Şimdi Ara

Blackberry Bold (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
1
Favori
71.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar acil bir telefon almam gereiyor. BlackBerry Gold hakkında yazılan çoğu yorumları okudum ancak hala satın alma konusuna veremedim. Sonuç olarak sizce almalımıyım almamalıyım ?. Lütfen Acil Cevap Verin. Saygılar.
  • tek dezavantajı braz genıs oması ve kamerasının 2 mp olması gercı 2 mıkı guzel cekıyo ama yıne bı 3 olsa daha ıyı olrmus onun dısında almamak ıcın hcbr neden goremıyorm =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuncokanz

pili 1,5 gün gidiyor cihazdan çok memnunum içinde navigasyon bile var.
    turkcell dükkanında 1099 ytl kdv dahil peşin fiyatı eğer turkcell premium üyesiyseniz %25 indiriminiz var. yada 18 aylık 99 ytl faturanıza yansıması için tahaütname imzalıyorsunuz...

Turkcell PREMİUM üyelikten biraz bahsedebilir misiniz?Kimler buna üye olabilir veya nedir tam olarak...Tesekkürler!!!Ayrıca ben bu BİS olayını hala tam anlayabilmiş degilim ben E-mail destegi istemiyorum bana wi-fi yeter dedigim zaman BİS actırmak zorunda degilim ve cihazın bütün özelliklerini kullanabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ars287duff

sonuç olarak şuna mı geliyoruz bu cihazı aldığımızda mutlaka ama mutlaka kullandığımız hattın data hattı açık olacak hatta hattların sınırsız gprs yada edge kampanyalarına üye olmamız gerekiyor öylemi?
    Turkcell 18 ay boyunca ayda 99 ytl faturanıza yansıtıyor ve sınırsız edge veriyor ve bold sizin oluyor.

Bu cihazı Turkcell den almak istiyorsan ki en mantıklısı bu.cunku BIS olmadan bu cihazdan verim alman zor.BIS denen olayı arkadaslar acıklamıs zaten.Benim cihazı alalı 2.gunum.I phone almayı dusunurken bu cihazı inceledm ve dusunmeden kararımı verdm aldım.Tek kelimeyle cihaz mükemmel.ekran kalitesi muthis.cihazın multimedya özellklerinin yanı sıra office özellkleride kulanıslı ve harika.anlasıldıgı gibi ben cihazı cok begendim

Evet Turkcellden 18 ay boyunca taahut veryorsun ve aylık 99 ytl(tüm vergiler dahil)BIS üyeligi ile birlikde cihaza SAHIP oluyorsun.sadece 6 aylık bi gecmisi olan adına ait turkcell faturalı hatta sahip olman gerek.Bunun dısında ekstra bi basvuru gereksinimn yok.

Icerisinde aldıgın anda kullanıma hazır haritalar var(navigasyon anladıgım kadarı ile).Fakat cihazı almanızla hak kazandıgınız navigasyon programı değil o.3 tane msj gelior ibb,matriks ve navigasyon programnı indrebilmek icin.Sorularınız olursa elimden geldigince yardımcı olmaya calısırım arkadaslar

Not:premium üyelik denen şey aslında platınum üyelik.bunun için alo 1200 ve üstü turkcell paketlernden birine abone oluyorsunuz. daha sonra %25 indirimnz oluyor.ama sakın yanılmayın indirimli denen rakam ile normal abonenin aldıgı rakam arasında kurus fark yok!!!

Sedat2222 cihazın özellkleri ortada.sana uygun özellkse bunlar gönül rahatlıgı ile al derim.cihaz üstünde barındırdıkların hakkını veren bi cihaz...

• cihazın menülerinde neler var kısaca yazabilirmisiniz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: joeblack_07

cihazın menülerinde neler var kısaca yazabilirmisiniz..

Belirtilen özellikleri kullanabilmeniz verebilceginiz komut simgeleri var.Sorunuz net anlasılır olmadıgından daha netlestremyorum cevabı...

http://www.blackberry.com/blackberrybold/ buradan daha detaylı görsel bilgi alabilrsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 7 Eylül 2008; 23:02:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hiperkene

Arkadaşlar

aynı soruyu her yere yazıp kirlilik yaratmak istemiyorum şu konuda bana yardımcı olabilcek kimse var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_26045288/tm.htm

Şimdiden teşekkür ederim..

arkadaşlar yoğun ilginize çok teşekkür ederim sorunu çözdüm...
  • Arkadaşlar bold hakkında aklıma takılan birkaç soru var konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim;

1. BİS aboneliği olmadan wifi kullanarak internet tarayıcısıyla internete girebilirmiyim.
    2. BİS aboneliği olmadan örneğin gmail hesabıma telefonun mail istemcisiyle ulaşabilirmiyim yoksa tarayıcısını kullanarakmı gmail den maillerimi okuyabilirim.
    3. BİS olmadan wifi bağlantısıyla telefonun tüm özelliklerini kullanabilirmiyim.

CEvaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanbodyguard

Arkadaşlar bold hakkında aklıma takılan birkaç soru var konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim;

1. BİS aboneliği olmadan wifi kullanarak internet tarayıcısıyla internete girebilirmiyim.
    2. BİS aboneliği olmadan örneğin gmail hesabıma telefonun mail istemcisiyle ulaşabilirmiyim yoksa tarayıcısını kullanarakmı gmail den maillerimi okuyabilirim.
    3. BİS olmadan wifi bağlantısıyla telefonun tüm özelliklerini kullanabilirmiyim.

1.Kesin olmamkla beraber verim alamazsınız wifi den.cnkü BIS den bagımsız bi özelligi hemen hemen yok gibi.bu sorunu yasayan birinin yazısını okudum ve bu seklde yanıt verilmis kendisine.
    2.BIS olmadan cihazdan mail okuyamazsınız cünkü cihaz önce servis saglayıcısı tarafından tanımlanmalı daha sonrasında kullanıcı adınızla mail adreslerinizi tanımlamalısınız.yani bunun icin sart.
    3. 1. sorunun cevabındaki gibi verim alamazsınız internetten bu seklde.Kaldıki sadece telefon olarak kullanırım diorsanz(BIS olmadan baska bi anlama gelmior)o zamanda yanlıs bi secim olacakdır bu sizin icin.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Arkadaşlar bold hakkında aklıma takılan birkaç soru var konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim;

1.Kesin olmamkla beraber verim alamazsınız wifi den.cnkü BIS den bagımsız bi özelligi hemen hemen yok gibi.bu sorunu yasayan birinin yazısını okudum ve bu seklde yanıt verilmis kendisine.
    2.BIS olmadan cihazdan mail okuyamazsınız cünkü cihaz önce servis saglayıcısı tarafından tanımlanmalı daha sonrasında kullanıcı adınızla mail adreslerinizi tanımlamalısınız.yani bunun icin sart.
    3. 1. sorunun cevabındaki gibi verim alamazsınız internetten bu seklde.Kaldıki sadece telefon olarak kullanırım diorsanz(BIS olmadan baska bi anlama gelmior)o zamanda yanlıs bi secim olacakdır bu sizin icin.

Teşekkür ederim cevabınız için.....Cok güzel bir cihaz yapmışlar ama oparatörlere bu kadar bağımlı olması çok kötü olmuş, servis fiyatları da çok ucuk BIS için trkcell 40 ytl istiyor ayda.....Ben bold sevdasından vazgeçtim aynı paraya Nokia N95 8GB veya muadili bir telefon almak daha mantıklı benim için ama tabi sürekli iş için mail alışverişi olan kişilerin çok işine yarayan bir cihaz maliyeti her ne kadar yüksesk olsada.Kısacası iş için değilde normal kullanım için maliyetinin yüksesk olması nedeniyle bence tercih edilmemeli......

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

quote:

Teşekkür ederim cevabınız için.....Cok güzel bir cihaz yapmışlar ama oparatörlere bu kadar bağımlı olması çok kötü olmuş, servis fiyatları da çok ucuk BIS için trkcell 40 ytl istiyor ayda.....Ben bold sevdasından vazgeçtim aynı paraya Nokia N95 8GB veya muadili bir telefon almak daha mantıklı benim için ama tabi sürekli iş için mail alışverişi olan kişilerin çok işine yarayan bir cihaz maliyeti her ne kadar yüksesk olsada.Kısacası iş için değilde normal kullanım için maliyetinin yüksesk olması nedeniyle bence tercih edilmemeli......

Rica ederim.Normal kullanım icin N95 8gb düsünmeniz oldukca makul bi karar.gerek multimedya gerek cihazın diger özellkleri acısından operatorlere baglı kalmadan hemen hemen boldla es deger olan kullanımıda daha duzenli bi cihaz.tavsiye ederim acıkcası nokia N95i

• Arkadaşlar bi sorum olck bu cihazı butun turkcell shoplardan edinebilirmiyiz?
    almak için şartlar neler ve tüm masrafları ne kadar ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariscan16

Arkadaşlar bi sorum olck bu cihazı butun turkcell shoplardan edinebilirmiyiz?
    almak için şartlar neler ve tüm masrafları ne kadar ?

