Şimdi Ara

BlackBerry Bold 9900 nasıl bir telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
15.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 gb internet dahil 17 lira gayet uygun degilmi. turkcellde bis alinca ayrica internet paketine gerek yok degilmi
  • Peki şarjı kaç gün gidiyor acaba?
  • 5 mail adresim var surekli mail geliyor.
    Gunde 25 - 30 arasi telefon gorusmesi
    Yapiyorum. Burodayken (gunde 8 saat) 3G yi kapali tutuyorum, pil
    1 gun- 24 saat gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvrenCCC

herkes memnun demek ki

ihtiyaçlarını bilip satın aldıktan sonra hiç bir problem yok ki zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saahin -- 27 Nisan 2012; 11:21:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O Meşhur Kel Adam ;)

Arkadaşlar bütün işletim sistemlerini test ettim fakat şu bblerdeki bis olayını anlamadım biri anlatabilir mi

Kullanım amacına göre sana kalmış bir olay bis olayı. Eğer bbm için aldıysan telefonu bis şart. Fakat whatsapp gibi programlarla kullanıcaksan telefonu bis şart değil.
    İndireceğin opera tarayıcı ile bissiz bir şekilde normal internet paketiyle kullanabilirsin.

Not: bbm, app market,facebook gibi programları bis'siz sadece wifi bağlantısıyla kullanabiliyorsun.

• Eger blackberry aliyorsaniz ve bissiz kullanmanin e72den farki yok. 9900 ve bis muthis keyif, blackberrynin butun ozelliklerini kullaniyorsunuz. Eger bis almayacaksaniz blackberry almanizada gerek yok.
  • Üst düzey bir telefon pişman olmazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

Arkadaşlar bütün işletim sistemlerini test ettim fakat şu bblerdeki bis olayını anlamadım biri anlatabilir mi

Kullanım amacına göre sana kalmış bir olay bis olayı. Eğer bbm için aldıysan telefonu bis şart. Fakat whatsapp gibi programlarla kullanıcaksan telefonu bis şart değil.
    İndireceğin opera tarayıcı ile bissiz bir şekilde normal internet paketiyle kullanabilirsin.

Not: bbm, app market,facebook gibi programları bis'siz sadece wifi bağlantısıyla kullanabiliyorsun.

BBM bis olmadan wifi ile de çalışmaz diye biliyorum...

• Bis almayacaksan zaten blackberry 9900 almaya gerek yok. 1500 lira vericen telefona ve butun ozelliklerini kullanamayacaksin. Sacma bis blackberrynin olmazsa olmazidir bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmckr

Bis almayacaksan zaten blackberry 9900 almaya gerek yok. 1500 lira vericen telefona ve butun ozelliklerini kullanamayacaksin. Sacma bis blackberrynin olmazsa olmazidir bence.

katılıyorum...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the_derek

quote:

BBM bis olmadan wifi ile de çalışmaz diye biliyorum...

aynen. ben de onu yazdım. '' Eğer bbm için aldıysan telefonu bis şart. ''

• ben turkcelle geldiği ilk günden geçen haftaya kadar kullandım.

ilk gelen telefonlarda seri no.su 3585 ile başlayanlarda (benim tahminim) kronik bozukluklar vardı. takılıyor, kendi kendine restart atıyor vs.vs. sonundan 7. kez KVK ya gitti ve (arka kapak ve pil hariç) değiştirildi.
    yeni gelen cihazda ise bi sıkıntı yok gayet stabil çalışıyor.
    şarj için 7.0 sürümünde 1, 7.1 sürümünde ise 1,5 gün gidiyor (çok yoğun kullanımda bu veriler ki bence gayet yeterli)

çok yeri değil ama bende satıyorum ilgilenirseniz pm atabilirsiniz...
  • Bende 9900 almak istiyorum çok hoşuma gidiyor telefon, uzun zamandır HTC kullanıcısıyım, windows mobiledan şuanda kullandığım (Sensation) androide kadar ama sıkıldım bu tarz telefonlardan, oyun oynamıyorum artık o kadar kaliteli oyunlar olmasına rağmen sadece tavla oynuyorum o derece bıktım yani :) fakat bu bis paketiyle ilgili bi yazı okudum aynen aşağıya kopyaladım..

Blackberry sahibi tüm TURKCELL aboneleri !!! LÜTFEN KESİNLİKLE BİLGİLENİN…

Turkcell artık BIS paketinden hiç ayırt etmeden tüm internet bağlantılarını düşüyor (BBM Messenger, wap, internet vb.) Önceden BIS paketleri sadece BBM messenger veya BBM APPS kullanılınca düşüyordu ve diğer normal WAP bağlantılarımızı internet paketimizden düşüyordu. BIS paketi bitince diğer pakete geçiyor ve diğer paket standart internet paketi olduğu için tüm Blackberry özellikli internet bağlantılarınızı ücretlendiriyor (BBM Messenger, BBM Apps bağlantıları gibi). İlk olarak hiç ayırmadan bütün internet bağlantılarınızı Blackberry paketinden düşüyor. Kullanım detaylarınızı hemen inceleyin lütfen. İnternet paketlerinden birinin (BIS veya standart İnternet paketi) bitme tarihi yaklaşmasına rağmen hiç eksilmediğini ve aynen durduğunu göreceksiniz. Kısaca artık WAP bağlantılarınızıda BIS paketinizden düşüyor sonra BIS paketiniz yok diye ücretlendirme yapıyor. Tüketici hakem heyeti veya Tüketici mahkemesi nezdinde hemen girişimlerde bulunalım. Lütfen bu konuyu iyice araştıralım felaket bir uyanıklık bulmuşlar.

