Şimdi Ara

Blackberry Curve 9300 Sony Erricsson Txt mi ? yoksa General Mobile Fox mu ? ? ? yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisini almak daha mantıklı olur yardımlarınızı ve desteklerinizi varsa farklı önerilerinizi bekliyorum....

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhan1905

Sizce hangisini almak daha mantıklı olur yardımlarınızı ve desteklerinizi varsa farklı önerilerinizi bekliyorum....

şöyle söyleyeyim 9300 tüm işlerimi hallediyor ve çokta hızlı blackberry biraz ilk aldığınızda karmasık oluyor ama çözünce hoş bide 2 mp kameraya göre baya ii çekiyor

fox ise dokunmatik ekrana göre küçük bi ekranı var yani hiç gereği yok eminim dokunmatiği kullanan yoktur kuzenim aldı kullanamadı ve sattı

txt için ise günümüz şartlarını ayak uydurmuyor 3g yok işletim sistemi yok(standart) yani aldığınız zaman sadece klavyeli ancak işe yaramaz bir telefon almış olursun

haaa illaki andıroid olsun dersen sony ericson xperia x8 önerebilirim ama ondada belirli bi zaman sonra donmalar gerçekleşiyormuş

• General mobile markasını hıc tavsıye etmem.
  • peki saol Chucky_31
  • saol 275001 şimdi en mantıklı olarak bb 9300 ve htc chacha var zaten bu telefonu ikinci hat için düşünüyorum daha önceden bold 9780'im vardı ve torchk da vardı normaldede samsun gs 2 kullanıyorum şimdi samsungu satıcam o yüzden idare etsin yeter diye düşünüyorum bu seçenekler.. saol yinede ;)
  • Ha bu arada blackberry alacaksan bold klavye al curve klavye bıraz dandık
  • htc cha chayı almayı düşünüyorum garip şekli olan bi cihaz fakat ama fiyatına göre güzel özellikleri var;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • General mobile den uzak dur hic tavsiye etmem sony blackberry e gore daha iyidir fakat sorman gereken asil soru ne amacla kullanacan tlfnu ihtiyaclarin neler once bu sorunun cevabini ver sonra tlfn kafanda sekillenir zaten. Mail trafigim cok yogun sosyal aglarda devamli aktifsen blackberry yok bunlar onrmli degilse sony ama daha baska modelleri de var... Ama once kullanma amacini belirle sonra tlfnu dusun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşündüm scherlook ve htc chacha diye ilginç bir model keşfettm ve işlerimi yapablio en gzel yanıda androidli bi chaz ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: scherlook

General mobile den uzak dur hic tavsiye etmem sony blackberry e gore daha iyidir fakat sorman gereken asil soru ne amacla kullanacan tlfnu ihtiyaclarin neler once bu sorunun cevabini ver sonra tlfn kafanda sekillenir zaten. Mail trafigim cok yogun sosyal aglarda devamli aktifsen blackberry yok bunlar onrmli degilse sony ama daha baska modelleri de var... Ama once kullanma amacini belirle sonra tlfnu dusun..

General Mobile hakkında ben de öyle düşünüyordum ama Planet diye bişey çıkarmışlar. Özellikleri iyi görünüyor. 4G desteği var. Ekranı biraz farklı, sesli komut falan varmış.http://tr.generalmobile.com/Urunler/Planet

• ülkemizde 4g olmadıktan sonra 4g li bir telefona para vermek hiç mantıklı değil....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.