Şimdi Ara

BlackBerry Bold 9900 nasıl bir telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
15.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BlackBerry Bold 9900 kullanan var mı yada bilgisi olan? nasıl bir telefon artıları eksileri neler? yazılım yada donanım problemi var mı bilgisi olan anlatabilir mi?

• ben kullanıyorum. bana göre sorunsuz ve mükemmel bir cihaz. yazılımı güncellerim hep. donma vs tarzı sorunla karsılasmadım. artıları ve eksileri için google dan aratabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

ben kullanıyorum. bana göre sorunsuz ve mükemmel bir cihaz. yazılımı güncellerim hep. donma vs tarzı sorunla karsılasmadım. artıları ve eksileri için google dan aratabilirsin.

Teşekkürler internete hızlı giriyor yani benim için önemli olan o oyun filan önemli değil mesaj sosyal ağlar ve internet önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak17329

quote:

ben kullanıyorum. bana göre sorunsuz ve mükemmel bir cihaz. yazılımı güncellerim hep. donma vs tarzı sorunla karsılasmadım. artıları ve eksileri için google dan aratabilirsin.

Teşekkürler internete hızlı giriyor yani benim için önemli olan o oyun filan önemli değil mesaj sosyal ağlar ve internet önemli

dediklerinin hepsini sorunsuzca kullanabilirsin. oyun oynanmaz zaten blackberry de.
  • quote:

quote:

sosyal ağlar olsun e-postalar olsun anlık bildirimler iPhone'a göre kat ve kat daha hızlı, imzamdan sallamadığımı anlayabilirsiniz

• quote:

BlackBerry Bold 9900 kullanan var mı yada bilgisi olan? nasıl bir telefon artıları eksileri neler? yazılım yada donanım problemi var mı bilgisi olan anlatabilir mi?

Bende kullanıyorum şiddetle tavsiye ederim hiç düşünmeden alabilirsin.
  • Şiddetle Almanızı Tavsıye ederım Kullanıyorum Bende. Tek Sıkıntı Batarya Ama Oda Düzeltiliyor yavaş yavaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • herkes memnun demek ki
  • quote:

herkes memnun demek ki

çok hem de :) iphone 3gs kullanıyordum önceden, üniversitede çalışıyorum ve fakültenin e posta adresini bir türlü tanıtamamıştım iphona,
    Fakat şimdi Bold 9900'ümde üniversiteden gelen e-posta yazışmalarını hiç kaçırmıyorum. Allah nazardan saklasın çok severek kullanıyorum. tam bir iletişim profosyoneli gerçekten de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevNiyaz -- 2 Mart 2012; 16:27:50 >
  • Bende öyle düşünüyorum ama herkes biraz daha para biriktir iphone4 al diyo
  • quote:

Bende öyle düşünüyorum ama herkes biraz daha para biriktir iphone4 al diyo

Bebe telefonu iphone. 9900 parasi ile zaten iphone alirsin. Iphone4 1600 tl. 9900 1800 tl civarinda.
  • IPhone ile BB sürekli kıyaslanıyor yanlış yere. Eğer akıllı telefon alacaksanız önce kullanmak istediğiniz özelliklere karar vermelisiniz. Gerçekten telefonda gelinen son noktayı merak ediyor bir oyuncak istemiyorsanız ve de BIS kullanacaksanız BB 9900 özellikle tercih edebilirsiniz. IPhone kullanan şirketteki ve çevremdeki arkadaşlarım BB'yi sürekli küçümserlerdi ta ki BB 9900'ı canlı görene kadar. Hepsinin ortak söylediği bir şey var "Oooo gerçekten çok iyi ve karizmatik bir telefonmuş.Dokunmatiği de iyimiş.Kaça bu cihaz ?" :)
  • Arkadaşlar bütün işletim sistemlerini test ettim fakat şu bblerdeki bis olayını anlamadım biri anlatabilir mi
  • aynen bende çözemedim şu bis olayını... normal internet paketi yapınca noluyor blackberry lerde... ayrıca bis paketleri de çok masraflı...
    avea da 1gb aylık net paketi 15 tl ama bis paketi 30 tl falan...
  • Bis blackberry e özel bir internet bağlantısı.Bu bağlantı için ayrıca ücret ödüyorsunuz.Blackberry nin kendine has özelliklerini kullanmak istiyorsanız (push mail, blackberry messenger, appmarket,facebook push vs) bis abonesi olmanız gerekiyor.Normal internet paketini telefona yüklediğiniz programlarda (opera,nimbuz vs) kullanabilirsiniz.Size tavsiyem kullanacağınız programa göre internet aboneliği alın.Yada iki bağlantıya da izin veren paket alın
  • bende hem bis hemde internet var mesela. interneti ayrıca ipad2 de de kullanıyorum. daha cok onun için aldım zaten.
  • quote:

bende hem bis hemde internet var mesela. interneti ayrıca ipad2 de de kullanıyorum. daha cok onun için aldım zaten.

bis varken ayrica internet paketine ne gerek var. iste bu ikisinin arasindaki ayrimi bir turlu anlayamiyorum. yani bis paketi aldiysam, internet paketine gerek var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

quote:

bende hem bis hemde internet var mesela. interneti ayrıca ipad2 de de kullanıyorum. daha cok onun için aldım zaten.

bis varken ayrica internet paketine ne gerek var. iste bu ikisinin arasindaki ayrimi bir turlu anlayamiyorum. yani bis paketi aldiysam, internet paketine gerek var.

bazı programlar ve internet siteleri bis dışında ücretlendiriliyor. ayrıca youtube da ücretli. öyle bis herseyi bedavaya getirmiyor kısaca.
  • quote:

quote:

quote:

bazı programlar ve internet siteleri bis dışında ücretlendiriliyor. ayrıca youtube da ücretli. öyle bis herseyi bedavaya getirmiyor kısaca.

Turkcell'in bis paketinde internette dahil diyor. Yani turkcell'de ayrıca internet paketi almayada gerek yok mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Turkcell'in bis paketinde internette dahil diyor. Yani turkcell'de ayrıca internet paketi almayada gerek yok mu?

trcell de 1gb itnernet dahil diye biliyorum. fiyatı da 30 tl. 1gb veriyi asacagını sanmıyorum. o yuzden almana gerek yok ekstradan. vodafone da internet dahil degil. fiyat 16 tl.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.