Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Kullanıcıları Topiği (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
605
Cevap
4
Favori
56.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9300 beyaz kullananlara bi sorum olucak :)

yarın kız arkadaşıma 9300 almak istiyorum beyazını çok beğeniyor ama çabuk kirlenir diyede korkuyor... sizce nasıl çabuk kirleniyor mu beyazını almalımıyım?
  • ben yaklasık 1 aydır kullanıyorum ama kirlenme olmadı
  • Bayan icin beyaz mukemmel. Erkeklerde bile gayet sik duruyor, kendimden biliyorum :)
  • Arkadaslar opera miniyi kullanamiyorum ag ayarlarinizi gozden gecirin diyor. Bilgisi olan var mi? Ayrica en kullanisli surum sizce hangisi?
  • @ey44719
    aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum wi-fi ile operadan nete bağlanamadım ağ ayarlarınızı gözden geçirin diyor. Kendi tarayıcısı ile de bağlanamadım seçeneklerden hot-spot u seçin diyorlar ama bende öyle bir seçenek yok. kullandığım sürüm v6.0.0.546 güncelleme varmış sanırım ama çözüm olacak mı duruma?
  • Tlfnun tazilimini guncelleyerek dedigin sorunlardan kurtulabilirsin. 600 yada 668 surumlerinden biriyle guncellersen o sorunlardan kurtulursun. Tlfnu aldigimda 546 surumu yuklu olarak geldi wifi kullanamiyordum facebook twitter appworld calismiyordu. Yazilim surumunu yukselttikten sonra bu sorunlarin hicbiriyle karsilasmadim. Ilk is olarak soyledigim yazilim surumlerinden birini kur sorunlarin cozulur.
  • ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler.
  • ilgilenip cevap verdiğiniz için teşekkürler.
  • Dün scherlook sağolsun 668 sürümünü yükledim hiç bir sorunum kalmadı appworld de düzgün bir şekilde çalışıyor. Şimdi asıl merak ettiğim konu veri dolaşımını 3g internet kullanmasın diye kapatıyordum wireless ta olsa bağlanmak için açmam gerektiğini okudum bu durumda ben 3g mi wireless mı kullandığımı nereden bileceğim?
  • arkadaslar 9300 kullanıcısıyım cihazımı güncellemek istiyorum ancak bu konu hakkında hiç bir bilgim yok yardımcı olursanızz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 275001

ben yaklasık 1 aydır kullanıyorum ama kirlenme olmadı

Öncelikle mrb bende 8520 almayı planlarken tanıdık bi tlfcuda 9300 gördüm.
    1.Bu tlf ile dh deki videoları izleyebilir miyiz?(videodan kastım youtube vb. sitelerden paylaşılan videolar dışındaki doğrudan sitedeki videolar)
    2.Fiyat olarak 300 e bıraktı.Garantili var.4 aylık temiz bir cihaz sizce fiyatı nasıl?
    3.Bi de sınırsız turkcell bisle ilgili bi yerde internetin sınırsız indirmelerin sınırlı oldugu yazarken başka bi yerde internetin 1 gb oldugu yazilı hangisi dogru?
    Cevaplar icin simdiden tskkrler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu telefonun donma, takılma sorunlarını ne yapıcaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur896

quote:

Orijinalden alıntı: 275001

ben yaklasık 1 aydır kullanıyorum ama kirlenme olmadı

Öncelikle mrb bende 8520 almayı planlarken tanıdık bi tlfcuda 9300 gördüm.
    1.Bu tlf ile dh deki videoları izleyebilir miyiz?(videodan kastım youtube vb. sitelerden paylaşılan videolar dışındaki doğrudan sitedeki videolar)
    2.Fiyat olarak 300 e bıraktı.Garantili var.4 aylık temiz bir cihaz sizce fiyatı nasıl?
    3.Bi de sınırsız turkcell bisle ilgili bi yerde internetin sınırsız indirmelerin sınırlı oldugu yazarken başka bi yerde internetin 1 gb oldugu yazilı hangisi dogru?
    Cevaplar icin simdiden tskkrler.

vodafonede kampanya ile 400 tlye veriyor 100 tl daha verebiliyorsan al derim bide vodafonede 16 tlye sınırsız bis veriyor
    senin yerinde olsam milletin eskisi ile uğresmam alır güzelce kullanırım

• Ben de bugün 500 liraya sıfır aldım. Os6 olup olmadığını nereden öğrenebilirim? Bir de telefon açılırken vodafon yazmaması için napabilirim?
  • 1) sayfa yüklenemeyecek kadar büyük sorunu nasıl çözülür ?

2) video izleyemiyorum flash player gerekli diyor bazı sitelerde..

3) bis paketim var ama ona artık para ödemek istemiyorum. bis paketi olmazsa nasıl bir durum söz konusu olur acaba ? bbm dışında neleri kullanamam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melbourne -- 1 Nisan 2012; 3:58:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melbourne

1) sayfa yüklenemeyecek kadar büyük sorunu nasıl çözülür ?

3) bis paketim var ama ona artık para ödemek istemiyorum. bis paketi olmazsa nasıl bir durum söz konusu olur acaba ? bbm dışında neleri kullanamam..

1. bende cozemedim hala daha dogrusu fazlada merak edip arastirmadim

2. Maalesef flash player destegi yok

3. Bıs olmazsa harıtaları kullanamazsın ve blackberry pprotect uygulmasını ve bbm kullanamazsın ınternet paketlerı ıle. Bunlar dısında tlfnun dıger ozellıklerının hepsını wireless ile kullanabilirsin zaten bis uyeligini iptal ettiginde haritalar ve blackberry protect uygulamasi menuden kaybolur cunku bis I aktif etmemle gorunduler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: melbourne

1) sayfa yüklenemeyecek kadar büyük sorunu nasıl çözülür ?

1. sorun için baya arastırdım kimse bilmiyor. ama söyle söyleyeyim bendede önceden oluyordu ancak cihaz güncellediğimde kullanmadaığım seyleri silince baya bi yer acldı daha sonrada o hatayı görmedim. belkide cözüm budur bilmiyorum
    2. telefonumuz flash desteklemiyor.
    3. ben bis olmadan kullanıyorum haritalar gidiyor ama bi alternatifimiz var oda google maps eğer başka bi internet aboneliğin varsa kullanabilirsin aynı zamanda bis bes olmadan nete girmeninde bi yolu var şöyle bi durumda bende hediye 100 mb var onu kullanıyorum hemde APPWORLDDEN indirme yapabiliyorum

eğer mapsi kurmak istersen BLACKBERRY CURVE 9300 KULLANANLAR KULUBU...nde anlatımız mevcut

ayrıca orada bi ayar var o ayar aynı zamanda bis olmadan girmeye yarıyor .

• benim cihazın klavyenin altındaki ince ksım oynuyor sanırm. ustune bastırınca bıraz duzelir gibi oluyor. tam "t ve "y" tuslarının ortasındakı yerden asagı dogru hafıf bastırınca belli oluyor. bu genel olarak böyle mi
  • arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için..

anladığım kadarıyla flash desteği eksi olarak gözüküyor telefonumuzda...

bellek olayı ile alakalı olarak çözmemiz lazım durumu inşallah bilen birileri çıkar..

son olarak

bis ile alakalı olarak facebook ve twitter uygulaması (appworld'den indirdiğimiz) çalışır mı bis olmazsa eğer ? (ayrıca net paketim var kullandığım tarifede)

telefon güncellemesi gibi şeyler yapılabiliyor mu bis olmazsa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melbourne -- 2 Nisan 2012; 23:27:17 >
  • güncel
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.