Şimdi Ara

Blackberry Bold İLK KULLANIM DETAYLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKESE SELAM BUGUN İTİBARİ İLE BLACKBERRY BOLD'UM OLDU AMA AKLIMA TAKILAN BİR ÇOK ŞEY VAR BUNUN İÇİN BURADAKİ BİLGİLİ ARKADAŞLARDAN YARDIM İSTİYORUM
    -İLK TELEFONU AÇTIĞIMDA GÜNCELLEME YAPMALIMIYIM?
    -İNTERNET BAĞLANTISI İÇİN WİFİ YETERLİMİ BIS ÜYELİĞİ ŞARTMI (AVANTAJLARI NELERDİR?)
    -MSN KULLANMAK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYO?KONTOR GİDİYOMU?
    -GPS KULLANMAK İÇİN NA YAPMAM GEREKİYO? //
    -SİZCE İLK YÜKLENMESİ GEREKEN PROGRAMLAR NELERDİR?
    -BIS ABONELİĞİNİ AVEA'DAN AÇMAYI DÜŞÜNÜYORUM SİZCE FARK VARMI?

ŞİMDİDİEN YARDIM EDEN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜR EDERİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shlsmn -- 15 Aralık 2009; 10:31:22 >

• Ben de 1 aylık yeni bold kullanısıcısıyım. bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışayım:

- ilk olarak kutudan çıkan cd içindeki BlackBerry Desktop Manager 'ı bilgisayarına kur. bu program bold 'u bilgisayarına bağladığında güncellemeleri kontrol ediyor ve bold 'a film,resim,müzik vb. şeyler atmanı sağlıyor.
    - internet için turkcell bis kullanıyorum. wifi ihtiyaç olmadığı için hiç denemedim. forumdan "bold wifi" diye ararsan gerekli bilgileri bulabilirsin.
    - bence bold için bis şart. mail senin için önemli ise, internet kesintisiz ve hızlı olsun diyorsan kesinlikle bis.
    - avea'nın bis aboneliğini bilmiyorum. ama turkcell 'den mega bis paket alırsan bütün internet uygulamaları fiyatın içinde. iyi araştır.
    telefonun hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintaz -- 15 Aralık 2009; 16:40:52 >
  • Teşekkürler Dostum peki bu video izlemek için yada gps için programlar nelerdir?Kontor gitmeyen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shlsmn -- 15 Aralık 2009; 17:10:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.