Şimdi Ara

blackberry bold 9700

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba bir arkadastan 200 tl ye 9700 alicam ancak kasasi darmadagin mikrafonu bozuk ayni zamanda da pili tukenmis durumda sizce hepsini yaptirmak ne kadara patlar ?

• 500 liraya bulabilirsin sağlam 2.el olarak. 300 liraya bile yapsan bunların hepsini uğraşmaya değer mi?
  • Bende zaten 9300 var 9300u anneme hediye edip kendime 9700u aliyim diyorum ama banada sanki degmez gibi geliyor bu kadar ugrasmak.
  • Bence de değmez. 500 550 ver temiz bir ikinci el al bence.
  • Garantisi var ise mikrofon olayı çözülebilir. Garantisi yoksa bile tanıdığın sağlam bir serviste 50 tl civarına çözülebilecek bir durum bu. Kasa için de turkcell den 150 tl ye full kasa temin edebilirsin total de 450 tl yapar ki 2. el alacağın 9700 de 550 tl dir.

Hem 100 tl kar sağlarsın hemde kozmetik yönden sorunsuz harika bir makine olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

Garantisi var ise mikrofon olayı çözülebilir. Garantisi yoksa bile tanıdığın sağlam bir serviste 50 tl civarına çözülebilecek bir durum bu. Kasa için de turkcell den 150 tl ye full kasa temin edebilirsin total de 450 tl yapar ki 2. el alacağın 9700 de 550 tl dir.

Hem 100 tl kar sağlarsın hemde kozmetik yönden sorunsuz harika bir makine olur :)

Bilgilendirmen icin tesekkurler hocam cihazi arkadastan alip yaptirmaya karar verdim dediginiz gibi yeni kasa takilicagi icin kozmetik bakimindan 10da 10 olur benim tek derdim mikrafondu oda 50 tlye yapilicaksa sorun degilmis :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Garantisi var ise mikrofon olayı çözülebilir. Garantisi yoksa bile tanıdığın sağlam bir serviste 50 tl civarına çözülebilecek bir durum bu. Kasa için de turkcell den 150 tl ye full kasa temin edebilirsin total de 450 tl yapar ki 2. el alacağın 9700 de 550 tl dir.

Bilgilendirmen icin tesekkurler hocam cihazi arkadastan alip yaptirmaya karar verdim dediginiz gibi yeni kasa takilicagi icin kozmetik bakimindan 10da 10 olur benim tek derdim mikrafondu oda 50 tlye yapilicaksa sorun degilmis :)

Faydam olduysa ne mutlu :)
    Garantısı varsa mıkrofonu garantı de karsılar sızın de ısınıze gelır.

Iyı gunler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blackberry z10
    10 yıl önce açıldı
    blackberry bold hard reset
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: android137

quote:

Faydam olduysa ne mutlu :)
    Garantısı varsa mıkrofonu garantı de karsılar sızın de ısınıze gelır.

Iyı gunler :)

Malesef hocam garantisi doldu cihaz 2.5 senelik.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.