardımcı olunmus cogu ınsana.fakat bu 9300 ıcın resmı surum cıktımı acaba?bb nın sıtesınde ben goremedım heralde ınsanlar baska bır yerden edındıklerı surumu yukluyolar bu yuzden sorun cıkıyo sanırım.

evet resmi sürüm var o yuzden cihazı pc'ye bağladıktan sonra kendi kendine update ediyor cihazı. Diğer sitede paylaşılanlar türkiye sürümü çıkmadan kullanmak isteyen kullanıcıların diğer ülkeler için olanları paylaşmalarıydı. Bir nevi deneme yapıyorlardı diyebiliriz.

Dediğim gibi bildiğim kadarıyla sürümde herhangi bir problem yok. Os6 stabil hale geldi diye biliyorum. Hatta Bold 9900 Os7 sürümü bile gelicek.

• benim 9300 OS6 BB Masaüstü programını yükledim ilk aldığımda ordan OS'i yükselttim 5'ten 6'ya çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: profiteer

benim 9300 OS6 BB Masaüstü programını yükledim ilk aldığımda ordan OS'i yükselttim 5'ten 6'ya çıkmış

evet dediğim gibi blackberry desktop manager'dan sürüm yükseltilebiliyor.
    ve os6 gerçekten os5'e göre daha iyi bence
  • demek biz biraz geri kalmışız pek alakam olmadıgından dedıklerınız dogrudur bu telıde 2-3 sene kullanır sonra artık ne cıkarsa onu alırız:)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.