Bildirim
BlackBerry Bold 9000?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ne amaçla kulanıcaksın ? ben iş amaçlı kullanıyorum çok memnunum .. -
quote:
Orijinalden alıntı: theunforgettable
ne amaçla kulanıcaksın ? ben iş amaçlı kullanıyorum çok memnunum ..
Ben normal seyler için kullanıcam hocam.
Arama.mesaj.internette gezinme bu 3'lü için kullanıcam.İphoneyi bırakıp bold'a gecmek sacma olur mu? -
bence gerek yok blackberry genelde iş için kulanılır iphone nun varsa bence devam et ama değişiklik olsun dersende alma demem bilirsin her iki telinde kendıne göre özellikleri var
su an tekrar alıcak olsam blackberry alırım farklı bir cihaz iphonuda seiyorum oda dehset tabiki :) sormak istedıgın baska bısey varsa cevaplarım -
quote:
bence gerek yok blackberry genelde iş için kulanılır iphone nun varsa bence devam et ama değişiklik olsun dersende alma demem bilirsin her iki telinde kendıne göre özellikleri var
su an tekrar alıcak olsam blackberry alırım farklı bir cihaz iphonuda seiyorum oda dehset tabiki :) sormak istedıgın baska bısey varsa cevaplarım
ögrenci adamsin sana gelmez bosuna kasma hocam iphoneyle devam et diyorusun -
kısaca evet :D -
quote:
kısaca evet :D
tesekkurler hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X