Şimdi Ara

BLACKBERRY 9900 BOLD KVK GARANTİLİ VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMA UYGUN FİYATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • VATAN BİLGİSAYARDAN ALMIŞ OLDUĞUM KVK GARANTİLİ CİHAZIMI SATIYORUM CİHAZIN KUTUSU FATURASI GARANTİ BELGESİ VARDIR GARANTİLİDİR KUTUSUNDAN ÇIKAN ORJİNAL KILIFINA KADAR VARDIR SORUNSUZDUR TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM FİYATIDA 370 TL PAZARLIKSIZDIR 365 TL BİLE OLMAZ ACİL İHTİYACIM OLDUĞU İÇİN SATIYORUM VE UYGUN FİYATA VERDİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM SİTE ÜZERİNDEN YADA 05078295234 BU NUMARADAN WHATSAPPDAN YAZARSANIZ HEMEN GERİ DÖNÜŞ YAPABİLİRİM İSTEYENLERE FOTOĞRAFLARI ATILIR
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     BLACKBERRY 9900 BOLD KVK GARANTİLİ VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMA UYGUN FİYATA BLACKBERRY 9900 BOLD KVK GARANTİLİ VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMA UYGUN FİYATA BLACKBERRY 9900 BOLD KVK GARANTİLİ VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMA UYGUN FİYATA
     BLACKBERRY 9900 BOLD KVK GARANTİLİ VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMA UYGUN FİYATA BLACKBERRY 9900 BOLD KVK GARANTİLİ VATAN BİLGİSAYARDAN ALINMA UYGUN FİYATA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Safe Zone -- 11 Kasım 2013; 14:54:59 >

• Kaç ay garantisi var?Siz ne zamandır kullanıyorsunuz?
    Bataryası kaç gün gidiyo?
    Nerede ikamet ediyorsunuz?
  • resim bekliyorum hocam
  • legotr kullanıcısına yanıt
    2 3 ay garantisi kaldi hocam telefon kutusunda bekliyor kullanilmadi istanbulda oturuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden kullanmadınız peki özel değilse öğrenebilir miyim?
  • legotr kullanıcısına yanıt
    Note3um var hocam onu kullanıyorum

• Telefonun aksesuarlarının kutu-fatura fotoğraflarını pm atabilirsen işi sonuca bağlayabiliriz usta.müsait olduğun bi vakit pm atarsan sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Resim eklenmiştir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.