Aynı sayfada sordugun sorunun cevabı mevcut sanırım dikkatli okumadın arkadasım.Tum trkcell extralarda bu cihaza sahip olablrsin.Extra masraf yok.faturana yansıyor 99 ytl lik tutar...en az 6 aylık faturalı hat sahibi olman şart!!!
  • Cevabın için teşekkür ederim değerli arkadaşım fakat sormamın sebebi teyit almak içindi çünkü bugün turkcell shopa gittiğimde bold un 1.150 ytl olduğunu fakat 18 ay boyunca 39 ytl odeyeceğimi taahhüt edersem yüzde 25 indirimli olacağını söyledi demek ki yeterli bilgiye sahip değil...
  • quote:

Cevabın için teşekkür ederim değerli arkadaşım fakat sormamın sebebi teyit almak içindi çünkü bugün turkcell shopa gittiğimde bold un 1.150 ytl olduğunu fakat 18 ay boyunca 39 ytl odeyeceğimi taahhüt edersem yüzde 25 indirimli olacağını söyledi demek ki yeterli bilgiye sahip değil...

sakın arkadasım ordan alıym falan deme eger düsünüyorsan.onlar sana kendilerinin kar edecegi yolu sölemisler.taahüt verdigin zmn cihaza ekstra bi ücret vermiyorsun.yüzde 25 die bi indirim yok buna sakın inanmayın arkadaslar..!!!TURKCELL de her çalısanın bildigi farklı bi standartları yok.eger almayı düsünüyorsan seni bu konuda yönlendirebilirim barıscan arkadasım..

• evet düşünüyorum almayı hatta bugün öyle demeseydi oradaki eleman alma niyetiyle gitmiştim... yardımcı olursan çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariscan16 -- 12 Eylül 2008; 22:04:47 >
  • quote:

evet düşünüyorum almayı hatta bugün öyle demeseydi oradaki eleman alma niyetiyle gitmiştim... yardımcı olursan çok sevinirim

Sana yakın bir TURKCELL EXTRA ya git ama TURKCELL EXTRA olsun özellkle.ordaki elemana 18 ay 99 ytl sınırsız internet taahütlü(BIS denen)blackberry bold almak istyorum diosun sana taahütname hazırlıyorlar sözleşme yapılıor ve bir kurus vermeden cihazını anında alıyorsun ve kullanmaya baslıyorsun...zaten bu cihazın sadece 18 aylık taahütname secenegi var.anlıyacagın bu kadar basit arkadasım.aldıgın zaman burdan bizimle paylasırsan seviniriz
  • Kafayı yemek üzereyim başka extra ya gittim bu sefer de adam demezmi 18 ay 125 ytl dedim 99 ytl olduğunu okudum internetten 125 sözü eden kimse yok adam da dedi ben size kdv li fiyatı soyluoyorum.. bu doğrumu arkadaşlar 99 ytl + kdv mi?
  • +kdv yada +ötv çünkü faturaya yansıtacakları hizmet bedeli bunun mutlaka vergisi var bana çok mantıklı gelmedi. cihaz çok güzel ama kampaya biraz şişirme.
  • quote:

Kafayı yemek üzereyim başka extra ya gittim bu sefer de adam demezmi 18 ay 125 ytl dedim 99 ytl olduğunu okudum internetten 125 sözü eden kimse yok adam da dedi ben size kdv li fiyatı soyluoyorum.. bu doğrumu arkadaşlar 99 ytl + kdv mi?

Ya bu TURKCELL nasıl egitim veriyor bu baglı oldukları yerdeki calısanlara hayret valla.arkadasım tüm vergiler dahil 99 ytl.ekstra kdvyi neresinden cıkarıolar..dedigim gibi 99 ytl ye sınırsız internet ve kdv ötv aklına gelen ne varsa vergi falan dahil.extra 1 kurus bile hizmet bedelide alınmıyor.faturana yansıyor 99 ytl.sen 99 ytl lik blackberry bıs kampanyası de eger hala ısrar ederse kdv caz cuz die orayı hemen 444 0 532 ye sikayet et ayrıca acsın baksın turkcellin sayfasına okusunlar.ulan ne adamlar var + kdv diolar ya

ars287duff arkadasım kampanyada sisrme yok turkcell net sekilde bildiryorda böle uyanıklar neyin pesinde onu bende anlamadım.8 gündür cihazı kullanıyorum oldukca memnunum.imzamdaki diğer cihazlara pek vakit ayıramıyorum bile bu yüzden

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.