Şimdi Ara

Blackberry Curve 8520 batarya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonumun sarjı doldurup çektikten sonra on dakika içinde %90 iniyor daha sonra 20 dakka % 80e iniyor böle böle ilerliyerek 5 saat içinde % 10 a kadar geliyor ki bu sarj biterken bbm herkes gibi kullanıyorum devamlı 5 saat boyunca msj yazmıyorum telefonu bir hafta önce Vodafone kampanyasında aldım yarın servise vermeyi düşünüyorum bunun başka bir çözümü varmıdır??

Yardımlarınızı bekliyorum...

• Öncelikle abdest al kardeşim

Hacı inşallah çözümü buluruz burdan
  • bu cihazda 3g yok dimi?? olsa ordan dicem, acaip bi tüketimi var yalnız.. bi çözüm mü vardır muhakkak, içini rahat tut hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

bu cihazda 3g yok dimi?? olsa ordan dicem, acaip bi tüketimi var yalnız.. bi çözüm mü vardır muhakkak, içini rahat tut hocam

aynen 3g bayağı şarj yiyor
  • Eger bis paketiniz yoksa telefon surekli internete baglanmaya calisir bbu da inanilmaz sarj yer mobil seceneklerden hucresel veriyi kapatip denermisin
  • Bis paketi vardı. Cihaz bugün vodafona a geri verildi bakalım sonuç ne olacak
  • Aynen öyle sabahta sarja koydum yine aynı şey olunca götürüp verdim telefonu haber bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    SATILIK BLACKBERRY 9900 BOLD
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede aynı problem var sonuç nedir acaba

bu arada telefonum curve3g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadoes -- 5 Nisan 2011; 13:55:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

bendede aynı problem var sonuç nedir acaba

bu arada telefonum curve3g

Servise verdik bekliyoruz bir haber gelirse yazarım buraya
  • Serviste bütün testlerden geçti güncelleme yapıp gönderdiler bakıcaz inşallah sorun cıkmaz bir daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjklove

Serviste bütün testlerden geçti güncelleme yapıp gönderdiler bakıcaz inşallah sorun cıkmaz bir daha

Servis derken vodafonea mı verdin ?
  • Aynı sorun bendede var şarjdan çıkaralı 1 saat oldu telefonla konuştum birkaç e postaya baktım %85 şarj kaldı sizce doğal mı
  • Hacı bi sonuca ulasabildin mi bendede aynı sorun var ve servise gidip geldikten sonra tekrarladı bu sorun sende durum nedir ?
  • Bizide bilgilendirirsen sevinirim
  • Bende curve 8520 kullanıcısıyım.Net uygulamalar msn facebook felan derken sarjı hemen azalabiliyor.Pil ömründen kaynaklı diye biliyorum.Eger aşırı derecede sarjın bitiyorsa bi servise gönder derim.
  • Bilgin olsun diye söyleyim bende 3-4 gün oldu alalı şunu fark ettim sanırım şebekeden interneti kapatın kullanmadınız sürece wifi felanda öyle
  • Zaten acik olan face msn twit vs gibi uygulamalr cok sarj goturmektedir.Bu telefon icinde gayet normal diyebilirim.
  • bnse ik aldım 12 saat jarz ettim sabah aldım öğlene yarım kaldı akşamada btti napabilirim aldığı yere mi vericem
  • ve arkadaslar sizinde bu iztopu denilen tuş ortadaki içeri doğru göçüomu arada takılıomu oynuyomu yerinden benmki oynuo turkcele gttm ve bana bleckberylerde bunlar hep var dedi ama bu normal mi napmam gerekio da yeni aldım teli alalı 1 hafta olmadı acil cvp lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.