şimdi bende turkcell full paket var ve turkcelden 12 ay taksitle bis içinde alırsam, benim 1gb paketim zaten var internet için ama ayrıca 1gb da bis paketi olacak peki bu şikayetçi olan arkadaşın dediği gibiyse ben ayda 1gb neti rahat deviriyorum cepte.. hepsi bis ten giderse ve benim 1gb normal tarifeden olan paketim olmasına rağmen bis işlemleri için ayrıcamı faturaya para yansıyacak.. böyleyse hiç hoş olmayacak gibi..

• quote:

Orijinalden alıntı: madprospar

Bende 9900 almak istiyorum çok hoşuma gidiyor telefon, uzun zamandır HTC kullanıcısıyım, windows mobiledan şuanda kullandığım (Sensation) androide kadar ama sıkıldım bu tarz telefonlardan, oyun oynamıyorum artık o kadar kaliteli oyunlar olmasına rağmen sadece tavla oynuyorum o derece bıktım yani :) fakat bu bis paketiyle ilgili bi yazı okudum aynen aşağıya kopyaladım..

Turkcell artık BIS paketinden hiç ayırt etmeden tüm internet bağlantılarını düşüyor (BBM Messenger, wap, internet vb.) Önceden BIS paketleri sadece BBM messenger veya BBM APPS kullanılınca düşüyordu ve diğer normal WAP bağlantılarımızı internet paketimizden düşüyordu. BIS paketi bitince diğer pakete geçiyor ve diğer paket standart internet paketi olduğu için tüm Blackberry özellikli internet bağlantılarınızı ücretlendiriyor (BBM Messenger, BBM Apps bağlantıları gibi). İlk olarak hiç ayırmadan bütün internet bağlantılarınızı Blackberry paketinden düşüyor. Kullanım detaylarınızı hemen inceleyin lütfen. İnternet paketlerinden birinin (BIS veya standart İnternet paketi) bitme tarihi yaklaşmasına rağmen hiç eksilmediğini ve aynen durduğunu göreceksiniz. Kısaca artık WAP bağlantılarınızıda BIS paketinizden düşüyor sonra BIS paketiniz yok diye ücretlendirme yapıyor. Tüketici hakem heyeti veya Tüketici mahkemesi nezdinde hemen girişimlerde bulunalım. Lütfen bu konuyu iyice araştıralım felaket bir uyanıklık bulmuşlar.

şimdi bende turkcell full paket var ve turkcelden 12 ay taksitle bis içinde alırsam, benim 1gb paketim zaten var internet için ama ayrıca 1gb da bis paketi olacak peki bu şikayetçi olan arkadaşın dediği gibiyse ben ayda 1gb neti rahat deviriyorum cepte.. hepsi bis ten giderse ve benim 1gb normal tarifeden olan paketim olmasına rağmen bis işlemleri için ayrıcamı faturaya para yansıyacak.. böyleyse hiç hoş olmayacak gibi..

iki cihaz birden kullanabilirsin benim gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: madprospar

Bende 9900 almak istiyorum çok hoşuma gidiyor telefon, uzun zamandır HTC kullanıcısıyım, windows mobiledan şuanda kullandığım (Sensation) androide kadar ama sıkıldım bu tarz telefonlardan, oyun oynamıyorum artık o kadar kaliteli oyunlar olmasına rağmen sadece tavla oynuyorum o derece bıktım yani :) fakat bu bis paketiyle ilgili bi yazı okudum aynen aşağıya kopyaladım..

iki cihaz birden kullanabilirsin benim gibi

Nasil yani turkcellde boyle bir sorunmu var. Yani ben 1gb kullanimi gecmeme ragmen extra data parasimi vericem?

• Bende Turlcell VINN 3G var ve bunu HTC Evo 3D de kullanabiliyordum. BlackBerry Bold 9900 alacağım VINN 3G yi bunda da kullanma şansım var mı? Bir de bis paketi olmadan VINN ile BBM, facebook gibi programları kullanabilir miyim? yoksa ayrıca bis paketi mi almam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Merock

Bende Turlcell VINN 3G var ve bunu HTC Evo 3D de kullanabiliyordum. BlackBerry Bold 9900 alacağım VINN 3G yi bunda da kullanma şansım var mı? Bir de bis paketi olmadan VINN ile BBM, facebook gibi programları kullanabilir miyim? yoksa ayrıca bis paketi mi almam gerekiyor?

bbm için bis şart hocam. facebook vs normal internet ile opera tarayıcı ile kullanılıyor.
  • ıphone 4s kullanıyorum fakat telefondan sıkıldım blackberry 9900e geçiş yapsam sizce pişman olurmuyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 19 Mayıs 2012; 4:04:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AR_159

ıphone 4s kullanıyorum fakat telefondan sıkıldım blackberry 9900e geçiş yapsam sizce pişman olurmuyum?

bence olmazsanız. ama fazla oyun derdiniz yoksa tercih edin. yada benim gibi ikisini de kullanın.
  • arkadaslar bende bugün blackberry bold 9900 beyaz renkten aldim üstelik kvk dan ama 2 tane sorum olacak cook önemli sizlerden kullanan arkadaslar cvplarsa sevinirim. 1. sorum arka kapagi tam takiyorum ama telefonu kullanirken cook hafif baskida kapak bariz ice batar gibi oluyor 2. sorum ise telefonun ekrani ile tuslari ortasinda bulunan tuslar bölümü kismi hafif cikinti var gibi yani ana ekrandan asagi parmagimi indirirken elime takiliyor bariz.. ben anlamadim telefonun kendi hali mi böyle kücük yerde oturdugum icin ve bu telefonu satacak bir bayii olmadigi icin kiyaslayamadim bilgilendirirseniz sevinirim duruma göre kvk ya yollucm
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.