Şimdi Ara

BlackBerry'den donanımıyla iddialı amiral gemi telefon: İşte Passport'un tüm detayları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
2.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ARtık sd801ac-805 varken 800lü bir cihaza amiral gemisi demek nekadar doğru.3gb ram güzel ama klavye yakışmamış zaten sanal klavyesi var boşuna yer işgal etmiş.

• Pahalı bir cihaz olacaktır,tüketici 5'' full hd ve özel ekranlı cihazlara bakacak,birde bu cihaza.Farklı bir konsept alıcısı olacaktır,eski BB klavyeli kullanıciları yönelebilir.Fakat BB için riskli bir yatırım olmuş,donanım ucuz değil,bakıp göreceğiz.
  • SOnuçta blackberry çizgisinde giden modern hatlarla taranmış bir cihaz olmuş hiç de fena değil evvela bana hitap etmeyen bir marka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde tutmaya utanırım lan. tipe bak :S

• [Deleted by Admins]
  • Bu donanınımla bütün ekosistemin (5s, wp li one dahil) en stabil telefonu olur kalıbımı basıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes.77 -- 23 Ağustos 2014; 15:32:09 >
  • 1440x1440 cozunurluk ne ola ki, full hd sinifina mi giriyor ?

• Klavye bozmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Surekli mail trafiginde olanlar ve sirket yazismalarini disarida da devam ettirenler icin bence Super bir telefon olmus. Benim gibi bir sıkı Bbm kullanıcısı icinse tam nimet acıkcası :)

• Blackberry devri kapandi tutmaz geciniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26.000 + post az değil

• Bataryayi baya saglam tutmuslar

Ele alıp oturuyor mu oturmuyor mu bakmak lazim

• Kare ekran nedir yaa. Günümüz video formatları ya 4:3 ya 16:9 . Kimse kare bir ekrandan video izlemek istemez. Bu modelle paralarını boşuna harcamışlar. Eğer sata bilirlerse helal olsun derim.

• Oz çekim bu kadar onemliyken su on kameraları hala dandik yapmaları ayıp bir şey. Diğer özellikleri gerçekten güzelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 23 Ağustos 2014; 21:38:05 >
  • Çok kötü görünüyor, guzel de görünüyor, öyle ışte

• tuş takımı çok altta kalmış gibi mesaj yazarken zor olur sanki
  • Klavyeli cihaz arayanlar için 10 numara olmuş, donanım ve batarya en üst seviye, android uygulamalarını çalıştırabiliyor, daha ne olsun. Çok güzel bir alternatif.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliik

1440x1440 cozunurluk ne ola ki, full hd sinifina mi giriyor ?

Evet full hd ile aynı pixel sayısına sahip kare ekran. 1920x1080=2.073.600 pixel 1440x1440=2.073.600 pixel yani ikisi de aynı sayıda pixel içeriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERKKA35

Blackberry devri kapandi tutmaz geciniz...

Yeni başlıyor. BlackBerry artık cihazlarında qnx işletim sistemi kullanıyor. 3 aydır z10 kullanıyorum bunu her elime alışımda android kullandığım günlere lanet okuyorum... inanılmaz hızlı ve stabil. çoğu android uygulaması olmak üzere 30 tane uygulama açtım arkaarkaya bırak saniyeyi salise yavaşlama olmadı. 800₺ lik herhangi bir android telefona 20 tane uygulama yükleyin bırakın çalıştırmayı sadece yükleyin rehbere girebiliyor musunuz? 10.2 çok iyi bir işletim sistemi ama bu yıl sonunda çıkacak 10.3 le BlackBerry piyasayı kasıp kavurur bu gidişle.. eski BlackBerry cihazlarla lütfen kıyaslama yapmayın zira nokia 3310 la lumia kıyaslaması gibi oluyor sırf ikiside nokia diye... 2004 den beri akıllı telefon kullanırım bunun gibisini kullanmadım...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.