Şimdi Ara

blackberry 9900 50 mb uzeri dosya inmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar oncelikle forum sitelerine forum acmak konusunda kayda deger ilk tecrubemdir. Dogru yeremi actim bilmiyorum. Ama artik bu sorunu birilerine acmaliydim 1 haftadir aramadigim site kalmadi. Blackberry 9900 kullanicisiyim vodafone hattim ve bis paketim var. Bb tarayici uzerinden ne yaptiysam 50 mb uzeri dosya indiremedim boyut buyukdiye hata veriyor sanirim. Opera mini ile denedim ama inene kadarben telefonun icerisine girsem dusyayi alip telefonuma getirsem daha kolay olur. 10 mb ta bir iptal oluyor tekrar baslatiyorum (internette baska hicbir islem yapmasamda ayni). Hicbirsey icin bukadar ugrasmazdim oluruna birakirdim ama bu sefer gercekten farkli ilk defa buu kadar inadim tuttu. Yardim edebilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden bis kullanırdım ama hiç dosya indirme yapmamıştım.Sadece mail trafiği için kullanırdım. o yüzden pek bir şey diyemem ama Wifi üzerinden denediniz mi? Belki Bis paketinde 10 mb dan fazla indirmeye izin yoktur. Mobil veriyi kapatıp wifi üzerinden bir deneyin bakalım ne olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.