Blackberry Bold 9700 kullanıcısıyım. Sabah baktığımda durup dururken telefon kapanmıştı. Açmaya çalıştığımda beyaz bir ekranda JVM 545 ERROR yazıyor sadece altında da reset tuşu , resetlediğinde tekrar aynısı.
Dedim ki versiyon yüklemesi yapayım tekrardan düzelir, desktop manager yükledim versiyon yükledim pc'ye ve usb ile bağlayıp versiyonu cihaza yüklemek istediğimde desktop manager'da cihazınızı bağlayın gibi uyarı veriyor , daha sonra pili çıkardım tekrar bağladım bağlantı seçeneklerinden usb yi seçtim daha sonra tekrar denedim olmadı.
Yani şuanda asıl sorun versiyon atamıyorum telefona. Bir şekilde cihazı pc ye bağlamam gerek.
Bu konuda ve JVM 545 hatası ile ilgili bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
iyi günler.
javaloader veya bbsak ile cihazı wipe edin sonra bbsak ile yazılımı tekrar yükleyin düzelecektir.
olmuyor ikisini de denedim . bbsak hiç olmuyor cihazı görmüyor no device detected hatası alıyorum.
Javaloader da ise wipe için 4 e basıyorum Y diyorum blackberry yazıyorum hiçbir gelişme yok. Desktop Manager'a bağlanılmıyor.
Başka bir çaresi yok mudur?
Sorun çözüldü.
Apploader.exe ile.
Tüm ilgilenenlere teşekkürler.
arkadaslar merhaba... blackberry bold 9700 cıhazım var ve bugun jvm 545 hatasını verdı deskop menager usb baglantısını görmuyo baglı oldugu halde bana yardımcı olabılırmısınız rica etsem.
quote:
Orijinalden alıntı: moscino_e30
arkadaslar merhaba... blackberry bold 9700 cıhazım var ve bugun jvm 545 hatasını verdı deskop menager usb baglantısını görmuyo baglı oldugu halde bana yardımcı olabılırmısınız rica etsem.
c:program files\common files\research in motion\apploader klasöründe vendor.xml dosyasını silin sonra loader.exe dosyasını çalıştırın yeni yazılım yüklemesi yapılacaktır.
yüzbası dedıklerını aynen yaptım ama yıne olmadı cihaz uygulama secımı dıye bi pencere acıldı ve ordada sadece ekle secenegi aktif ne eklıcem ne yapıcam kafayı yıcem kardesım yaa bı el at lütfen