Şimdi Ara

Blackberry Bold 9700 ve Youtube

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar youtube a giriyorum videonun üzerine gelir Watch Video dedigimde.

'Web adresi bulunamıyor bu web adresinin geçerli oldugunu dogrulayın' hatası alıyorum

youtube a nasıl girecegim ? forumda aradım bulamadım

Turkcell Bis sınırsız kullanıyorum

bolt browser denedim çok dandik video izlenmiyor bile :D.. birde app world den XENOZU FREE YouTube® player for BlackBerry® denedim ondada açılmıyor nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaybey -- 20 Temmuz 2010; 22:31:02 >

• youtube yasaklı olduğundan ve blackberry'de flash destiği henüz bulunmaması nedeniyle sadece bolt browser ile izleme şansına sahipsin. başka şekilde izleme şansın yok malesef.
    ama video izlemek istiyorsan youtube yerinewww.vuclip.com deneye bilirsin sorunsoz olarak videoları ister indirir istersen indirmeden direk izlersin.
    ama yok ben illa youtube izliyeceğim dersen. sadece blot browser.
  • Konu baya eski ama arkadaş yanlış bilgilendirme vermiş. Eğer bu hata ile karşılaşan arkadaşlar olursa önce telefonun kendi tarayıcısından;

Seçenekler>>Tarayıcı Yapılandırması bölümüne girsin. Daha sonra buradan tarayıcı seçeneğini Hotspot Tarayıcı olarak seçsin.

Daha sonra Yine

Seçenekler>>Genel Özellikler bölümüne girin. Buradan varsayılan tarayıcıyı Hotspot Tarayıcı yapın.

Bir önceki menüye dönün ve " Önbellek İşlemleri " kısmından önbelleği temizleyin. Sonra birinci ve ikinci adımda yaptığınız adımları geri alın. Yani;

Tarayıcı Yapılandırması>> AVEA WAP2 ( Operatör örnek olarak verilmiştir )

Genel Özellikler>> Varsayılan Tarayıcı AVEA WAP2 ( Operatör örnek olarak verilmiştir )

Artık youtube videolarını açarken Web adresi bulunamıyor bu web adresinin geçerli oldugunu dogrulayın diye bir hata almayacaksınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.