Şimdi Ara

BlackBerry Bold 9900 video inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
38.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bold 9900 kullanıyorum gerçekten memnunum..
  • Ihtiyaca gore telefon alinmali. Misal ben 9000 kullaniyorum, kamerayi hic kullanmadim, bozuldu da zaten kamerasi orasi ayri :D sonra oyun oynamam telefonda, muzik bile dinlemem, ama internete cok girerim bbm I kullanirim, mail alis verisi yaparim, temaymis oyunmus takilmam bunlara. Bi whatsapp, facebook, twitter, bbm, mailler, foursquare den baska da dogru duzgun uygulama kullanmam. Ihtiyaclarimi 3 senedir fazlasiyla karsiliyor yani. Multimedia isteyen biri almasin, ama dedigim seyler yeter diyenler icin iyi bir marka ve kullanim ergonomik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BB çok seviyordum taki bir gün HTC Sensation elime alana kadar. Android bence günümüzün kralı bb biraz değil baya bir geride kaldı bence bu telefona bu kadar para verilene kadar çok güzel ve ucuz android telefonlar alınabilir.
  • merab ablacberry 9900 ben dokunmatiği birtürlü çalıştıramadım nasıl yapasbilirim
  • Bende bu telefondan almayı düşünüyorum herkes dokunmatik al diyor ama ben klavyeli almak istediğim için bold touchı tercih ettim yorumları okuyunca biraz kafam karıştı lise öğrencisiyim internet müzik mesaj olayı yetiyor ne diyorsunuz biraz açıklama ve özellik olayından bahseder misiniz ??
  • mirayın pinini yazın buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CodeMachine

Telefon incelemeleri çok cansız oluyor, inanın hiç izleyemiyorum, hep aynı ses tonu ve her incelemede aynı cümleler. Çok sıkıcı...

Katılıyorum.
  • Şu telefonda bis saçmalığı olmosa tercih ederdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napolyon94

quote:

Orijinalden alıntı: iAndroid

bazı arkadaşlar flashtan bahsetmiş. 2.000TL verilen iphone'da bile flash yok iken bir iş telefonu olan blackberryde flash ne arasın?? niye flash gereksin ki?? toplantıda youtube'dan video mu izleyeceksiniz??

Toplantida eft yapacagim varmi ?

Bırsey merak ettım flash destegı olmadanda eft yapılır kı. Sabah ucagımı kacırdım , bılet almak ıcın kartımdan hesabıma eft yapmak ıcın once hsbc ınternet bankacılıgını sonra zıraat bankası ınt bankacılıgını kullandım telefondan ve gayet guzel sekılde de yaptım. Sonrada telefonuma duacı oldum.

Cıhazım htc chacha , flash destegı yok.

Ekleme olarak cumartesı oldugu ıcın eft hıcbır ısıme yaramadı

• Bırakın telefonların özelliklerini sar değerine bakın kendi sağlığınızı düşünün biraz
  • Bu telefonu ilk gördüğümden beri sevmiyorum.Düz telefon dünya para + bis olayı.Ne anlıyorlar bu hurdadan.
  • aynı ses tonu insanı boğuyor. youtube videolarını izlemek daha keyifli.birde anlatanla gösteren arkadaş farklı :d kazak var üstünde :D
  • Yaklaşık bir iki aydır bu telefonu alıp almamakta kararsız kaldım.Şuanda nokia e 72 kullanıyorum ve artık nokia devrinin kapandığını düşünüyorum.üniversite öğrencisiyim çevremde çok bb kullanan var buda bbm in işime yarayacağı anlamına geliyo.Arkadaşımdan alıp inceledim internetteki hızıda iyi beğendim bu benim için önemli.Zaten telefonda oyun oynamam.Şimdi asıl sormak istediğim bu telefon benim işlerimi görücek ama o kadar para verip almalı mıyım çünkü bu parayı verirsem en az 2 sene kullanırım bunu o vakte kadar bb devri kapanır mı nokia gibi? ya da sıkılır mıyım? verceğim paraya değer mi? bu gibi endişelerim var açıkcası buda beni bi hayli düşündürüyor.Sizce ne yapmalıyım öneri görüşlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
  • BB9900'da WIFI Hotspot (interneti wireless üzerinden paylaşıma açma) özelliği mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasalMermi

BB9900'da WIFI Hotspot (interneti wireless üzerinden paylaşıma açma) özelliği mevcut mu?

7.1 güncellemesinde mevcut
  • Birazcık iPhonedo'dan örnek alın örnek sıkılmadan tekrar tekrar izlersiniz.

• Blackberry hata yapıyor. Flash lazım. Herkes tutturmuş iş telefonu iş telefonu diye gidiyor. Ama telefonunuzdan başınızı kaldırıp bir etrafa bakınırsanız blackberrynin kulvar değiştirip ergen telefonu haline geldiğini görürsünüz.Şu an RIM'ın hayatı pamuk ipliğinde asılı.O pamuk ipliği ise bbm.Bir modaya dayanıp bütün şirketin geleceğini tek programa yükleyemezsiniz.Adamlar bir uyansın ve senenin 2012 olduğunu görsün.Sen ergen kulvarında lider olmak istiyorsan bayrak adamı niteliğndeki 2 binlik telefona özellik koyarsın.Oyun,multimedya flash vb.Affedersiniz o b*k ötesi app worldlerinede düzgün programlar koysunlar.Ama ne edeceksin?RIM tembel bir firma ve hayatta kalmayı yeterli buluyor.Ama yakında ona bile sahip olabilecek mi emin değilim böyle b*ktan telefonları 2 bine satarsa.(Telefon çok kötü değil ama galaxy s3 ün 1700 tl olduğunu düşünürseniz ne demek istediğimi anlarsınız)O bmmin de yakında daha iyi alternatiflerinin de çıkacağını ve blackberrnin sadece bir moda olduğunu görürsünüz.

Saygılar,
    Eski bir blackberry kullanıcısı
    ve hayranı.

• o kadar şey var telefonda flash desteği yok.

• batarya açmıyor ne yapabilir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.