Şimdi Ara

Blackberry Bold almak istiyorum fakat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben blackberry bold ürününü almak istiyorum fakat birkaç sorunum var öncelikle turkcell bayiine gittim 6 aylık kullanılan faturalı hat istedikleri için turkcell kampanyasından alamayacağım. teknosa'ya gittim 1555 tl taksitli fiyatı. benim 3 adet kredi kartım var fakat içindeki limitler oldukça az. şu anda bildiğiniz dükkan olarak en ucuza blackberry bold satan teknoloji market neresidir ?

diğer durum ise 2 ay önce aldığım nokia 6210 navigator.kvk garantili.electro worldden alınma tüm aksesuarları duruyor. takas olarak blackberry bold üzerine bu şekilde de olabilir. yani onu da satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar varsa eğer üzerinde bir çizik dahi yoktur kılıfta bulundurdum sürekli tüm aksesuarları faturası kutusu durmaktadır.

blackberry bold ile takas üzerine para düşünülebilir fakat dediğim gibi nakit param yok kredi kartımla alıcam.

teşekkürler

• Bu kadar istekli oldugunuz için size şöyle bir fikir verebilirim.Kredi kartınızdaki limitler ile taksitle altın alıp onu anında küçük kayıpla nakite çevrmeniz ve nakit indirimyle birlikte ya direk yada üstüne var olan cihazınızı vererek sahip olablrsnz.Burada size yine bir taksitlendrme söz konusu olacaktır altın alım satımından ötürü.Durumunuzu tabikide bilemem ama bir tavsiyede daha bulunmak isterimki kredi kartı bildiginiz el bombası.Kendim yeni kurtuldum.Bu teknoloji merakım beni göçertti resmenÇok şükürki kurtuldum.Bu hususu göz önüne alarak ilk verdiğim fikri uygulayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Bu kadar istekli oldugunuz için size şöyle bir fikir verebilirim.Kredi kartınızdaki limitler ile taksitle altın alıp onu anında küçük kayıpla nakite çevrmeniz ve nakit indirimyle birlikte ya direk yada üstüne var olan cihazınızı vererek sahip olablrsnz.Burada size yine bir taksitlendrme söz konusu olacaktır altın alım satımından ötürü.Durumunuzu tabikide bilemem ama bir tavsiyede daha bulunmak isterimki kredi kartı bildiginiz el bombası.Kendim yeni kurtuldum.Bu teknoloji merakım beni göçertti resmenÇok şükürki kurtuldum.Bu hususu göz önüne alarak ilk verdiğim fikri uygulayın...

Tecrübeme dayanarak söylüyorum, bu operasyonun sonucu pek ğyle küçük bir kayıp olmuyor. Altını nakde çevirirken altın alış fiyatını mutlaka öğreniniz.

• temiz ikinci el alın derim.

www.blackberry.gen.tr
  • bende almak istiyorum fakat... para para para
  • arkadaşıma kadıöyden turkcell extradan 1200 liraya aldık boldu sıfır
  • Blackberry bold acilblackberry.com sitesinde 1150 TL KDV Dahil fiyatla bilginizee
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad telefon olarak kullanmak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.