Şimdi Ara

Blackberry Bold Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar şuan iphone 2g 8gb kullanıyorum ve değiştirmek istiyorum blackberry bold 9000 buldum çok uyguna kvk garantili ve iphone 2g + 100 ytl fark ile alıcam
    biliyorum ikisi farklı cihazlar ama sizce bold alınırmı alınmazmı yorumlarınızı bekliyorum belirttiğim takas fiyatı iyimi sizce ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potenza -- 1 Aralık 2008; 1:18:48 >

• iphone u neden değiştirmek istiyorsun acaba?
  • eskidi artık ve gps yok kamera iyi değil bende o yüzden bold ile kıyaslama yapmak istedim
  • omnia düşünsen daha iyi olur bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: potenza

eskidi artık ve gps yok kamera iyi değil bende o yüzden bold ile kıyaslama yapmak istedim

iPhone eskidi ha?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

quote:

Orjinalden alıntı: potenza

eskidi artık ve gps yok kamera iyi değil bende o yüzden bold ile kıyaslama yapmak istedim

iPhone eskidi ha?

2g modelinden bahsediyorum arkadaşım
  • Öncelikle kullanım sekline göre degerlendirmelisin diye düsünüyorum.Biri multimedya cihazı dgeri daha cok ınternet kullanımı ile ilgili bi cihaz.BOLD kullnıcısıyım multimedya ozellkleri ıphone kadar var.Ekran kalitesi olarak bold kadar iisini gormedim.Islemci hızı olarak p535 den sonra gelen hızlı bi islemcisi var.(yanlssa düzeltin lütfen)q klavye kullanımı oldukca rahat.Kisisel düsüncem Blackberry ıphone dan cok daha iyi bir cihaz.Neye göre denirse kıyaslanabilcek konuların tamamında iyi.Bence takas oldukca ii bi durum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rdegerli

Öncelikle kullanım sekline göre degerlendirmelisin diye düsünüyorum.Biri multimedya cihazı dgeri daha cok ınternet kullanımı ile ilgili bi cihaz.BOLD kullnıcısıyım multimedya ozellkleri ıphone kadar var.Ekran kalitesi olarak bold kadar iisini gormedim.Islemci hızı olarak p535 den sonra gelen hızlı bi islemcisi var.(yanlssa düzeltin lütfen)q klavye kullanımı oldukca rahat.Kisisel düsüncem Blackberry ıphone dan cok daha iyi bir cihaz.Neye göre denirse kıyaslanabilcek konuların tamamında iyi.Bence takas oldukca ii bi durum

Evet bende bold düşünüyorum fakat web tarafıcısı ile fotoğraf albümü beni düşündürüyor yani web tarafıcısında gezinmek iphone kadar olmasada rahatlık olarak ona yakınmı ve çekilen fotolara bamakta rahatmı ?

• web tarayıcı olarak ona yakınmı derken tabiki ekran olarak ufak ıphone a göre ama aynı anda 2sinide kullandıgımda bana rahatsızlık vermyor boldunki.resim olayıda rahat kullnıslı.
  • peki e71 mi boldmu desem ne dersin bold biraz büyük geldi bana ?
  • Sınıfının rakipsiz onde giden boldu tercih ederim.Ama söyle bi husus var.Kullanım olarak nokia flash player destegi sunuyor.Boldda henüz bu her sayfa icin gecerli degil.Nokianınkininde her sayfada gecerli olup olmadıgını bilmiyorum.Tercihimi sahsen bolddan yana yapardım ama kullnım seklin tam olarak nedir bilemem
  • anladım teşekkür ederim
  • hmm birde bis aboneliigi mevcut olarak kullanıcaksan bold dan baska tercihin olmasın
  • arkadaki deri kaplaması ve ortadaki klasilk blacberry tuşu için istiyorum ve bireysel bis aboneliği varsa süper olur onu araştırıcam ama e71 ise symbian olduğu için büyük avantaj program yüklemesi çok rahat ve bolca uygulama var ama bb de varmı bilmiyorum
  • symbian kdr olmasada bb icinde fazlaca program mevcut...
  • Al dostum bold güzel cihaz.Yanlız arkasındaki deri gerçek deri değil.
  • tercihim bb olucak sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoqoKo

Al dostum bold güzel cihaz.Yanlız arkasındaki deri gerçek deri değil.

fark etmez ya gerçek deri suni deri , mont değilki sonuçta bond
  • gercek deri olmadıgını nereden ogrendiniz?
  • Bence acele etmeyip biraz daha sabr ederseniz yakında Turkcell'den Blackberry Storm çıkacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.