Şimdi Ara

Amerika'da iPhone 15 Pro Max 1TB hediyeli Tarife kampanyasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, adamlar iPhone 15 Pro Max 1 TB'i ayda 21 dolara veriyorlar. Bedava ya hicbisey, keske ulkemizde de boyle bise olsaydi.

NOT: Ironidir, $Tarifenin fiyatina ve 36 ay sozlesmeye kimse dikkat etmiyor, iPhone 15 Pro Max size $5,112 dolara gelmis oluyor, ama kimin umrunda, bizim genclige ben bunun tamamini satar, stok eritirim, bir de hayir dualarini alirim, isin garibi, 3 yilin sonunda sadece $756 dolar odedik sanarlar :D:D:D, Pirocular, dersimciler ah sizi sizi :D (Hukumeti desteklemiyorum, iki tarafin al birini vur otekine :)

Amerika'da iPhone 15 Pro Max 1TB hediyeli Tarife kampanyasi

• 24.03.2024 günü Iphone 15 ProMax 1TB Natural Titanium' u Lincoln Road Apple Store' dan 1.700 USD' a satın almıştım...

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Evet Pazar günüydü ben zaten hissettim hocam, aklıma geldi Cem hocam şimdi çekmiştir yeni bi aypon 15 Pro Max 1 TB diye. Ben de Samsung S10 Plus'ıma bakıp iç geçirmiştim. Ama bugüne bugün elimde S23 var, şimdi gururla dolaşıyorum sokaklarda. Kendime güvenim geldi. Dışarı çıkmaya başladım, geleceğe güvenle bakıyorum artık. Hey gidi S23 hey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 12 Ağustos 2024; 21:41:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.